Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:p[FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze Wnuczęta , córeczko i zięciuniu :evil_lol::evil_lol:

Ja zostałam potraktowana uzębieniem : 2razy pekińczyk , 1 raz pinczerek ... 1 raz jamnik :razz::razz:.....zar pognała mnie mini sznupa ....a tak w ogóle to jakoś na dużych lepiej widać czy się marszczą :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Doginka']Bo mini sznaucery mają najmocniejsze zęby na Ziemi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:Są takie kofffffffane:diabloti::loveu::loveu: - ja po Gordonie też mam ślady - takie z miłości:razz::diabloti:

A tak w ogóle to DZIEŃDOBRY:loveu:[/quote]
Koffane....czy nie jak by mnie Bullitek pokazal jakie ma mocne uzebienie:razz: to by mu leb z plucami odpadl:mad:......moze robic co chce w domu ....lazic po mnie..ale zabki..:razz:co to to nie...
Buzka

Posted

[quote name='Vectra']Wiesz ja jakies 20 lat temu zostałam poczęstowana przez sznaucera mini zębami :diabloti: do dziś mam ślady :evil_lol: tak samo Filipek wisiał na mnie jak Franio na oponie :angryy: :diabloti:[/quote]
Sznaucerek na Tobie zgryzik testował????:evil_lol::crazyeye:

Posted

[quote name='Nugatowa']Ja jestem na bieżąco :loveu::cool3:
Własciwie dzień dobry Vectruniu :loveu:
KCM !!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
dzień dobry :loveu: :diabloti:
[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Witaneczko poranne!!:multi:
Tak jak obiecałam - jestem i czekam na nowe fotki:multi:[/B][/COLOR][/quote]
Fotki będą , jak przestanie padać deszcz :angryy:

[quote name='Doginka']Bo mini sznaucery mają najmocniejsze zęby na Ziemi:evil_lol:Są takie kofffffffane:diabloti::loveu: - ja po Gordonie też mam ślady - takie z miłości:razz::diabloti:

A tak w ogóle to DZIEŃDOBRY:loveu:[/quote]
gdyby mój pies zrobił mi slady to by długo to pamiętał :evil_lol:

[quote name='Alicja']:p[FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze Wnuczęta , córeczko i zięciuniu :evil_lol:

Ja zostałam potraktowana uzębieniem : 2razy pekińczyk , 1 raz pinczerek ... 1 raz jamnik :razz:.....zar pognała mnie mini sznupa ....a tak w ogóle to jakoś na dużych lepiej widać czy się marszczą :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ja mam prace , no taką , że szwendam się ludziom po domach :diabloti: u mnie na wsi , każdy ma psa , jeden pies to wyjątek , przeważnie są dwa , trzy , pięć ..... różne , małe , średnie no i dużo dużych .... i powiem uczciwie , tam gdzie są rottki , amstaffowate itp wchodzę bez żadnych oporów .. już tak niektóre z tych psów są wyedukowane , wiedzą kiedy będę , to czekają ..
bo ciocia ma zawsze ciasteczko ... nigdy żaden z tych psów nawet nie warknął ... natomiast takie piesunie , malusiu , słodziusie , ledwo widoczne nad ziemią ... omijam szerokim łukiem :evil_lol: bo to to jest obronne i może nogawkę poszarpać

[quote name='Bullila.nl']Koffane....czy nie jak by mnie Bullitek pokazal jakie ma mocne uzebienie to by mu leb z plucami odpadl:mad:......moze robic co chce w domu ....lazic po mnie..ale zabki..co to to nie...
Buzka[/quote]
i słuszne podejście :diabloti:
[quote name='Izabela124.']Witanko, juz wrocilam :)[/quote]
cieszam ogromnie

[quote name='Bila']Sznaucerek na Tobie zgryzik testował????:evil_lol::crazyeye:[/quote]
i jeszcze był do tego nie szczepiony , bo po co nie ? mały nic nie zrobi :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]o matyldo ....ale jajka .....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:znaczy nie jajka ....blogas zjechany :razz::razz:

te przyklejane reklamy tak psują
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Dzasta coś namieształa :mad: :diabloti:

Skasowałam jej post z cytatu i jest git

teraz odpowiadam Justynie

[quote name='dzasta']Helllllllllloooooooooooooooooł

Będą jakieś foteczki dzisiaj :cool3:

Czy u Ciebie tez taka obła pogoda mokra i pochmurna :shake:[/quote]
Leje od trzech dni , foteczek nieeet :roll:

Posted

A ja mam świnieeeeee :evil_lol: i wcale nie chodzi o nowego bullteriera :evil_lol: :evil_lol:

[IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm227/iverrichor/DSC09356.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Greven']A ja mam świnieeeeee :evil_lol: i wcale nie chodzi o nowego bullteriera :evil_lol: :evil_lol:

[/quote]

BOSKI burltelier :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Porządek musi być , patrzę na Was :diabloti:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/200/a0042196687f9d88.jpg[/IMG][/URL]

Posted

W tle od lewej:

- nowe drzwi do boksiku w którym czasowo świnia pomieszkuje (jeszcze nie osadzone, ale wolontariusz się sprężył i od dziś są na swoim miejscu)
- dachówki
- kennel klatka wielofunkcyjna, w niej już bywały świnie, psy, koty - obecnie zakwaterowanie dwóch malutkich dobermannów na czas, gdy moje psy (Tanga i Gizmo) biegają luzem

Świnia Sandrunia mieszka w boksie Verony i Iverra, ale wkrótce będzie dla niej gotowa zagroda na świeżym powietrzu i buda. A jak się oswoi, to może chodzić luzem. Moja poprzednia świnia chodziła. Przybiegała na jedno wołanie, mądrzejsza, bardziej posłuszna i kontaktowa niż większość psów.

Może Ty też masz świnię, no ja nie wiem :diabloti:

Posted

ja chciałam TZ namówić na świnkę wietnamską , ale powiedział , że potem by mu schabowy przez gardo nie przeszedł , jak by świnia po domu biegała :(
Pasowała by u mnie nie ? :diabloti:

Greven , a co ty masz tam za dobermany ? :(

Posted

[quote name='Vectra']BOSKI burltelier[/quote]
A jakie nietypowe umaszczenie, prawda? :razz:

[IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm227/iverrichor/DSC09354.jpg[/IMG]

A w ogóle to witamy po przerwie, jest nas więcej i obserwujemy, widzimy, czuwamy. Jak tam moja Klema, dobra już na smalec? Zagryza psze pani, zagryza?

Posted

[quote name='Vectra']j
Greven , a co ty masz tam za dobermany ? [/quote]
nic nie powiem, bo już mnie tu sądami straszą. No tak, lepiej żeby zdechły w "hodowli" :shake: A suki niech rodzą. Przejechałam się na tym wszystkim.

Posted

Klementynka nadal w obawie przed przetopieniem , nie ma zamiaru przytyć :mad:
Cofnij się kilka stron , były foty ... no i masz film [url]http://atomicboy.wrzuta.pl/film/rNdc4f3n2c/wideo000[/url]

będą zaraz kolejne , ino domowe i ino takie nie dla dzieci , bo mój TZ nie mógł się powstrzymać przed używaniem że tak nazwę nieładnych wyrazów

Posted

[quote name='Greven']nic nie powiem, bo już mnie tu sądami straszą. No tak, lepiej żeby zdechły w "hodowli" :shake: A suki niech rodzą. Przejechałam się na tym wszystkim.[/quote]
rany bowskie :shake: popierniczyło tych ludzi :crazyeye: :angryy: :angryy: :angryy: :mad:

daj mi ich ja chętnie do sądu , bo ja lubię sądy :loveu: :multi: :diabloti:

Posted

Niedziela na wsi , czyli wujek w domu :D

[url]http://atomicboy.wrzuta.pl/film/tj7wVs5I8p/wideo002[/url]

[url]http://atomicboy.wrzuta.pl/film/gy230Lcszf/wideo001[/url]

ino bluzg trochę tam też lata :diabloti:

Posted

"pusc paluszek pier...na ....":roflt::roflt:
Vectra...to zawsze macie taki meksyk?? ja myslalam ze przesadzasz jak mowilas ze one taki nie do zniszczenia:roflt:. Ale Franca najbardziej medowato zawziety:diabloti: