rufusowa Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 fajny ten domek....ale widokow nie mozna podziwiać i mordy przez szybe wystawiać...i tejze szyby faflunić nochalem :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 WSTAWAJ SZKODA DNIA:multi: ja normalnie o 11.05 wstalam:diabloti: bo piesek niedobry po mnie chodzil:evil_lol: Quote
Vectra Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='Gonitwa']Cześć i czołgiem:)[/quote] cześc :lol: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]....hejka ja oczywiście :angryy: nie śpie już od półtorej godziny france mnie obudziły skakaniem po mojej twarzy Dynio dostał obróż i nie wiem czemu go tak szyja swędzi:diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]:diabloti:[/quote] hahahaha pieski powiadasz cię obudziły :loveu: poczatki z obrożami bywają trudne :evil_lol: [quote name='AngelsDream']A ja mam pytanie ile taki namiocik kosztuje?[/quote] 185 zł z przesyłką :p [quote name='Pysia']Ale fajna chałupka do demolki :loveu: Zostaw ja Ewa na noc na wierzchu :evil_lol: Przyszłam sie przywitać do łysych świnek :eviltong:[/quote] Namiocik bezpieczny nocami w szafie odpoczywa :eviltong: [quote name='rufusowa']fajny ten domek....ale widokow nie mozna podziwiać i mordy przez szybe wystawiać...i tejze szyby faflunić nochalem :evil_lol:[/quote] widoki można podziwiac , dookoła domku są okienka .. a właśnie szyby nie umazane mały wątrobiany świnek nie będzie mi na kolanach urzędował podczas podróży HA :diabloti: [quote name='Bullila.nl']WSTAWAJ SZKODA DNIA:multi: ja normalnie o 11.05 wstalam:diabloti: bo piesek niedobry po mnie chodzil:evil_lol:[/quote] wstałam o 12 :diabloti: W zasadzie to obudził mnie listonosz ... przyniósł mi jakiś zwrot kasy z pewnego urzędu :cool1: 2,17 ... Słownie DWA ZŁOTE SIEDEMNAŚCIE GROSZY przekaz pocztowu koszuje dużo więcej , wiec na cholere mi to oni przysyłali :crazyeye: :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Vectra'] W zasadzie to obudził mnie listonosz ... przyniósł mi jakiś zwrot kasy z pewnego urzędu :cool1: 2,17 ... Słownie DWA ZŁOTE SIEDEMNAŚCIE GROSZY przekaz pocztowu koszuje dużo więcej , wiec na cholere mi to oni przysyłali :crazyeye: :evil_lol:[/quote] moi rodzice dostali kiedyś karę 500zł za zapłacenie o 17GR! za mało do jakiegoś urzędu:cool1: ale w końcu tego nie płacili:cool3: Quote
bonsai_88 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Ee... ja tam skarbówkę pokochałam, jak na koniec miesiące przysłali mi prawie 150 zł :loveu: Quote
Vectra Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Ja kilka lat temu , dostałam poważne wezwanie do US , z wszystkimi dokumentami do kontroli - oczywiście pod groźbą grzywny , wiezienia ... Ja przestępca gospodarczy , miałam nadpłatę w podatku 50 GROSZY i musiałam , pani urzędasce wyjaśniac , paluchem pokazywać , dlaczemu ta nadpłata wyszła .. pisac wyjaśnienie na piśmie .... a płacę podatek co miesiąc i mam zaokrągac do 5 i powyżej pieciu do penej złotówki ... to się kurde nazbierało przez te 12 miesięcy te 50 groszy ... Musiałam napisac oświadczenie , że przy następnym podatku , sobie odejmę tą bajońską sumę ... ale żeby nie było , ten bałagan co mi dziś te 2,17 przysłał .. dwa tygodnie temu oddał mi 500 zł prawie ... bo mi wisieli ;) a nie mogli od razu wtedy tej fortuny oddac :niewiem: Quote
Alicja Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wow ....aleś forsiasta ....normalnie krezus :p...oskubałaś US :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]wow ....aleś forsiasta ....normalnie krezus :p...oskubałaś US :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Ale , to nie US mi te 2,17 przysłał :diabloti: z nimi , to ja co do grosza .... wolę ;) ale może dobrze , że przysłali , będzie na bułkę ... bo się odrobinę wczoraj zabawiłam na allegro i kilku sklepach netowych ... i znowu wsio dla piesów :placz: Quote
rufusowa Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Vectra']widoki można podziwiac , dookoła domku są okienka .. a właśnie szyby nie umazane mały wątrobiany świnek nie będzie mi na kolanach urzędował podczas podróży HA :diabloti:[/quote] oj nie wydaje mi się, ze Franio będzie szczęśliwy :diabloti: dlaczego wątrobiany? od razu niedobrze mi sie robi jak to czytam :eviltong: nie lepiej czekolada z chilli? :evil_lol: Quote
rufusowa Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Vectra']Ale , to nie US mi te 2,17 przysłał :diabloti: z nimi , to ja co do grosza .... wolę ;) ale może dobrze , że przysłali , będzie na bułkę ... bo się odrobinę wczoraj zabawiłam na allegro i kilku sklepach netowych ... i znowu wsio dla piesów :placz:[/quote] chcesz suchy chleb?:cool3: Quote
Rinuś Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [B][I]Witanko :loveu:[/I][/B] [B][I]widzę, że tutaj znowu opowiście z krypty :evil_lol:[/I][/B] Quote
Vectra Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Dlaczemu wątrobiany ? ano to długa historia :evil_lol: tak na prawdę , to on jest mahoniowy .. ale są tacy co wiedzą LEPIEJ :evilbat: Franio jest szczęśliwszy , zapuszkowany podczas jazdy .. jak jest luzem , to się bezsensu plącze ... Quote
Vectra Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='rufusowa']chcesz suchy chleb?:cool3:[/quote] ni mom kunia :shake: :diabloti: [quote name='Rinuś'][B][I]Witanko :loveu:[/I][/B] [B][I]widzę, że tutaj znowu opowiście z krypty :evil_lol:[/I][/B][/quote] siemanko robaczku :loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Vectra'] milcz :mad: r [/quote] daje 3 dni:diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Iwona1984']daje 3 dni:diabloti:[/quote] ale od przybycia Matyldy:diabloti: Quote
Vectra Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 To się nazywa CZYTANIE ze zrozumieniem :diabloti: to teraz jeszcze RAZ Namiot , będzie używany [B]TYLKO[/B] podczas podróży ... w domu dla Matyldy jest METALOWA klatka :evilbat: Quote
Rinuś Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Vectra'] siemanko robaczku :loveu:[/quote] [B][I]tak wiem , że się steśkniłaś :loveu:[/I][/B] Quote
Bullila.nl Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Vectra']To się nazywa CZYTANIE ze zrozumieniem :diabloti: to teraz jeszcze RAZ Namiot , będzie używany [B]TYLKO[/B] podczas podróży ... w domu dla Matyldy jest METALOWA klatka :evilbat:[/quote] metalowa klata z kolcami i lancuchami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Rinuś'][B][I]tak wiem , że się steśkniłaś :loveu:[/I][/B][/quote] bardzo:evil_lol::eviltong: Ogladalam taki namoit dzis w sklepie mial nawet szyberdach otwierany/ SERIO!!Ten material dosc masywny,b. lekki suuper:multi: tez taki kupie na wystawy :cool3: bordowo-czarny byl:cool3: 59.90 Euro czyli w cenie metalowej ciezkiej klatki;) Quote
Vectra Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Lila [url=http://www.allegro.pl/item392505148_klatka_transporter_dla_psa_93x60x68_002_2_xxl.html]TAKI[/url] no wszystko pieknie , tylko kolor mi do auta nie pasował :evilbat: dlatego wzięłam wersję bez szyberka Quote
Unbelievable Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Vectra']Lila [URL="http://www.allegro.pl/item392505148_klatka_transporter_dla_psa_93x60x68_002_2_xxl.html"]TAKI[/URL] no wszystko pieknie , tylko kolor mi do auta nie pasował :evilbat: dlatego wzięłam wersję bez szyberka[/quote] cudny jest :evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Śliczny jest :evilbat: zresztą szukałam .. czym mniej otworków , tym większa szansa , że Franio go nie opuści .. a jeszcze :diabloti: odnośnie Matyldy ... ale to będzie "niespodzianka" jak już ją przywiozę HA :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Hanna R. Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Vectra']tak 11 :p prezent , sama sobie robię :eviltong: od TZ dostanę też :evil_lol: ale nie pieska :shake: alufelgi dostanę HA , 15 calowe , odsadzane i opony :evil_lol: do mojego escorcika , który też podobno był prezentem :hmmmm: :diabloti: :evilbat:[/quote] Niach niach niach :evil_lol: [quote name='Vectra']Waszka !!!! Franiem Pepe pokryjemy :multi: zrobimy wątrobiane kudłacze :diabloti: genetycznie agresywne i pierdzące :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Hahahahahahaha :lol: [quote name='Vectra']oczy tęskne za rozumem [/quote] Buahahahahaha :roflt: Quote
Rinuś Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Bullila.nl'] bardzo:evil_lol::eviltong: [/quote] [B][I]a Ty co się rządzisz ne u siebie? :diabloti:[/I][/B] [quote name='Vectra']Lila [URL="http://www.allegro.pl/item392505148_klatka_transporter_dla_psa_93x60x68_002_2_xxl.html"]TAKI[/URL] no wszystko pieknie , tylko kolor mi do auta nie pasował :evilbat: dlatego wzięłam wersję bez szyberka[/quote] [B][I]ja się dziwię, że Twoje psy jeszcze nie śa farbnięte na różowo :diabloti:[/I][/B] Quote
Vectra Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='HankaRupczewska']Niach niach niach :evil_lol: Hahahahahahaha :lol: Buahahahahaha :roflt:[/quote]o babka moja toffana jak się uchachała :loveu: :loveu: loffciam Cię Babciu :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Rinuś'][B][I]a Ty co się rządzisz ne u siebie? :diabloti:[/I][/B] [B][I]ja się dziwię, że Twoje psy jeszcze nie śa farbnięte na różowo :diabloti:[/I][/B][/quote] Raz jeden Lalka była przefarbowana, sama się na zielono zrobiła :roll: zdecydowanie wolę naturalne psy :lol: Quote
Rinuś Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Vectra'] Raz jeden Lalka była przefarbowana, sama się na zielono zrobiła :roll: zdecydowanie wolę naturalne psy :lol:[/quote] [B][I]ja tam bym się pokusiła o przefarbowanie na juzioowo :evil_lol:[/I][/B] Quote
Recommended Posts