Greven Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Lepiej z gołą ręką, gładkim czołem i niewinną myślą. Szybciej się człowiek wymsknie z korków... w tym wolnym i demokratycznym kraju. Ja jutro znów po konika, a jak się uda, to w piątek po Kubusia... tak, OKTAWIA PO KUBUSIA!! :multi: Quote
oktawia6 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='Greven'] Lepiej z gołą ręką, gładkim czołem i niewinną myślą. Szybciej się człowiek wymsknie z korków... w tym wolnym i demokratycznym kraju. Ja jutro znów po konika, a jak się uda, to w piątek po Kubusia... tak, OKTAWIA [B]PO KUBUSIA!![/B] :multi: [/quote] wykup z rzeźni?:crazyeye: Quote
Doginka Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Ale tu niewinnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...BEZBOŻNICE JEDNE!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad: Quote
oktawia6 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 no i poszła spac Greven:mad: zostawiając mnie w niepewności skąd Kubusia odbierają a jak jutro tu wejdzie Vectra to jeszcze tyłek mi skopie za gaworzenie nie na temat:cool1: Quote
Alicja Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Cze córcia ......posyłam Ci inspekcję [IMG]http://www.animated-gifs.eu/religion-jesus/0008.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
andzia69 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 łooo - jak tu się religijnie zrobieło:diabloti: Vectra - i jak ????? bierzesz bulasa????:cool3: Quote
Doginka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Cze córcia ......posyłam Ci inspekcję [IMG]http://www.animated-gifs.eu/religion-jesus/0008.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] Alu, ale świetna inspekcja, teraz to już nie będzie szatańska, tylko niebiańska galeria:evil_lol:[IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/aniolek.gif[/IMG] Quote
Alicja Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tosz moja cór jako ten pasterz:roll: pasie te swoje czarne bydlątka :loveu::loveu::loveu: Qrde Effcia czy wy dziś w orszaku przed baldachimem pomykaliście :hmmmm: że Was nie ma :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Zaspałam na procesje :placz: :placz: :placz: dopiero się zbudzili my :diabloti: :diabloti: a nie ma nas , bo standard - awaria neta przez obfite opady deszczowe :shake: Pewno nadajniki im się zatopiły :angryy: :angryy: :angryy: Jutro się poświęcę , wstanę skoro świt , o 8 i będę rozmawiać z providerem :angryy: a tak pięknie już działał .. i znowu muli jak cholera :placz: :placz: :placz: a co do nowego członka rodziny , jest pewien plan :cool3: powiem jak się uda , trzymajta kciuki :p :p Quote
Madzik93 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Heloł Matka :loveu: Przyszłam jeno zakomunikować ze wszystko czytom, oglądom ino siedze cichutko. Trzymam kciukasy :cool2: Quote
Vectra Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 to ja też z cichacza czytam wszystko , bo co tu gadać :niewiem: zimno , pochmurno i byle jak , świnie szaleją jak wściekłe :mad: Quote
Bullila.nl Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Jak to co tu gadac napisz nam jak bylo na procesji:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :p Quote
Vectra Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 No , na procesji było wyśmienicie .... szłam w bieli i sypałam płatkami róż :evilbat: Quote
Vectra Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 aaaaaaa znalazłam jakąś firme co daje net u mnie na wsi , skynet , jutro dzwonie .... i jeśli tak jest różowo jak zapewniają na stronce , to papa stansat który mam , paranoi dostanę niebawem. Instalacja do 500zł :mdleje: ale niech im , byle działam :mad: Quote
Bullila.nl Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='Vectra']No , na procesji było wyśmienicie .... szłam w bieli i sypałam płatkami róż :evilbat:[/quote] Dokladnie tak jak sobie wyobrazilam...:evil_lol: [quote name='Vectra']aaaaaaa znalazłam jakąś firme co daje net u mnie na wsi , skynet , jutro dzwonie .... i jeśli tak jest różowo jak zapewniają na stronce , to papa stansat który mam , paranoi dostanę niebawem. Instalacja do 500zł :mdleje: ale niech im , byle działam :mad:[/quote] Ja ostatnio tez nie mialam netu:shake:....a jak czlowiek uzalezniony ....uj bolaly mnie te 4dni:evil_lol: Quote
Vectra Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Wczoraj mnie odcięło od neta , to myślałam , że wyjdę z siebie i stanę obok :evilbat: TZ powiedział tylko , załatw co kolowiek , za każda kase byle działał :evil_lol: a czemu tak powiedział ? :niewiem: że niby marudziłam :hmmmm: zła byłam ? że głośno wyraziłam opinię na temat wsi , netu i cywilizacji i jej braku i że mu przeszkadzałam w oglądaniu TV :hmmmm: NIE , byłam miła :evil_lol: :evil_lol: nawet bardzo :evilbat: Quote
sacred PIRANHA Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 juz ja sobie wyobrazam tą Twą milosc :);) Quote
Greven Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='Vectra']Zaspałam na procesje[/quote] Tak mi przykro :placz::placz::placz: Ale żebyś się nie załamała, upolowałam dla Ciebie małą, białą dziewczynkę :diabloti: [IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm227/iverrichor/IMG_2804_komunia.jpg[/IMG] Quote
Vectra Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 o kebab pleśniejący na słonku :multi: pychota a ta w białym , to oszukana , nie ma kwiatów , płatków do sypania łeeeeeeeeeee Quote
Greven Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='Vectra'] a ta w białym , to oszukana , nie ma kwiatów , płatków do sypania łeeeeeeeeeee[/quote] Bo ona już była "po" :razz: Quote
Vectra Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 [quote name='Greven']Bo ona już była "po" :razz:[/quote] to tak jak ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Jak tu miło i po katolicku :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewa, trzymam kciuki!! :kciuki: Quote
Vectra Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Co prawda jutro dopiero USG azjatki , ale :D [FONT=Tahoma]Z przyjemnością inforumjemy, że pod koniec czerwca 2008 roku w hodowli ............ przyjdą na świat szczenięta po ......... Mamą zostanie doskonała użytkowo, efektowna suka - .................. Szczegóły wkrótce. :multi: :diabloti: PS mamą nie będzie moja Ajda :evilbat: a reszta niespodzianek wkrótce , o ile się uda ;) [/FONT] Quote
Recommended Posts