Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnethka']no jak to? nie wiesz? skoro to dziadzio to pewnie, że hodowca :evil_lol:[/quote]
[I][B]Nie byłam do końca wtajemniczona :diabloti:[/B][/I]

Posted

[quote name='garik']Witamy!
Chcieliśmy się przywitać z siostrzyczką naszą Manią:loveu:
no i całą jej rodzinką pieskowo-ludzką!:multi:
A do togo podobno jeszcze Franio jest naszym braciszkiem:cool3:
Blog jest świetny, zdjęcia poprostu powalające - przegladam od wczoraj,
ale ponad 1000 stron nie dalam rady zaliczyć:shake:
Nie wiedziałam że taką zapsioną rodzinkę teraz bedziemy mieli:crazyeye:
(oczywiscie jeżeli bedziecie chcieli nas za rodzinę uznać:oops:)
Pozdrowienia od Dirty Harry`ego i reszty![/quote]
No to witamy BRATA i półBRATA :multi: :multi: :multi: czarnuszka :loveu: :loveu:
oczywiście że rodzinę wszelką uznajemy , w kupie raźniej :loveu: :loveu:
prosimy o stałe relacje z życia brata , zdjęcia , no i witamy :multi:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....jak dziadzio sce to niech se uczy ;)...
a o koopach ...no toż to temat rzeka :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
tak o kupach , to można i godzinami :evil_lol: nawet przy kolacji :eviltong:

[quote name='agnethka']toż to ważne tematy :cool3:

a ja wczoraj odkryłam, że Kafel nie ma jajek i nie wiem co o tym myśleć :roll:
a co więcej nie mam z kim o tym pogadać :placz:[/quote]
rany bowskie :crazyeye: i znów wybrakowany reproduktor :shake: :evil_lol:

[quote name='bonsai_88']Nie martw się, z nami możesz...

Ja wczoraj zrobiłam listę koniecznie pilnych i absolutnie koniecznych rzeczy dla Birmy [głównie zabawki i nowe smycze :D] i wyszło mi.... zaledwie 500 zł.... A jak dodamy do tego frisbee, które udało mi się kupić w świetnej cenie 60 zł/3 szt JAWZ [jedne z najlepszych, normalnie 1 szt. tyle kosztuje] to mnie już Kamil z domu wyrzuci... ech, idę gotować obiad, bo będę mu musiała humor poprawić przed rozmową o wyposażeniu Birmy :)[/quote]
:hmmmm: ja to wszystko takie tanie kupuje , TZ znaczy zna trochę inne ceny niż faktyczne , gdyby on się dowiedział ile ja wydaje na psy :evil_lol:
bo dla niego to ja wszystko w promocji i po zniżkach mam :cool3: :diabloti:

[quote name='Rinuś'][I][B]A przepraszam bardzo...Michas to kto ? hodowca?:evil_lol:[/B][/I][/quote]
producent :diabloti:

[quote name='agnethka']no jak to? nie wiesz? skoro to dziadzio to pewnie, że hodowca :evil_lol:[/quote]
no ba :diabloti:
[quote name='Rinuś'][I][B]Nie byłam do końca wtajemniczona :diabloti:[/B][/I][/quote]
no to już jesteś :diabloti:

Dobra to teraz po uzgodnieniu z Michasiem , powiem prawdę :loveu:
Franio ma szklane oko , dwa komplety zębów wymiennych , tytanowe do wiszenia na oponie i aportowania piłeczki , porcelanowe na wystawy , implant jąder i nos na wystawy mu na czarno markerem maluje :diabloti: aa i podaje mu valium , co by ten gen agresji ogłupić :evilbat:

Mani siostra dziś pojechała do hameryki , a brat do Hiszpanii ... no i się dziecka wsie porozjeżdżały po świecie :-(

Posted

[quote name='Vectra']
rany bowskie :crazyeye: i znów wybrakowany reproduktor :shake: :evil_lol: [/quote]

to może mi ktoś powie gdzie pies na wsi jajka może zgubić? nikt przecież ich nie kastruje, bo po co? kasy szkoda.... :diabloti:

no wybrakowany rep i rozmnażalnie szlak trafił :shake: :evil_lol:

[quote]:hmmmm: ja to wszystko takie tanie kupuje , TZ znaczy zna trochę inne ceny niż faktyczne , gdyby on się dowiedział ile ja wydaje na psy :evil_lol:
bo dla niego to ja wszystko w promocji i po zniżkach mam :cool3: :diabloti: [/quote]

i tak ma być :cool3: :diabloti:

[quote]Dobra to teraz po uzgodnieniu z Michasiem , powiem prawdę :loveu:
Franio ma szklane oko , dwa komplety zębów wymiennych , tytanowe do wiszenia na oponie i aportowania piłeczki , porcelanowe na wystawy , implant jąder i nos na wystawy mu na czarno markerem maluje :diabloti: aa i podaje mu valium , co by ten gen agresji ogłupić :evilbat: [/quote]OGON! zapomniałaś o ogonie :evil_lol:

[quote]Mani siostra dziś pojechała do hameryki , a brat do Hiszpanii ... no i się dziecka wsie porozjeżdżały po świecie :-([/quote]niech im się w tym świecie wiedzie i mają szczęśliwe życie :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']Ogon , to dopiero idzie do poprawki :evilbat: tak myślę , żeby z Klementyny przeszczepić Franiowi ... kolor to tam pikuś :evil_lol:[/quote]

w sumie po coś te farby do włosów stworzyli :cool3:

Posted

aa i od dzisiejszego dnia Mania już nie jest kundlem , wydrukowaliśmy metrykę :evil_lol:
muszę jutro do związków kynologów jechać , celem rejestracji Manii ....

Posted

[quote name='Vectra']aa i od dzisiejszego dnia Mania już nie jest kundlem , wydrukowaliśmy metrykę :evil_lol:
muszę jutro do związków kynologów jechać , celem rejestracji Manii ....[/quote]

dziary nie zapomnij jej zrobić :cool1:

Posted

[quote name='Bullila.nl']Nie znasz?? to ta Poludniowa:evil_lol:[/quote]
[B][I]Czyli kto ? :eviltong:[/I][/B]

[B][I]Vectra ja odnośniwe CAO...pisałaś, że te psy sa do walki...zapewne dlatego nadal tnie im się uszy?[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Czyli kto ? :eviltong:[/I][/B]

[B][I]Vectra ja odnośniwe CAO...pisałaś, że te psy sa do walki...zapewne dlatego nadal tnie im się uszy?[/I][/B][/quote]
są dwie linie CAO , stróżująca i walcząca ....
tnie się żeby nie wyglądały jak matoły :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']są dwie linie CAO , stróżująca i walcząca ....
tnie się żeby nie wyglądały jak matoły :evil_lol:[/quote]
[B][I]szukałaM CAO z uszami, ale nie mogę znaleźć...masz gdzieś takowe? :cool3:[/I][/B]

Posted

cze Ciocia! :loveu:

historia z Klementynką cudo - aż sie wzruszyłam i gdyby stała obok to bym ją przytuliła :loveu: nawet gdyby nie chciała :evil_lol:

Franiutek coraz bardziej mnie sie podobuje :loveu:

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]szukałaM CAO z uszami, ale nie mogę znaleźć...masz gdzieś takowe? :cool3:[/I][/B][/quote]
wiesz co , gdzieś mam ... ale muszę poszukać ... mi się nie podobają .. tracą całą szlachetność ;)

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Cześć ciociu:loveu:

zajrzyj [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119313[/URL] :-([/B][/COLOR][/quote]
cześć dziecino , juz mam linka ... zaraz poczytam ... ale sama nazwa Chrycyno ..nic dobrego nie wróży :angryy:
[quote name='rufusowa']cze Ciocia! :loveu:

historia z Klementynką cudo - aż sie wzruszyłam i gdyby stała obok to bym ją przytuliła :loveu: nawet gdyby nie chciała :evil_lol:

Franiutek coraz bardziej mnie sie podobuje :loveu:[/quote]
cze robaczku :loveu: :diabloti:
Mogę powiedzieć , że Klamka dziś była mega , wzorcowo , posłusznym psem.Jak powiedziałam poszły do domu , to leciała cwałem bez oglądania kwiatków :diabloti:

Posted

[quote name='bonsai_88']emdziolek chyba już wrzucałam tutaj tego linka... szkoda, że nie mam teraz jak pomóc - ani kasy nie ma [za to długów pełno :D], ani sprzętu niepotrzebnego :([/quote]

[COLOR=DarkOrange][B]Ja tez niebardzo mam jak pomóc, wygrzebałam coś na bazarek, porozsyłałam po znajomych i robimy zbiórkę obroży, smyczy i misek.

Zeby tak wygrać w totka:roll:[/B][/COLOR]

Posted

ano przeczytałam , obejrzałam reportaż .. znowu burdel , kpina i urzędasy zdziwienie :mad: jak smród koło dupy .. to proszę jak pan urzędas od razu z pomocą uderza ...
szlag by ten kraj .....
ale kase musieli dawać hyclowi chyba nie ? ciekawe jak to rozliczą .....

Posted

Cześć :multi:

Po łebkach przeleciałam stronki. Mania nic nie urosła przez ten tydzien :evil_lol:

Masz już dla mnie foty? :cool3:

Poszukaj CAO z uszami, poszukaj :modla: Mój brat z Tzetką mają CAO całego, jak ją zobaczyłam w ogóle CAO nie przypominało :razz: One występują z dwóch szatach? krótkiej i długiej sierści?
Kupili ją z jakiejś pseudo w okolichach Lublina :shake:

Posted

[quote name='Vectra'][URL]http://www.cao.pl/index.php?body=baza[/URL] baza danych psów .. może są jakieś z uszami[/quote]

[URL]http://www.cao.pl/images/cao/1302_4280.jpg[/URL]

[B][I]śmieszne takie :evil_lol:[/I][/B]