Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BoJa napisał(a):
:obrazic::obrazic::obrazic::buzi:

:loveu: :loveu: :loveu:
Gonitwa napisał(a):
Dlaczego z moimi psami nigdy nie może być wszystko w porządku, tylko zawsze coś się dzieje? Ja się załamię, jeśli ona nie przeżyje...

Nie myśl tak !!!! będzie dobrze , wypadki się każdemu zdarzają :shake: nie da się zapobiec :cool1:

sacred PIRANHA napisał(a):
nawet tak nie mysl!!
kazdemu sie to moze przytrafic!
moja Abi miala niespodzianke z ONka...potem zezarla slimaka i przebila sobie przelyk (pies siedzi w domu i nagle zaczyna krwawic z pyska w zastraszajacym tempie)
ostatnio pobiegla sie bawic do psa z ktorym zawsze sie bawila i nagle ja zaatakowal- Tim wyrwal do niego i mam sprawe w sadzie....
kazdemu sie takie porabane sytuacje zdarzaja...
trzymam kciuki za kawusie:)

Klementyna dziś też krwawiła :cool3: jak łapała piłkę to jęzora przycięła :evil_lol:
asher napisał(a):
To nie moja wina, że mieszkasz na zadupiu :shake::diabloti:

Co to znaczy "zamykać sesję"? :oops:

Ja na zadupiu :crazyeye: :crazyeye: pamiętaj , że moje zadupie istnieje dużo dłużej niż twoja warszawa :evil_lol: tam gdzie mieszkasz , to kapusta rosła i mój pierwszy pies Foks ganiał :eviltong: a teraz se warszawę wybudowali :diabloti:

Izabela124. napisał(a):
Witanko
Ale foteczek sie naogladalam

siemanko :loveu:

Moje psy dziś dostały wanne :evil_lol: na razie były pierwsze przymiarki , bo woda jesio się nie nagrzała ,ale Klamka zrobiła pełne zanurzenie :evil_lol:

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']hehe to moze to jednak labradory skoro kochaja wode:)
chociaz ja nie wiedzialam labradora wiszacego na oponie...ale sprobuje Abi powiesic;)
łone som wszechstronnie utalentowane :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='malawaszka']http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/MAJ%202008/9%20maj%202008cz2/08052008-224.jpg

buuahahah padłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a tu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja *******e jaki ozór!!!!!!!!!!!
http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/MAJ%202008/9%20maj%202008/08052008-074.jpg

trzymam :kciuki: :cool3:

Czymaj czymaj :cool3: :loveu:

Klementyna w kąpieli :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='asher']
Co to znaczy "zamykać sesję"? :oops:

nie zamykam okna dogo , tylko wyłączam kompa , a jak włączam klikam na mozille i ona otwiera starą sesję :roll:

powyższe ....brak słów :shake:

Posted

ja się popłakałam jak dzciecko a wiele widziałam-to przechodzi wszelkie pojęcie! Vecrta pamiętasz testy szkolne?:cool1:ciekawe co by "temu roszkonemu panu" wyszło co to zrobił prawda? no i co na to słodka pani psycholog?

Posted

[quote name='Alicja']
nie zamykam okna dogo , tylko wyłączam kompa , a jak włączam klikam na mozille i ona otwiera starą sesję :roll:

powyższe ....brak słów :shake:

ja zamykam normalnie foxa ino nie wylogouje się już :evil_lol:

[quote name='andzia69']zdjecia kąpielowe bossskie:loveu::loveu::loveu:

Okta...ja już nic nie powiem:placz::placz::placz:ludzie to sk..ńskie potwory:angryy:

ludzie som paskudne kurna :angryy:
[quote name='oktawia6']ja się popłakałam jak dzciecko a wiele widziałam-to przechodzi wszelkie pojęcie! Vecrta pamiętasz testy szkolne?:cool1:ciekawe co by "temu roszkonemu panu" wyszło co to zrobił prawda? no i co na to słodka pani psycholog?
Pamiętam testy szkolne i wyszło że nienawidze ludzi i zgadzam się z tym wynikiem :mad: :diabloti:
a i wg testu mam nie pracować z ludźmi :evil_lol:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry :)

http://images25.fotosik.pl/210/91386d04d22903dc.jpg

Te Twoje psy naprawdę są nienormalne... :evil_lol:
No przeca pisza że som debile :diabloti:

Boski mam dzień , po prostu genialny

1.Jechałam sobie jak biały człowiek samochodem po ulicy ... i w dupie mi jakiś gryzipiórek wjechał :angryy: :angryy: popsuł mój śmietnik :shake:

2.Pojechałam sobie laptopa kupić , idealny wręcz wypas , cena również idealna .. i kurna nie mogłam kupić , bo nie mogli znaleźć kwitów do tego kompa :angryy: :angryy: :angryy: jutro może będą :angryy:

3. też było

4.też

i jestem nie zła jestem wściekła :evilbat:

Mam ochotę kogoś pobić , dajcie jakiś temat do poczytania :mad: :diabloti: