Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lukann']to trzeba sobie kupić CB radio i skończą się mandaty ;)[/quote]

mom, ino go nie trawię bo tylko piszczy, trzeszczy...wolę radia słuchac:evil_lol:

Posted

[quote name='Gonitwa']A ja chcem nissana nevare....[/quote]

navarę...nie polecam - kolega kupił nówkę sztukę nie smiganą za jakies 140 tysi - po 20000 padło sprzęgło (nie chcieli uznać gwarancji bo to ponoć częsc jak klocki:crazyeye: - zużywa się!!!!), niedawno pojechał do Turcji i...nie miał jak wrócić - autko siem spaliło! - genialny samochód! a taki japoński:evil_lol:

Posted

[quote name='andzia69']mom, ino go nie trawię bo tylko piszczy, trzeszczy...wolę radia słuchac:evil_lol:[/quote]

można się przyzwyczaić :) ale ta radość z zaoszczędzonej kasy hehehe

a ja chcę subaru imprezę STI - białą z czarnymi felgami

Posted

[quote name='andzia69']navarę...nie polecam - kolega kupił nówkę sztukę nie smiganą za jakies 140 tysi - po 20000 padło sprzęgło (nie chcieli uznać gwarancji bo to ponoć częsc jak klocki:crazyeye: - zużywa się!!!!), niedawno pojechał do Turcji i...nie miał jak wrócić - autko siem spaliło! - genialny samochód! a taki japoński:evil_lol:[/QUOTE]

ojej! A mi się tak strasznie, strasznie podoba:placz::placz:

Posted

[quote name='smallpati']ostatnio w Londynie pogoda lepsza niż u nas :diabloti:
dwa- pewnie opanowałabyś sztukę jazdy skuterem trzymając jedną ręką kierownice :evil_lol:[/quote]
ale jak palić , jak muchy wlatują między zębami :evilbat:

[quote name='andzia69']łoooo - to teraz gadamy o samochodach????:evil_lol: ja ostatnio tesknie patrzyłam na viperka...zielonego...8 literków...ponad 400 km pod maseczką - ech, marzenie....ino ja muszę mieć pakowne auto bo za często jeżdżę z burkami i dziećmi - do viperka by się nie zmieściło towarzystwo:eviltong:

ale zbankturowałabym najpierw na taki samochodzik, a potem na mandaty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a juz na bank nie zdałabym po raz drugi na prawko:p[/quote]
u mnie w domu rozmawia się :
1.o psach
2.o samochodach

w tych tematach nie ma sporów :evil_lol:

[quote name='lukann']to trzeba sobie kupić CB radio i skończą się mandaty ;)[/quote]
obecne i to :angryy:

[quote name='andzia69']mom, ino go nie trawię bo tylko piszczy, trzeszczy...wolę radia słuchac:evil_lol:[/quote]
otóż to , ale nie raz jest wesoło :evil_lol:
[quote name='Gonitwa']A ja chcem nissana nevare....[/quote]
:crazyeye:
[quote name='andzia69']navarę...nie polecam - kolega kupił nówkę sztukę nie smiganą za jakies 140 tysi - po 20000 padło sprzęgło (nie chcieli uznać gwarancji bo to ponoć częsc jak klocki:crazyeye: - zużywa się!!!!), niedawno pojechał do Turcji i...nie miał jak wrócić - autko siem spaliło! - genialny samochód! a taki japoński:evil_lol:[/quote]
Ostatni japoński samochód wyprodukowany w japoni był w 1996 :diabloti:
po tym roku , to składaki z Mongolii ;) :evil_lol: francuskie silniki , włoska elektronika :shake: kundle

[quote name='lukann']można się przyzwyczaić :) ale ta radość z zaoszczędzonej kasy hehehe

a ja chcę subaru imprezę STI - białą z czarnymi felgami[/quote]
A ja chcę wygrac w totka :diabloti:

[quote name='Gonitwa']ojej! A mi się tak strasznie, strasznie podoba:placz::placz:[/quote]
Podobać ci się może :cool3:

Posted

Witaj matko...u nas tez autko sie nazywaja..teraz sie ostalo jedno..zowie sie Zielony Glut:diabloti:rozgladam sie teraz za czyms 4x4 ,na te moja wies bedzie jak znalazl dla mnie i kudla, a pan maz niech sie buja Glutkiem:evil_lol:

Posted

A ja marzę o astrze II w nowej budzie :loveu::roll: - taki damski malutki kombiaczek - i 2 sznupy się zmieszczą i nawet w przyszłości trzeci sznupeczek po Gordonku:cool3::loveu:

Posted

[quote name='Maga100'][B]była z wizytą u bardzo miłej i fajnej dziewczyny :diabloti:[/B][/quote]

niemozliwe.....u mnie jej nie bylo:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']Witaj matko...u nas tez autko sie nazywaja..teraz sie ostalo jedno..zowie sie Zielony Glut:diabloti:rozgladam sie teraz za czyms 4x4 ,na te moja wies bedzie jak znalazl dla mnie i kudla, a pan maz niech sie buja Glutkiem:evil_lol:[/quote]
a ja chcę malutki szybciutki samochodzik :loveu: :diabloti: tylko dla mnie :cool1:
[quote name='Maga100'][B]była z wizytą u bardzo miłej i fajnej dziewczyny :diabloti:[/B][/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Doginka']A ja marzę o astrze II w nowej budzie :loveu::roll: - taki damski malutki kombiaczek - i 2 sznupy się zmieszczą i nawet w przyszłości trzeci sznupeczek po Gordonku:cool3::loveu:[/quote]
kiedy trzeci :cool3:

[quote name='agbar']niemozliwe.....u mnie jej nie bylo:diabloti:[/quote]
no przecież nie chciałaś :obrazic: a już prawie byliśmy spakowani :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']kiedy trzeci :cool3: [/quote]
Jak trafimy na zarąbistą suczkę podobną do Gordona i z wyglądu i z charakteru i bedzie miała super ostry i czarny włos i będzie z lini amerykańskiej;)

Posted

[quote name='Doginka']Jak trafimy na zarąbistą suczkę podobną do Gordona i z wyglądu i z charakteru i bedzie miała super ostry i czarny włos i będzie z lini amerykańskiej;)[/quote]
No to szukaj tej suczki NO !!!!!!

a ja co dotknę jakąś adopcje , to psiak myk i hyca do domu :roll: widać nie były mi pisane ....... :oops:
Więc czekam , na to przeznaczone mi :loveu: :cool3:

NIENAWIDZĘ CZEKAĆ :angryy: :diabloti:

Posted

[COLOR=DarkOrange][B]Matko matko o samochodach sie rozgadały:diabloti:

A wiecie co ja bym chciała? Audi r8!:loveu: Kosztuje kilka milionów ale to szczegół:evil_lol:Może ktos mi zasponsoruje??:razz:

Cześć Vectro:multi:[/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]...............cze

ja tam się na furach nie znam.......... mi się podobaja ........... czerwone:diabloti::diabloti::diabloti:

ale ostatnio mam same niebieskie............ i to w dodatku fiaty

aktualnie na stanie jest fiat bravo...............i fiat multipla(:loveu::loveu::loveu:) moja kochana............ taka do bula podobna:razz::razz::razz:
[/B][/COLOR]

Posted

ciotki od terenowek to ja dodam, ze tez mam coś do opchnięcia to
[B]DODGE RAM 1500[/B] z 2007r ;) i jeszcze coś dla ciotek elegantek
[B]TOYOTA SOLARA[/B] z 2004r, dla ciotek z większą rodziną [COLOR=black][B]CHRYSLER TOWN&COUNTRY[/B] a dla lubiących troszkę szybsza jazdę NISSAN 200SX[/COLOR]

a i jeszcze na te zakorkowane miasta polecam [B]Skuter[/B]: [B]Peugeot Elise 125[/B]

Posted

Jessooooo... przychodze Tu Franczeska i baby pooglądać:loveu:

a ty nic ino auta i auta i auta:lol::lol:

Vectra - zakładaj autokomis:lol::lol:

Posted

Witajcie :)
o jasne komis haha jasne ... ;)

Jak TZ zobaczył tego "blejzera" to ledwo go od monitora odkleiłam :mad:

Pogodę mamy piękną , słoneczko świeci

Posted

I my też słonko mamy, też;)

Idę zaraz roboty szukać, może w zoologicznym mnie zechcą, kundle swoje sprzedam. Wypchać najpierw czy opchnąć żywe?

Witam się;)

Posted

[quote name='ruda76']ciotki od terenowek to ja dodam, ze tez mam coś do opchnięcia to
[B]DODGE RAM 1500[/B] z 2007r ;) i jeszcze coś dla ciotek elegantek
[B]TOYOTA SOLARA[/B] z 2004r, dla ciotek z większą rodziną [COLOR=black][B]CHRYSLER TOWN&COUNTRY[/B] a dla lubiących troszkę szybsza jazdę NISSAN 200SX[/COLOR]

a i jeszcze na te zakorkowane miasta polecam [B]Skuter[/B]: [B]Peugeot Elise 125[/B][/quote]

a ty co - autohandel uskuteczniasz?:evil_lol: ten chrysler to jaki stary i jaka cena? moze se zapodam bo ja lubię duuuze pakowne samochody do przewozu burków coby miały wygodnie:eviltong:

Posted

ja tez zmieniam autko za miesiac.... ale ja sie nie znam i niewiele mnie obchodzi poza tym zeby jezdzilo:evil_lol:. A i tak pan maz kupi:evil_lol:...moje jedyne wskazowki to bylo: auto wysokie (bo ja mala:roll::oops:) i z klimatyzacja zeby piesek sie nie przegrzewal:roll:.........:evil_lol: