sacred PIRANHA Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 czytam to wlasnie:) ale jazda...szkoda ze nie napisza jak jakis kundel na wsi ugryzie dziecko...tylko ze wtedy pan gospodarz go zabije i nie ma tematu... dlaczego pisza amstaf? juz ja widze jak oni go kupili z rodowodem i zadbali o jego szkolenie itp? a poza tym to skad wiadomo co sie stalo? moze ta dziewczynka go chciala poglaskac i wsadzila mu palca do oka...moj wyzel w takim przypadku zabilby nie tylko zrobil rane kąsana na glowie i pare zadrapan...amstaf ją zaaatkowal...pies morderca....a ona zyje? jaki debil zostawia nawet na pare sekund psa i 3 letnie dziecko? i jeszcze jedno....ta dziewczynka sobie sama poszla do sasiada? 3 letnia dziewczynka? a jakby ją porwali na handel to co...gdzie dorosli ludzie maja cos takiego jak wyobraznia? Quote
groszek83 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 :shake: Ja nie moge czytać komentarzy bo sie mi cisnienie dzwiga:angryy: Ciesze sie że mieszkam gdzie mieszkam może panie w urzędach nie miłe ale za to kolejek niet:eviltong: Quote
malawaszka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Vectra'] Kolejka społeczna :evil_lol: zapisy , codzienne obowiązkowe stawiennictwo , celem podpisania się na listę , czas oczekiwania na złożenie wniosku ok 3 - 4 dni.Stawianie się na podpis listy społecznej , co dzień 7:30 , 15:30 , 1 w nocy. [/quote] buuuahahahha no i padłam :roflt: hahaha STOLYCA - Alternatywy 4 :roflt: hahahahha Quote
Rinuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Vectra'][URL]http://wiadomosci.onet.pl/1782766,11,item.html[/URL][/quote] [B][I]dziewczynka 3 letnia i pies...bardzo mądre ze strony rodziców...[/I][/B] [B][I]pies był u siebie a obce dziecko wtargnęło na jego teren...[/I][/B] Quote
SZPiLKA23 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Vectra']to napiszesz czy to aby na pewno amstaffowaty ? bo te pismaki , to rządne sensacji są :mad: i potrafią przekoloryzować ...[/quote] Jezeli trafi do schroniska to napewno napisze i pewnie zajme sie jego adopcja. W Jarosławiu te psy sa bardzo popularne ale nie te za gruba kase z rodowodem tylko te od pseudo... nie raz mozna na miescie spotkac bande 6 kafarow z 3 psami ktore co chwile skacza sobie do gardeł a oni maja ucieche, potrafia nawet przyprowadzic takie psy na wystawe zeby sobie ludzie popatrzyli :-/ jeden debil pojechał po psa pod Krakow i po poł roku chciał go oddac bo gubi siersc (amstaff 8)) i nie lubi jego mamy :-/..... Co do pogryzienia dziecka tez uwazam ze to dziecko musiało cos zrobic, ale co najlepsze to nikt rodzicom na głowe nie siedzi za puszczanie 3- letniego dziecka samego, przeciez nawet mogło wyjsc na ulice i samochód mogł je potracic.... dowiem sie wiecej i moze wiecej prawdy tylko musze popytac. Quote
Rinuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [B][I]Vectra czy Ty coś wiesz dlaczego galerie retreiverów czyli np moja nie jest w fotoblogach tylko w grupie 8 ?[/I][/B] Quote
Rinuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [B][I]Zrób coś żeby mnie przenieśli spowrotem na główne fotoblogi :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: nie chcę być w gr 8 :placz:[/I][/B] Quote
Rinuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Ja dostałam osobna galerie Sary na owczarkach a nawet jej nie chciałam 8)[/quote] [B][I]Ja swojej też tam nie chcę :placz:[/I][/B] Quote
SZPiLKA23 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ja dostałam osobna galerie Sary na owczarkach a nawet jej nie chciałam 8) Quote
bonsai_88 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='sacred PIRANHA']szkoda ze nie napisza jak jakis kundel na wsi ugryzie dziecko...tylko ze wtedy pan gospodarz go zabije i nie ma tematu... [B]Nie warto - za małą sensacja :shake::angryy:[/B] dlaczego pisza amstaf? juz ja widze jak oni go kupili z rodowodem [B]No właśnie... jeszcze nigdy nie widziałam, żeby pisali "pies w typie"... pomijając już, że skąd wiedzą, że amstaff, a nie pitt bull, albo staffik?[/B] a poza tym to skad wiadomo co sie stalo? moze ta dziewczynka go chciala poglaskac i wsadzila mu palca do oka...moj wyzel w takim przypadku zabilby nie tylko zrobil rane kąsana na glowie i pare zadrapan...amstaf ją zaaatkowal...pies morderca....a ona zyje? [B]Żyje... uważam, że jakby pies na prawdę chciał ją zagryźć to nie miałby najmniejszego problemu :roll:[/B] jaki debil zostawia nawet na pare sekund psa i 3 letnie dziecko? i jeszcze jedno....ta dziewczynka sobie sama poszla do sasiada? 3 letnia dziewczynka? a jakby ją porwali na handel to co...gdzie dorosli ludzie maja cos takiego jak wyobraznia?[/quote] [B]O tym lepiej nie pamiętać.. bo to i tak pies jest winny :angryy:[/B] Quote
Vectra Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Foty będą ... po niedzieli :diabloti: Dziś mnie nie było , jutro mnie nie ma , w niedziele jadę do Matyldy ... :evilbat: Quote
Medorowa Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ja w ogóle, w ogóle, w ogóle, ale to wcale nie wiem o co chodzi, ale się witam:grins::grins: Quote
Vectra Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 [quote name='SZPiLKA23']@......................[/quote] :loveu: :diabloti: [quote name='Medorowa']Ja w ogóle, w ogóle, w ogóle, ale to wcale nie wiem o co chodzi, ale się witam:grins::grins:[/quote] łojesuuuuuu :crazyeye: siostra :multi: gdzie byłaś jak Cię nie było HĘ :mad: Quote
Medorowa Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Vectra']:loveu: :diabloti: łojesuuuuuu :crazyeye: siostra :multi: gdzie byłaś jak Cię nie było HĘ :mad:[/quote] W komputerze ujarzałam ciemność:-(:-( :-(Ale już dzioło, podobno, bo mi się wiesza:grins: Quote
wejherstaff Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Vectra']Foty będą ... po niedzieli :diabloti: Dziś mnie nie było , jutro mnie nie ma , w niedziele jadę do Matyldy ... :evilbat:[/QUOTE] W takim razie czekamy na fotki pięknej MATYLDY :loveu::loveu: Quote
Hanna R. Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Jesteś tu dzisiaj jeszcze o tej późnej porze ??? JESTEŚCIE ?? Ewka melduje się kolejna babcia spragniona info - jakie szkło PROSZĘ PILNIE ..... zaraz teraz natentychmiast EVA EVA EVAA babcia Rupczewska się grzecznie prosi :modla::modla::modla: Bo wiedziałąm - ale już niew wiwm ..... Takie prawa wieku :Help_2: Quote
malawaszka Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Vectra']Sigma AF 50-150 mm f/2,8 APO EX DC HSM - takie , nawet fajne ino cięższe od tego co mam[/quote] voila :bigok: Quote
Basia&Safi Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [B][U]Vectra nalezy Ci sie duzeee winko :)[/U][/B] Quote
Vectra Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [quote name='Medorowa']W komputerze ujarzałam ciemność:-(:-( :-(Ale już dzioło, podobno, bo mi się wiesza:grins:[/quote] estra :diabloti: [quote name='wejherstaff']W takim razie czekamy na fotki pięknej MATYLDY :loveu::loveu:[/quote] Będą NA PEWNO , jutro jadę :loveu: ale będę miziac :multi: [quote name='HankaRupczewska']Jesteś tu dzisiaj jeszcze o tej późnej porze ??? JESTEŚCIE ?? Ewka melduje się kolejna babcia spragniona info - jakie szkło PROSZĘ PILNIE ..... zaraz teraz natentychmiast EVA EVA EVAA babcia Rupczewska się grzecznie prosi :modla::modla::modla: Bo wiedziałąm - ale już niew wiwm ..... Takie prawa wieku :Help_2:[/quote] [quote name='malawaszka']voila :bigok:[/quote] jusz babuszka wie :diabloti: [quote name='basiulka22tychy'][B][U]Vectra nalezy Ci sie duzeee winko :)[/U][/B][/quote] e tam ;) to czymam kciuki , w powiadomieniu dostałam inszą treść. Quote
Vectra Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [quote name='furciaczek']Dziendobry:loveu:[/QUOTE] Dzień dobry :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 no widze ze wszyscy normalni jeszcze siedza na dogo:D Quote
Recommended Posts