Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lepiej z gołą ręką, gładkim czołem i niewinną myślą. Szybciej się człowiek wymsknie z korków... w tym wolnym i demokratycznym kraju. Ja jutro znów po konika, a jak się uda, to w piątek po Kubusia... tak, OKTAWIA PO KUBUSIA!! :multi:

Posted

[quote name='Greven']
Lepiej z gołą ręką, gładkim czołem i niewinną myślą. Szybciej się człowiek wymsknie z korków... w tym wolnym i demokratycznym kraju. Ja jutro znów po konika, a jak się uda, to w piątek po Kubusia... tak, OKTAWIA [B]PO KUBUSIA!![/B] :multi:
[/quote]
wykup z rzeźni?:crazyeye:

Posted

no i poszła spac Greven:mad: zostawiając mnie w niepewności skąd Kubusia odbierają
a jak jutro tu wejdzie Vectra to jeszcze tyłek mi skopie za gaworzenie nie na temat:cool1:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Cze córcia ......posyłam Ci inspekcję [IMG]http://www.animated-gifs.eu/religion-jesus/0008.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Alu, ale świetna inspekcja, teraz to już nie będzie szatańska, tylko niebiańska galeria:evil_lol:[IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/aniolek.gif[/IMG]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]tosz moja cór jako ten pasterz:roll: pasie te swoje czarne bydlątka :loveu::loveu::loveu:

Qrde Effcia czy wy dziś w orszaku przed baldachimem pomykaliście :hmmmm: że Was nie ma :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Zaspałam na procesje :placz: :placz: :placz: dopiero się zbudzili my :diabloti: :diabloti:

a nie ma nas , bo standard - awaria neta przez obfite opady deszczowe :shake:
Pewno nadajniki im się zatopiły :angryy: :angryy: :angryy:
Jutro się poświęcę , wstanę skoro świt , o 8 i będę rozmawiać z providerem :angryy:
a tak pięknie już działał .. i znowu muli jak cholera :placz: :placz: :placz:

a co do nowego członka rodziny , jest pewien plan :cool3: powiem jak się uda , trzymajta kciuki :p :p

Posted

aaaaaaa znalazłam jakąś firme co daje net u mnie na wsi , skynet , jutro dzwonie .... i jeśli tak jest różowo jak zapewniają na stronce , to papa stansat który mam , paranoi dostanę niebawem.
Instalacja do 500zł :mdleje: ale niech im , byle działam :mad:

Posted

[quote name='Vectra']No , na procesji było wyśmienicie .... szłam w bieli i sypałam płatkami róż :evilbat:[/quote]

Dokladnie tak jak sobie wyobrazilam...:evil_lol:

[quote name='Vectra']aaaaaaa znalazłam jakąś firme co daje net u mnie na wsi , skynet , jutro dzwonie .... i jeśli tak jest różowo jak zapewniają na stronce , to papa stansat który mam , paranoi dostanę niebawem.
Instalacja do 500zł :mdleje: ale niech im , byle działam :mad:[/quote]

Ja ostatnio tez nie mialam netu:shake:....a jak czlowiek uzalezniony ....uj bolaly mnie te 4dni:evil_lol:

Posted

Wczoraj mnie odcięło od neta , to myślałam , że wyjdę z siebie i stanę obok :evilbat:
TZ powiedział tylko , załatw co kolowiek , za każda kase byle działał :evil_lol:
a czemu tak powiedział ? :niewiem: że niby marudziłam :hmmmm: zła byłam ? że głośno wyraziłam opinię na temat wsi , netu i cywilizacji i jej braku i że mu przeszkadzałam w oglądaniu TV :hmmmm: NIE , byłam miła :evil_lol: :evil_lol: nawet bardzo :evilbat:

Posted

[quote name='Vectra']Zaspałam na procesje[/quote]
Tak mi przykro :placz::placz::placz:
Ale żebyś się nie załamała, upolowałam dla Ciebie małą, białą dziewczynkę :diabloti:

[IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm227/iverrichor/IMG_2804_komunia.jpg[/IMG]

Posted

Co prawda jutro dopiero USG azjatki , ale :D

[FONT=Tahoma]Z przyjemnością inforumjemy, że pod koniec czerwca 2008 roku w hodowli ............ przyjdą na świat szczenięta po ......... Mamą zostanie doskonała użytkowo, efektowna suka - .................. Szczegóły wkrótce.

:multi: :diabloti:

PS mamą nie będzie moja Ajda :evilbat:

a reszta niespodzianek wkrótce , o ile się uda ;)
[/FONT]