Vectra Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 lepiej niech on się mną nie zajmuje ..... poda mi coś ciepłego do picia .. proszki i będzie co dwie minuty pytał czy już mi lepiej :evil_lol: wiem , bo pojechał mi do apteki , po tabsy ..... zażyłam pierwszą dawkę przy nim i już za 15 minut dzwonił z zapytaniem , czy pomogło :mdleje: On jest opiekuńczy nie powiem , tylko czasem chce zagłaskać kotka na śmierć :evilbat: Quote
infers Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Kuruj się i idź wcześnie spać:razz:. Powiedz, TZtowi że ma Ci rosół ugotować:razz::diabloti:. Quote
anetta Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Vectra'][url]http://www.cao.pl/index.php?body=baza[/url] baza danych psów .. może są jakieś z uszami[/QUOTE] Łaaa, dzięki :p Kuruj się :glaszcze: Quote
Vectra Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 kuruję się , piję gorącą czekoladę ... nawet palić mi się nie chce :( ... to już ze mną źle :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Niech głaska ;)[/quote] Tylko z wlosem a nie pod wlos:evil_lol: Kuruj sie Ewcia:calus::Rose: mialam Ci pomarudzic o korki przy fotach:p... Wez pigulki i dobrze sie poobkladaj swinkami na noc;) Quote
bonsai_88 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Jak ci się palić nie chce, to pewnie jest już tragicznie.... Quote
Alicja Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]szczymaj się Córcia ...albo poslij Rafałka do Mnie to wpadnę postawić banieczki :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 o masz! a Ciebie co wzięło? Kuruj się!!! Twoje :drinking: ;) Quote
Vectra Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 trzepłam se wściekłe jajeczko , rozgrzało mnie od środka .... Jednak powiem , że przenośny necik i kompecek , to nie był dobry pomysł. Bo zaczyna mi się podobać takie chorowanie :evil_lol: Bo się już położyłam jakiś czas temu , ale nudy w tewe , mówię podłączę na chwileczkę laptopa , ciekawe czy działa ;) to i myślę sobie .. necik sprawdzę czy działa w łóżku .. traf chciał , że działa ..... Mam nadzieję , że jutro mi przejdzie , zresztą musi .... mam pewne sprawy do załatwienia i muszę Manie zarejestrować w ZK ..... i zawieść kilka rzeczy ... dziś obiecałam , to zrobić ,ale nie byłam w stanie z domu wyjść ... idę spać [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/127945/00000032.jpg[/IMG] Quote
furciaczek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Vectra']kuruję się , piję gorącą czekoladę ... nawet palić mi się nie chce :( ... to już ze mną źle :diabloti:[/quote] Zdrowiej tam...jak fajki i kawa nie wchodza to jest juz zle:shake: Quote
BeaC Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Vectra']lepiej niech on się mną nie zajmuje ..... poda mi coś ciepłego do picia .. proszki i będzie co dwie minuty pytał czy już mi lepiej :evil_lol: wiem , bo pojechał mi do apteki , po tabsy ..... zażyłam pierwszą dawkę przy nim i już za 15 minut dzwonił z zapytaniem , czy pomogło :mdleje: On jest opiekuńczy nie powiem , tylko czasem chce zagłaskać kotka na śmierć :evilbat:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]he he he to nie zagłaskać kotka na śmierc..a może on chce cobyś ty JUŻ wyzdrowiałą bo problem z głowy:diabloti::diabloti::diabloti: nie wiem tak se myślę patrząc na własnego TZta no to kuruj się kochana:loveu: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 :evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:no laptopik w wyrku .....świetna sprawa ;) Franiowi się pończoszka omskła :p [url]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/127945/00000032.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
rufusowa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='malawaszka']o masz! a Ciebie co wzięło? Kuruj się!!! Twoje :drinking: ;)[/quote] a Ta tylko czeka na okazje do wypicia :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rufusowa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Vectra']trzepłam se wściekłe jajeczko , rozgrzało mnie od środka .... Jednak powiem , że przenośny necik i kompecek , to nie był dobry pomysł. Bo zaczyna mi się podobać takie chorowanie :evil_lol: Bo się już położyłam jakiś czas temu , ale nudy w tewe , mówię podłączę na chwileczkę laptopa , ciekawe czy działa ;) to i myślę sobie .. necik sprawdzę czy działa w łóżku .. traf chciał , że działa ..... Mam nadzieję , że jutro mi przejdzie , zresztą musi .... mam pewne sprawy do załatwienia i muszę Manie zarejestrować w ZK ..... i zawieść kilka rzeczy ... dziś obiecałam , to zrobić ,ale nie byłam w stanie z domu wyjść ... idę spać [/quote] bidulka :glaszcze: Quote
rufusowa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='agnethka']cze cioteczka - jak zdróweczko? :p[/quote] no właśnie, właśnie :cool3: Quote
Vectra Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 a powiem Wam , że już całkiem nieźle się mam , jaja jednak mają siłę w sobie :diabloti: pędzone na spircie ..... samo zdrowie :evil_lol: zimno jak cheliera u nas , dymie wicher straszny ...... świniaki śpią .... Quote
agnethka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Vectra']a powiem Wam , że już całkiem nieźle się mam , jaja jednak mają siłę w sobie :diabloti: pędzone na spircie ..... samo zdrowie :evil_lol: zimno jak cheliera u nas , dymie wicher straszny ...... świniaki śpią ....[/quote] zapraszam do nas - tu jest słonko od rana :diabloti: moje świniaki zaczęły kopać dołki na podwórku :mad: to trzeba pod nogi patrzeć :diabloti: Quote
furciaczek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Matko swieta jak on dal mi dzisiaj popalic.... udalo mi sie go przed chwila ululac do snu...pisze w zwolnionym tempie coby go dzwiek klawiatury nie zbudzil... jesli jednak u nas zostanie po trupach ale wezme jeszcze jednego prosiakowatego zeby sie soba zajely i daly mi swiety spokuj:evil_lol: cieszkam ze juz sie lepiej czujesz:loveu: Quote
BeaC Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [COLOR=DarkRed][B]no to dobrze że już dobrze:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
agnethka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 hej cioteczka jak tam się czujesz dzisiaj :cool3: Quote
Alicja Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 :multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi: a ja mam wolne dzisiaj [/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi: a ja mam wolne dzisiaj [/B][/COLOR][/FONT][/quote] rozumiem, że trza to opić :drinking: :diabloti: Quote
Vectra Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='agnethka']zapraszam do nas - tu jest słonko od rana :diabloti: [/quote] a u nas deszcz:angryy: [quote name='furciaczek']Matko swieta jak on dal mi dzisiaj popalic.... udalo mi sie go przed chwila ululac do snu...pisze w zwolnionym tempie coby go dzwiek klawiatury nie zbudzil... jesli jednak u nas zostanie po trupach ale wezme jeszcze jednego prosiakowatego zeby sie soba zajely i daly mi swiety spokuj:evil_lol: cieszkam ze juz sie lepiej czujesz:loveu:[/quote] jeden może być za mało :diabloti: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]no to dobrze że już dobrze:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/quote] też tak myślę :diabloti: [quote name='agnethka']hej cioteczka jak tam się czujesz dzisiaj :cool3:[/quote] sennie , ale całkiem dobrze :cool3: [quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi: a ja mam wolne dzisiaj [/B][/COLOR][/FONT][/quote] nie chwal się :eviltong: bo ja dziś mam dwa etaty :angryy: [quote name='agnethka']rozumiem, że trza to opić :drinking: :diabloti:[/quote] już się woda gotuje .. na kawę :diabloti: Quote
Recommended Posts