lukann Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 to trzeba sobie kupić CB radio i skończą się mandaty ;) Quote
andzia69 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='lukann']to trzeba sobie kupić CB radio i skończą się mandaty ;)[/quote] mom, ino go nie trawię bo tylko piszczy, trzeszczy...wolę radia słuchac:evil_lol: Quote
andzia69 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Gonitwa']A ja chcem nissana nevare....[/quote] navarę...nie polecam - kolega kupił nówkę sztukę nie smiganą za jakies 140 tysi - po 20000 padło sprzęgło (nie chcieli uznać gwarancji bo to ponoć częsc jak klocki:crazyeye: - zużywa się!!!!), niedawno pojechał do Turcji i...nie miał jak wrócić - autko siem spaliło! - genialny samochód! a taki japoński:evil_lol: Quote
lukann Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='andzia69']mom, ino go nie trawię bo tylko piszczy, trzeszczy...wolę radia słuchac:evil_lol:[/quote] można się przyzwyczaić :) ale ta radość z zaoszczędzonej kasy hehehe a ja chcę subaru imprezę STI - białą z czarnymi felgami Quote
Gonitwa Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='andzia69']navarę...nie polecam - kolega kupił nówkę sztukę nie smiganą za jakies 140 tysi - po 20000 padło sprzęgło (nie chcieli uznać gwarancji bo to ponoć częsc jak klocki:crazyeye: - zużywa się!!!!), niedawno pojechał do Turcji i...nie miał jak wrócić - autko siem spaliło! - genialny samochód! a taki japoński:evil_lol:[/QUOTE] ojej! A mi się tak strasznie, strasznie podoba:placz::placz: Quote
Vectra Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 [quote name='smallpati']ostatnio w Londynie pogoda lepsza niż u nas :diabloti: dwa- pewnie opanowałabyś sztukę jazdy skuterem trzymając jedną ręką kierownice :evil_lol:[/quote] ale jak palić , jak muchy wlatują między zębami :evilbat: [quote name='andzia69']łoooo - to teraz gadamy o samochodach????:evil_lol: ja ostatnio tesknie patrzyłam na viperka...zielonego...8 literków...ponad 400 km pod maseczką - ech, marzenie....ino ja muszę mieć pakowne auto bo za często jeżdżę z burkami i dziećmi - do viperka by się nie zmieściło towarzystwo:eviltong: ale zbankturowałabym najpierw na taki samochodzik, a potem na mandaty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a juz na bank nie zdałabym po raz drugi na prawko:p[/quote] u mnie w domu rozmawia się : 1.o psach 2.o samochodach w tych tematach nie ma sporów :evil_lol: [quote name='lukann']to trzeba sobie kupić CB radio i skończą się mandaty ;)[/quote] obecne i to :angryy: [quote name='andzia69']mom, ino go nie trawię bo tylko piszczy, trzeszczy...wolę radia słuchac:evil_lol:[/quote] otóż to , ale nie raz jest wesoło :evil_lol: [quote name='Gonitwa']A ja chcem nissana nevare....[/quote] :crazyeye: [quote name='andzia69']navarę...nie polecam - kolega kupił nówkę sztukę nie smiganą za jakies 140 tysi - po 20000 padło sprzęgło (nie chcieli uznać gwarancji bo to ponoć częsc jak klocki:crazyeye: - zużywa się!!!!), niedawno pojechał do Turcji i...nie miał jak wrócić - autko siem spaliło! - genialny samochód! a taki japoński:evil_lol:[/quote] Ostatni japoński samochód wyprodukowany w japoni był w 1996 :diabloti: po tym roku , to składaki z Mongolii ;) :evil_lol: francuskie silniki , włoska elektronika :shake: kundle [quote name='lukann']można się przyzwyczaić :) ale ta radość z zaoszczędzonej kasy hehehe a ja chcę subaru imprezę STI - białą z czarnymi felgami[/quote] A ja chcę wygrac w totka :diabloti: [quote name='Gonitwa']ojej! A mi się tak strasznie, strasznie podoba:placz::placz:[/quote] Podobać ci się może :cool3: Quote
agbar Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Witaj matko...u nas tez autko sie nazywaja..teraz sie ostalo jedno..zowie sie Zielony Glut:diabloti:rozgladam sie teraz za czyms 4x4 ,na te moja wies bedzie jak znalazl dla mnie i kudla, a pan maz niech sie buja Glutkiem:evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='agbar']teeee gdzie lazisz:razz::diabloti:[/quote] [B]była z wizytą u bardzo miłej i fajnej dziewczyny :diabloti:[/B] Quote
Doginka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 A ja marzę o astrze II w nowej budzie :loveu::roll: - taki damski malutki kombiaczek - i 2 sznupy się zmieszczą i nawet w przyszłości trzeci sznupeczek po Gordonku:cool3::loveu: Quote
agbar Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Maga100'][B]była z wizytą u bardzo miłej i fajnej dziewczyny :diabloti:[/B][/quote] niemozliwe.....u mnie jej nie bylo:diabloti: Quote
Vectra Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 [quote name='agbar']Witaj matko...u nas tez autko sie nazywaja..teraz sie ostalo jedno..zowie sie Zielony Glut:diabloti:rozgladam sie teraz za czyms 4x4 ,na te moja wies bedzie jak znalazl dla mnie i kudla, a pan maz niech sie buja Glutkiem:evil_lol:[/quote] a ja chcę malutki szybciutki samochodzik :loveu: :diabloti: tylko dla mnie :cool1: [quote name='Maga100'][B]była z wizytą u bardzo miłej i fajnej dziewczyny :diabloti:[/B][/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Doginka']A ja marzę o astrze II w nowej budzie :loveu::roll: - taki damski malutki kombiaczek - i 2 sznupy się zmieszczą i nawet w przyszłości trzeci sznupeczek po Gordonku:cool3::loveu:[/quote] kiedy trzeci :cool3: [quote name='agbar']niemozliwe.....u mnie jej nie bylo:diabloti:[/quote] no przecież nie chciałaś :obrazic: a już prawie byliśmy spakowani :diabloti: Quote
Doginka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Vectra']kiedy trzeci :cool3: [/quote] Jak trafimy na zarąbistą suczkę podobną do Gordona i z wyglądu i z charakteru i bedzie miała super ostry i czarny włos i będzie z lini amerykańskiej;) Quote
Vectra Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 [quote name='Doginka']Jak trafimy na zarąbistą suczkę podobną do Gordona i z wyglądu i z charakteru i bedzie miała super ostry i czarny włos i będzie z lini amerykańskiej;)[/quote] No to szukaj tej suczki NO !!!!!! a ja co dotknę jakąś adopcje , to psiak myk i hyca do domu :roll: widać nie były mi pisane ....... :oops: Więc czekam , na to przeznaczone mi :loveu: :cool3: NIENAWIDZĘ CZEKAĆ :angryy: :diabloti: Quote
emdziolek Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Matko matko o samochodach sie rozgadały:diabloti: A wiecie co ja bym chciała? Audi r8!:loveu: Kosztuje kilka milionów ale to szczegół:evil_lol:Może ktos mi zasponsoruje??:razz: Cześć Vectro:multi:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: cze Córka ..jade wyprawić Qdłaczka w Polskę ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [COLOR=DarkRed][B]...............cze ja tam się na furach nie znam.......... mi się podobaja ........... czerwone:diabloti::diabloti::diabloti: ale ostatnio mam same niebieskie............ i to w dodatku fiaty aktualnie na stanie jest fiat bravo...............i fiat multipla(:loveu::loveu::loveu:) moja kochana............ taka do bula podobna:razz::razz::razz: [/B][/COLOR] Quote
ruda76 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 ciotki od terenowek to ja dodam, ze tez mam coś do opchnięcia to [B]DODGE RAM 1500[/B] z 2007r ;) i jeszcze coś dla ciotek elegantek [B]TOYOTA SOLARA[/B] z 2004r, dla ciotek z większą rodziną [COLOR=black][B]CHRYSLER TOWN&COUNTRY[/B] a dla lubiących troszkę szybsza jazdę NISSAN 200SX[/COLOR] a i jeszcze na te zakorkowane miasta polecam [B]Skuter[/B]: [B]Peugeot Elise 125[/B] Quote
BoJa2 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Jessooooo... przychodze Tu Franczeska i baby pooglądać:loveu: a ty nic ino auta i auta i auta:lol::lol: Vectra - zakładaj autokomis:lol::lol: Quote
Vectra Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Witajcie :) o jasne komis haha jasne ... ;) Jak TZ zobaczył tego "blejzera" to ledwo go od monitora odkleiłam :mad: Pogodę mamy piękną , słoneczko świeci Quote
Gonitwa Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 I my też słonko mamy, też;) Idę zaraz roboty szukać, może w zoologicznym mnie zechcą, kundle swoje sprzedam. Wypchać najpierw czy opchnąć żywe? Witam się;) Quote
andzia69 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='ruda76']ciotki od terenowek to ja dodam, ze tez mam coś do opchnięcia to [B]DODGE RAM 1500[/B] z 2007r ;) i jeszcze coś dla ciotek elegantek [B]TOYOTA SOLARA[/B] z 2004r, dla ciotek z większą rodziną [COLOR=black][B]CHRYSLER TOWN&COUNTRY[/B] a dla lubiących troszkę szybsza jazdę NISSAN 200SX[/COLOR] a i jeszcze na te zakorkowane miasta polecam [B]Skuter[/B]: [B]Peugeot Elise 125[/B][/quote] a ty co - autohandel uskuteczniasz?:evil_lol: ten chrysler to jaki stary i jaka cena? moze se zapodam bo ja lubię duuuze pakowne samochody do przewozu burków coby miały wygodnie:eviltong: Quote
Izabela124. Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Witanko O jeju, ale zescie sie rozpisaly o tych autach Quote
lolka75 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 ja tez zmieniam autko za miesiac.... ale ja sie nie znam i niewiele mnie obchodzi poza tym zeby jezdzilo:evil_lol:. A i tak pan maz kupi:evil_lol:...moje jedyne wskazowki to bylo: auto wysokie (bo ja mala:roll::oops:) i z klimatyzacja zeby piesek sie nie przegrzewal:roll:.........:evil_lol: Quote
Recommended Posts