Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lepiej niech on się mną nie zajmuje ..... poda mi coś ciepłego do picia .. proszki i będzie co dwie minuty pytał czy już mi lepiej :evil_lol:
wiem , bo pojechał mi do apteki , po tabsy ..... zażyłam pierwszą dawkę przy nim i już za 15 minut dzwonił z zapytaniem , czy pomogło :mdleje:
On jest opiekuńczy nie powiem , tylko czasem chce zagłaskać kotka na śmierć :evilbat:

Posted

[quote name='Vectra'][url]http://www.cao.pl/index.php?body=baza[/url] baza danych psów .. może są jakieś z uszami[/QUOTE]
Łaaa, dzięki :p

Kuruj się :glaszcze:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Niech głaska ;)[/quote]

Tylko z wlosem a nie pod wlos:evil_lol:

Kuruj sie Ewcia:calus::Rose:

mialam Ci pomarudzic o korki przy fotach:p...

Wez pigulki i dobrze sie poobkladaj swinkami na noc;)

Posted

trzepłam se wściekłe jajeczko , rozgrzało mnie od środka ....

Jednak powiem , że przenośny necik i kompecek , to nie był dobry pomysł.
Bo zaczyna mi się podobać takie chorowanie :evil_lol:

Bo się już położyłam jakiś czas temu , ale nudy w tewe , mówię podłączę na chwileczkę laptopa , ciekawe czy działa ;) to i myślę sobie .. necik sprawdzę czy działa w łóżku ..
traf chciał , że działa .....

Mam nadzieję , że jutro mi przejdzie , zresztą musi .... mam pewne sprawy do załatwienia i muszę Manie zarejestrować w ZK ..... i zawieść kilka rzeczy ...
dziś obiecałam , to zrobić ,ale nie byłam w stanie z domu wyjść ...

idę spać

[IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/127945/00000032.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Vectra']kuruję się , piję gorącą czekoladę ...
nawet palić mi się nie chce :( ... to już ze mną źle :diabloti:[/quote]

Zdrowiej tam...jak fajki i kawa nie wchodza to jest juz zle:shake:

Posted

[quote name='Vectra']lepiej niech on się mną nie zajmuje ..... poda mi coś ciepłego do picia .. proszki i będzie co dwie minuty pytał czy już mi lepiej :evil_lol:
wiem , bo pojechał mi do apteki , po tabsy ..... zażyłam pierwszą dawkę przy nim i już za 15 minut dzwonił z zapytaniem , czy pomogło :mdleje:
On jest opiekuńczy nie powiem , tylko czasem chce zagłaskać kotka na śmierć :evilbat:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]he he he to nie zagłaskać kotka na śmierc..a może on chce cobyś ty JUŻ wyzdrowiałą bo problem z głowy:diabloti::diabloti::diabloti:

nie wiem tak se myślę patrząc na własnego TZta

no to kuruj się kochana:loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:no laptopik w wyrku .....świetna sprawa ;)

Franiowi się pończoszka omskła :p
[url]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/127945/00000032.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']o masz! a Ciebie co wzięło? Kuruj się!!! Twoje :drinking: ;)[/quote]

a Ta tylko czeka na okazje do wypicia :shake:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']trzepłam se wściekłe jajeczko , rozgrzało mnie od środka ....

Jednak powiem , że przenośny necik i kompecek , to nie był dobry pomysł.
Bo zaczyna mi się podobać takie chorowanie :evil_lol:

Bo się już położyłam jakiś czas temu , ale nudy w tewe , mówię podłączę na chwileczkę laptopa , ciekawe czy działa ;) to i myślę sobie .. necik sprawdzę czy działa w łóżku ..
traf chciał , że działa .....

Mam nadzieję , że jutro mi przejdzie , zresztą musi .... mam pewne sprawy do załatwienia i muszę Manie zarejestrować w ZK ..... i zawieść kilka rzeczy ...
dziś obiecałam , to zrobić ,ale nie byłam w stanie z domu wyjść ...

idę spać

[/quote]

bidulka :glaszcze:

Posted

a powiem Wam , że już całkiem nieźle się mam , jaja jednak mają siłę w sobie :diabloti:
pędzone na spircie ..... samo zdrowie :evil_lol:

zimno jak cheliera u nas , dymie wicher straszny ......
świniaki śpią ....

Posted

[quote name='Vectra']a powiem Wam , że już całkiem nieźle się mam , jaja jednak mają siłę w sobie :diabloti:
pędzone na spircie ..... samo zdrowie :evil_lol:

zimno jak cheliera u nas , dymie wicher straszny ......
świniaki śpią ....[/quote]

zapraszam do nas - tu jest słonko od rana :diabloti:

moje świniaki zaczęły kopać dołki na podwórku :mad: to trzeba pod nogi patrzeć :diabloti:

Posted

Matko swieta jak on dal mi dzisiaj popalic.... udalo mi sie go przed chwila ululac do snu...pisze w zwolnionym tempie coby go dzwiek klawiatury nie zbudzil... jesli jednak u nas zostanie po trupach ale wezme jeszcze jednego prosiakowatego zeby sie soba zajely i daly mi swiety spokuj:evil_lol:

cieszkam ze juz sie lepiej czujesz:loveu:

Posted

[quote name='agnethka']zapraszam do nas - tu jest słonko od rana :diabloti:

[/quote]

a u nas deszcz:angryy:

[quote name='furciaczek']Matko swieta jak on dal mi dzisiaj popalic.... udalo mi sie go przed chwila ululac do snu...pisze w zwolnionym tempie coby go dzwiek klawiatury nie zbudzil... jesli jednak u nas zostanie po trupach ale wezme jeszcze jednego prosiakowatego zeby sie soba zajely i daly mi swiety spokuj:evil_lol:

cieszkam ze juz sie lepiej czujesz:loveu:[/quote]
jeden może być za mało :diabloti:

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]no to dobrze że już dobrze:diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR][/quote]
też tak myślę :diabloti:
[quote name='agnethka']hej cioteczka jak tam się czujesz dzisiaj :cool3:[/quote]
sennie , ale całkiem dobrze :cool3:

[quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi: a ja mam wolne dzisiaj [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
nie chwal się :eviltong: bo ja dziś mam dwa etaty :angryy:

[quote name='agnethka']rozumiem, że trza to opić :drinking:
:diabloti:[/quote]
już się woda gotuje .. na kawę :diabloti: