Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czytam to wlasnie:)
ale jazda...szkoda ze nie napisza jak jakis kundel na wsi ugryzie dziecko...tylko ze wtedy pan gospodarz go zabije i nie ma tematu...
dlaczego pisza amstaf? juz ja widze jak oni go kupili z rodowodem i zadbali o jego szkolenie itp?
a poza tym to skad wiadomo co sie stalo? moze ta dziewczynka go chciala poglaskac i wsadzila mu palca do oka...moj wyzel w takim przypadku zabilby nie tylko zrobil rane kąsana na glowie i pare zadrapan...amstaf ją zaaatkowal...pies morderca....a ona zyje?
jaki debil zostawia nawet na pare sekund psa i 3 letnie dziecko? i jeszcze jedno....ta dziewczynka sobie sama poszla do sasiada? 3 letnia dziewczynka? a jakby ją porwali na handel to co...gdzie dorosli ludzie maja cos takiego jak wyobraznia?

Posted

:shake: Ja nie moge czytać komentarzy bo sie mi cisnienie dzwiga:angryy: Ciesze sie że mieszkam gdzie mieszkam może panie w urzędach nie miłe ale za to kolejek niet:eviltong:

Posted

[quote name='Vectra']
Kolejka społeczna :evil_lol: zapisy , codzienne obowiązkowe stawiennictwo , celem podpisania się na listę , czas oczekiwania na złożenie wniosku ok 3 - 4 dni.Stawianie się na podpis listy społecznej , co dzień 7:30 , 15:30 , 1 w nocy.
[/quote]

buuuahahahha no i padłam :roflt: hahaha STOLYCA - Alternatywy 4 :roflt: hahahahha

Posted

[quote name='Vectra'][URL]http://wiadomosci.onet.pl/1782766,11,item.html[/URL][/quote]
[B][I]dziewczynka 3 letnia i pies...bardzo mądre ze strony rodziców...[/I][/B]
[B][I]pies był u siebie a obce dziecko wtargnęło na jego teren...[/I][/B]

Posted

[quote name='Vectra']to napiszesz czy to aby na pewno amstaffowaty ?
bo te pismaki , to rządne sensacji są :mad: i potrafią przekoloryzować ...[/quote]

Jezeli trafi do schroniska to napewno napisze i pewnie zajme sie jego adopcja. W Jarosławiu te psy sa bardzo popularne ale nie te za gruba kase z rodowodem tylko te od pseudo... nie raz mozna na miescie spotkac bande 6 kafarow z 3 psami ktore co chwile skacza sobie do gardeł a oni maja ucieche, potrafia nawet przyprowadzic takie psy na wystawe zeby sobie ludzie popatrzyli :-/ jeden debil pojechał po psa pod Krakow i po poł roku chciał go oddac bo gubi siersc (amstaff 8)) i nie lubi jego mamy :-/.....

Co do pogryzienia dziecka tez uwazam ze to dziecko musiało cos zrobic, ale co najlepsze to nikt rodzicom na głowe nie siedzi za puszczanie 3- letniego dziecka samego, przeciez nawet mogło wyjsc na ulice i samochód mogł je potracic.... dowiem sie wiecej i moze wiecej prawdy tylko musze popytac.

Posted

[B][I]Zrób coś żeby mnie przenieśli spowrotem na główne fotoblogi :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: nie chcę być w gr 8 :placz:[/I][/B]

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Ja dostałam osobna galerie Sary na owczarkach a nawet jej nie chciałam 8)[/quote]
[B][I]Ja swojej też tam nie chcę :placz:[/I][/B]

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']szkoda ze nie napisza jak jakis kundel na wsi ugryzie dziecko...tylko ze wtedy pan gospodarz go zabije i nie ma tematu...
[B]Nie warto - za małą sensacja :shake::angryy:[/B]
dlaczego pisza amstaf? juz ja widze jak oni go kupili z rodowodem
[B]No właśnie... jeszcze nigdy nie widziałam, żeby pisali "pies w typie"... pomijając już, że skąd wiedzą, że amstaff, a nie pitt bull, albo staffik?[/B]
a poza tym to skad wiadomo co sie stalo? moze ta dziewczynka go chciala poglaskac i wsadzila mu palca do oka...moj wyzel w takim przypadku zabilby nie tylko zrobil rane kąsana na glowie i pare zadrapan...amstaf ją zaaatkowal...pies morderca....a ona zyje?
[B]Żyje... uważam, że jakby pies na prawdę chciał ją zagryźć to nie miałby najmniejszego problemu :roll:[/B]
jaki debil zostawia nawet na pare sekund psa i 3 letnie dziecko? i jeszcze jedno....ta dziewczynka sobie sama poszla do sasiada? 3 letnia dziewczynka? a jakby ją porwali na handel to co...gdzie dorosli ludzie maja cos takiego jak wyobraznia?[/quote]
[B]O tym lepiej nie pamiętać.. bo to i tak pies jest winny :angryy:[/B]

Posted

[quote name='SZPiLKA23']@......................[/quote]
:loveu:

:diabloti:
[quote name='Medorowa']Ja w ogóle, w ogóle, w ogóle, ale to wcale nie wiem o co chodzi, ale się witam:grins::grins:[/quote]
łojesuuuuuu :crazyeye: siostra :multi: gdzie byłaś jak Cię nie było HĘ :mad:

Posted

[quote name='Vectra']:loveu:

:diabloti:

łojesuuuuuu :crazyeye: siostra :multi: gdzie byłaś jak Cię nie było HĘ :mad:[/quote]
W komputerze ujarzałam ciemność:-(:-( :-(Ale już dzioło, podobno, bo mi się wiesza:grins:

Posted

[quote name='Vectra']Foty będą ... po niedzieli :diabloti:
Dziś mnie nie było , jutro mnie nie ma , w niedziele jadę do Matyldy ... :evilbat:[/QUOTE]
W takim razie czekamy na fotki pięknej MATYLDY :loveu::loveu:

Posted

Jesteś tu dzisiaj jeszcze o tej późnej porze ??? JESTEŚCIE ??

Ewka melduje się kolejna babcia spragniona info - jakie szkło PROSZĘ PILNIE ..... zaraz teraz natentychmiast EVA EVA EVAA babcia Rupczewska się grzecznie prosi :modla::modla::modla: Bo wiedziałąm - ale już niew wiwm ..... Takie prawa wieku :Help_2:

Posted

[quote name='Medorowa']W komputerze ujarzałam ciemność:-(:-( :-(Ale już dzioło, podobno, bo mi się wiesza:grins:[/quote]
estra :diabloti:
[quote name='wejherstaff']W takim razie czekamy na fotki pięknej MATYLDY :loveu::loveu:[/quote]
Będą NA PEWNO , jutro jadę :loveu: ale będę miziac :multi:
[quote name='HankaRupczewska']Jesteś tu dzisiaj jeszcze o tej późnej porze ??? JESTEŚCIE ??

Ewka melduje się kolejna babcia spragniona info - jakie szkło PROSZĘ PILNIE ..... zaraz teraz natentychmiast EVA EVA EVAA babcia Rupczewska się grzecznie prosi :modla::modla::modla: Bo wiedziałąm - ale już niew wiwm ..... Takie prawa wieku :Help_2:[/quote]

[quote name='malawaszka']voila :bigok:[/quote]
jusz babuszka wie :diabloti:

[quote name='basiulka22tychy'][B][U]Vectra nalezy Ci sie duzeee winko :)[/U][/B][/quote]
e tam ;) to czymam kciuki , w powiadomieniu dostałam inszą treść.