BeaC Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [COLOR=DarkRed][B]nic tu się nie dzieje zupełnie nic:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Doginka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]nic tu się nie dzieje[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]zupełnie nic:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/B] [/quote] Bo i pogoda nie nastraja do zwierzeń:shake: i focenia - u nas szaro, mokro i do doopy:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 hehhe normalnie nie mialam co nadrabiac:) Vectra zyjesz ty jeszcze? Quote
goldenka245 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Cze Ewa!:mad: No wstawiaj coś i nie wymiguj się akumulatorem:mad: Quote
lolka75 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 a tak na powaznie............... Vectra co sie dzieje:-(?? Jak cos to jestesmy tu..mozna sie wygadac...poprzeklinac i takie tam...... Quote
Vectra Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Kochane moje NIC się nie dzieje :) wszystko ślicznie jak zawsze ;) Tylko takie jakieś zmęczenie materiału mam .... Quote
malawaszka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Ewcia wiesz, że możesz mi się wysmarkać w rękawek :diabloti: Quote
Vectra Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Weszko , jedynie aktualnie to mogę się z Tobą napić i odtańczyć taniec radości :diabloti: Quote
agbar Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Vectra']Kochane moje NIC się nie dzieje :) wszystko ślicznie jak zawsze ;) Tylko takie jakieś zmęczenie materiału mam ....[/quote] zmien material matka:diabloti: Quote
malawaszka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 no to cho!!!! nalewam sobie winka białego bo tylko takie mi się ostało i dawaj w balet :cunao::drinking: Quote
Vectra Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='agbar']zmien material matka:diabloti:[/QUOTE] wiesz to wcale nie głupi pomysł , rozważam to :diabloti: Quote
Matusz Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [COLOR=Navy][B]a jam idem na balety w sobotę na 100 dniówkę :diabloti::multi::diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='malawaszka']no to cho!!!! nalewam sobie winka białego bo tylko takie mi się ostało i dawaj w balet :cunao::drinking:[/QUOTE] to idem po mniód :diabloti: i balujem do białego rana :drinking: Quote
lolka75 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Vectra']to idem po mniód :diabloti: i balujem do białego rana :drinking:[/quote] jaki mniod....a balsam gdzie:evil_lol: Quote
Vectra Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]a jam idem na balety w sobotę na 100 dniówkę :diabloti::multi::diabloti:[/B][/COLOR][/quote] no ja idę na 30 urodziny do koleżanki :cool3: :diabloti: :diabloti: Quote
Vectra Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='lolka75']jaki mniod....a balsam gdzie:evil_lol:[/QUOTE] Balsam się skończył .. teraz pora na napój bogów :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 a ja ide na wesele :evil_lol: nie swoje :eviltong: i nie wiem w czym :shake: Quote
Matusz Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='malawaszka']a ja ide na wesele :evil_lol: nie swoje :eviltong: i nie wiem w czym :shake:[/quote] [COLOR=Navy][B] w ubraniu wasiu,w ubraniu :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Cze ostatnio mało tu bywająca siostro:loveu::loveu: Quote
PaulinaT Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Hej i jak tam sie maja te no... psi morderce?? :diabloti: Quote
Figafiga Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Mam pytanie.Czym robisz zdjęcia, bo bardzo podobają mi się Twoje w galerii Twoich psiorków??zaczynam całą przeglądać i napatrzeć się nie mogę.pozdrawiam Quote
Madzik93 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Figafiga']Mam pytanie.Czym robisz zdjęcia, bo bardzo podobają mi się Twoje w galerii Twoich psiorków??zaczynam całą przeglądać i napatrzeć się nie mogę.pozdrawiam[/quote] To ja odpowiem za mamke. Vectra ma Canona EOS 400d :lol: Quote
agbar Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 matka przylazlam ci blogasa z czelusci piekielnych wyciagnac:grins: Quote
Recommended Posts