AlKil Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Vectra']u mnie by konga wrąbały , karme zostawiły :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Z tegoż powodu Ballada konga nie dostała...Tzn podobnego, bo ona by go pochłonęła razem z zawartością.:roll: no chyba, że gdzieś sprzedają konga wielkości piłki lekarskiej.:evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [B][I]Zajebiście!! [/I][/B] [B][I]zdjęcie kota z pierwszej strony mi się nie wyświetla bo jestem w praxcy :angryy:[/I][/B] [B][I]zdjęcia Doddy mi się nie wyświetlają :angryy:[/I][/B] [B][I]i co ja mam oglądać przepraszam bardzo ?[/I][/B] Quote
agbar Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Zajebiście!! [/I][/B] [B][I]zdjęcie kota z pierwszej strony mi się nie wyświetla bo jestem w praxcy :angryy:[/I][/B] [B][I]zdjęcia Doddy mi się nie wyświetlają :angryy:[/I][/B] [B][I]i co ja mam oglądać przepraszam bardzo ?[/I][/B][/quote] masz lusterko?:razz::diabloti: dzien dobry mamusiu :loveu: Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='agbar']masz lusterko?:razz::diabloti: [/quote] [B][I]haha bardzo śmieszne :diabloti:[/I][/B] Quote
agbar Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]haha bardzo śmieszne :diabloti:[/I][/B][/quote] tez tak uwazam:loveu::diabloti: Quote
AngelsDream Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 A na audiencję do Klameczki kiedy się można wpraszać? ;) Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [B][I]haha Vectra ja za to odiwedzanie świnek to bym zaczęła pobierc opłaty :evil_lol:[/I][/B] Quote
Bullila.nl Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Dzien dobry:diabloti: Z piesem juz bylam i jem sieniadanko:cool3: Quote
bonsai_88 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]haha Vectra ja za to odiwedzanie świnek to bym zaczęła pobierc opłaty :evil_lol:[/I][/B][/quote] Ty tutaj nie podsuwaj takich pomysłów :mad: Dzień dobry bardzo :cool3:... Quote
Vectra Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='eria']hmm a mi się wydaje że goni kotka :evil_lol: jak Kreon przebiera łapkami i poszczekuje to na bank goni właśnie kotka :evil_lol: wyjątkowo szybkiego hihihi[/quote] Dla niej kot , to istota niewidzialna :p [quote name='AlKil']Z tegoż powodu Ballada konga nie dostała...Tzn podobnego, bo ona by go pochłonęła razem z zawartością.:roll: no chyba, że gdzieś sprzedają konga wielkości piłki lekarskiej.:evil_lol:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Rinuś'][B][I]Zajebiście!! [/I][/B] [B][I]zdjęcie kota z pierwszej strony mi się nie wyświetla bo jestem w praxcy :angryy:[/I][/B] [B][I]zdjęcia Doddy mi się nie wyświetlają :angryy:[/I][/B] [B][I]i co ja mam oglądać przepraszam bardzo ?[/I][/B][/quote] zmień prace , na taką w której będziesz miała nie blokowany net :diabloti: [quote name='agbar']masz lusterko?:razz::diabloti: dzien dobry mamusiu :loveu:[/quote] dzien dobry , córuniu :loveu: ] [quote name='AngelsDream']A na audiencję do Klameczki kiedy się można wpraszać? ;)[/quote] a kiedy sobie życzysz :cool3: [quote name='Rinuś'][B][I]haha Vectra ja za to odiwedzanie świnek to bym zaczęła pobierc opłaty :evil_lol:[/I][/B][/quote] cicho :diabloti: [quote name='Bullila.nl']Dzien dobry:diabloti: Z piesem juz bylam i jem sieniadanko:cool3:[/quote] no ja wstałam jakiś czas temu , ale tam tego .. no to jestem , kawę sączę :diabloti: [quote name='bonsai_88']Ty tutaj nie podsuwaj takich pomysłów :mad: Dzień dobry bardzo :cool3:...[/quote] a dzień dobry ,deszczowy :p Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Vectra'] zmień prace , na taką w której będziesz miała nie blokowany net :diabloti: [/quote] [B][I]nie zmienię i koniec ! :diabloti:[/I][/B] Quote
SZPiLKA23 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Zamienmy sie? ja wszystko widze ale mam zrabanego szefa:D Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Zamienmy sie? ja wszystko widze ale mam zrabanego szefa:D[/quote] [B][I]a gdzie pracujesz?:razz:[/I][/B] Quote
SZPiLKA23 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Praca biurowa- asystentka koordynatora do spraw projektow (czyt. wynies przynies, skseruj- zadzon) Quote
Vectra Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Praca biurowa- asystentka koordynatora do spraw projektow (czyt. wynies przynies, skseruj- zadzon)[/quote] ale nazwa fajna :multi: :multi: :multi: moja znajoma , sprzątała pewien obiekt - czyli sprzątaczka a w umowie miała wpisane - główny specjalista i koordynator w zakresie utrzymywania porządków w obiekcie biurowym :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Poje!@#$%^ ich całkiem z tymi nazwami ... księgowy to specjalista do spraw finansowych i kadr w projektach... Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [I][B]haha ja mam referent ds.sprzedaży :evil_lol:[/B][/I] [I][B]i tak też jest w rzeczywistości :diabloti:[/B][/I] Quote
rufusowa Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Cze :loveu: ciociu Kasiu fajne focie zrobiłaś :loveu: tyz bym tak chciała sie nałumić :placz: Quote
Vectra Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Może byc w przyszłym tyg :) do mnie przyjedziesz ? :diabloti: a .... zapomniałam zupełnie .... :( [COLOR=Red][B]Moja Lala , wczoraj skończyła 5 lat [/B][/COLOR]:multi: za trzy dni , Denis skończy 6 lat za dużo mam tych koondli ;) zaczynam się gubic , które kiedy się wykluło [I][B] :evil_lol: [/B][/I][I][B] :evil_lol:[/B][/I] Quote
andzia69 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Tengusia']Doddy gdybys nie napisala ze foty sa twoje to bym sie nie zorientowala ze to nie jest dzielo Vectry :thumbs:[/quote] a ja bym wiedziała:mad: bo Vectra nie wstawia takich maluśkich zdjęciuff! Quote
malawaszka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 100 LAT LALUNIA!!!!! :laola: ehh Luneta w sierpniu 6 lat :roll: Quote
AngelsDream Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Możemy i my do ciebie :) Tylko czy to daleko? :) Quote
rufusowa Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 STO LAT DLA LALECZKI, DUŻO KOTOW DO GONIENIA I PIŁECZKÓW :loveu::loveu::loveu: i całusy od cioci Rufusowej prosze przekazać :loveu: hm...a kto to Denis?:cool3: Quote
Cimi Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]haha ja mam referent ds.sprzedaży :evil_lol:[/B][/I] [I][B]i tak też jest w rzeczywistości :diabloti:[/B][/I][/QUOTE] A ja jestem specjalista ds rozliczeń :evil_lol: Sto lat Lalka :lol!: :loveu: Quote
Recommended Posts