jonQuilla Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='Vectra'] i kto by pomyślał :loveu: mój mały niesocjalizowany Franio i agresywna Klementyna :loveu: :evil_lol: [/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]mieszanka wybuchowa :evil_lol::evil_lol: swoją drogą nie chciałabym mieć do czynienia z ich potomstwem...toć byłyby to szatany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
barbara.h Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [SIZE=2][I][B][COLOR=Red] Z okazji Twego swieta zycze Ci, kolejnych dni, miesiecy i lat pelnych milosci i radosci, ciaglego usmiechu na twarzy jak rowniez tego, zebys potrafil sie cieszyc z zycia w kazdym jego momencie. [IMG]http://img213.imageshack.us/img213/3285/gggggen2.jpg[/IMG] [/COLOR][/B][/I][/SIZE] Quote
agbar Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 czesc Ewuniu matko moja:loveu:mnelduje ze jestem obzarta, ze jeszczce nikogo ie zabilam ale ta chwila zbliza sie niepokojaco wielkimi krokami....lepiej pojde z psem do lasu....bo nie recze za siebie:roll: Quote
Madzik93 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Hej ciociu! Ja dalej wpycham w siebie makówki [img]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_redface.gif[/img] Quote
Vectra Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]mieszanka wybuchowa :evil_lol: swoją drogą nie chciałabym mieć do czynienia z ich potomstwem...toć byłyby to szatany :evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] Na szczęście z tego związku dzieci nie będzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='anetta']Ewa, wszystkeigo dobrego :Rose:[/quote] Dzięki Aneta :loveu: [quote name='barbara.h'][SIZE=2][I][B][COLOR=Red] Z okazji Twego swieta zycze Ci, kolejnych dni, miesiecy i lat pelnych milosci i radosci, ciaglego usmiechu na twarzy jak rowniez tego, zebys potrafil sie cieszyc z zycia w kazdym jego momencie. [/COLOR][/B][/I][/SIZE][/quote] O Basia :multi: :multi: kope lat , witaj , dzięki za Życzenia i WZAJEMNIE !!!!! [quote name='agbar']czesc Ewuniu matko moja:loveu:mnelduje ze jestem obzarta, ze jeszczce nikogo ie zabilam ale ta chwila zbliza sie niepokojaco wielkimi krokami....lepiej pojde z psem do lasu....bo nie recze za siebie:roll:[/quote] oho , hohohoh , dziecko mi ktoś zdnerwił :mad: :mad: nie daj się :diabloti: [quote name='Madzik93']Hej ciociu! Ja dalej wpycham w siebie makówki :oops:[/quote] Jedz kochana jedz :loveu: nie żałuj sobie ... ;) :diabloti: Quote
e.v.a Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Ewka marcherka:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Vectra Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='evaxon']Ewka marcherka:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] od razu lepiej i milej :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Greven Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Dziś przeglądałam z mamą Twoją galerię i mamusia stwierdziła, że kupi dla swojej Axy takie posłanko, jak ma Franio. Tylko nie może się zdecydować, jaki kolor :evil_lol: No i zachwycił nas polarek Frania :loveu: Quote
Vectra Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='Madzik93']Klawiatura mi sie popsuła :placz:[/quote] osz to peszek :shake: :shake: ale stukasz więc coś tam działa :cool3: :diabloti: [quote name='Greven']Dziś przeglądałam z mamą Twoją galerię i mamusia stwierdziła, że kupi dla swojej Axy takie posłanko, jak ma Franio. Tylko nie może się zdecydować, jaki kolor :evil_lol: No i zachwycił nas polarek Frania :loveu:[/quote] Różowy :loveu: :loveu: ja właśnie zbieram siły by uszyć Franiowi nowy :loveu: bo ten z leka się już zużył :evil_lol: Quote
Madzik93 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='Vectra']osz to peszek :shake: :shake: ale stukasz więc coś tam działa :cool3: :diabloti: [/quote] Stukam ale mi ciągle kursor przeskakuje pomiedzy literki:placz: Musiałam 100 razy posta poprawiac zebyś sie rozczytała:lol: Quote
Greven Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='Vectra']Różowy[/quote] Przede wszystkim NIE różowy :diabloti: Quote
Vectra Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='Madzik93']Stukam ale mi ciągle kursor przeskakuje pomiedzy literki:placz: Musiałam 100 razy posta poprawiac zebyś sie rozczytała:lol:[/quote] rozczytam zawsze :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Greven']Przede wszystkim NIE różowy :diabloti:[/quote] nie znasz się kochana na modzie , różowy jest bardzo dziewczęcy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PaulinaT Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Po cichutku od dni kilku(nastu) przeglądam galerię szatanów... A że po cichu bycie nie leży w mej gadatliwej naturze :roll: ...to postanowiłam przemówić :cool3: Pięknie ci tu :loveu: Piękne psy, piękne zdjęcia - pogratulować! Quote
Madzik93 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='Vectra']rozczytam zawsze :evil_lol: :evil_lol: [/quote] Oj nie wiem :eviltong: [quote name='Vectra'] nie znasz się kochana na modzie , różowy jest bardzo dziewczęcy :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Racja, róż jest sexi :loveu: Quote
moon_light Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Vectro droga, mogłabyś mi zrobić porządek z życzeniami w galerii :diabloti:? Chociaz 2 ost. strony :P Quote
Vectra Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='PaulinaT']Po cichutku od dni kilku(nastu) przeglądam galerię szatanów... A że po cichu bycie nie leży w mej gadatliwej naturze :roll: ...to postanowiłam przemówić :cool3: Pięknie ci tu :loveu: Piękne psy, piękne zdjęcia - pogratulować![/quote] No w końcu :loveu: nigdy nie tłum w swojej natury :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Madzik93']Oj nie wiem :eviltong: Racja, róż jest sexi :loveu:[/quote] no nawet bardzo sexy :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Madzik93 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='Vectra']no nawet bardzo sexy :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] Pewnie cała twoja szafa jest różowa (łącznie z bielizną:diabloti:):evil_lol: Quote
Vectra Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='Madzik93']Pewnie cała twoja szafa jest różowa (łącznie z bielizną:diabloti:):evil_lol:[/quote] oczywiście :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:...poczytam potem ......jak odzyskam kompka na dłużej :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Greven Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Vectra nie zabij mnie za ten spam, ale masz tak dużą oglądalność galerii, że... [B]:help1: SZCZECIŃSKI POŁAMANY SZCZENIAK W OGROMNEJ POTRZEBIE[/B] :help1: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102357[/URL] Obiecuję, że kupię małej różową obróżkę... Roześlijcie dalej, proszę! Quote
malawaszka Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 przyszłam zobaczyć czy KKKtoś Cię nie nawiedził bo jakaś dziwna jesteś :shake: o biedny szczeniuś :placz: Quote
Greven Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Biedny :shake: Ale nie martwcie się, ciocia Vectra kupi mu (jej!) różową obróżkę, a my (znaczy się ja i Wy) będziemy zbierać pieniążki i szukać domku. Czyli nie jest tak źle! Quote
Vectra Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:...poczytam potem ......jak odzyskam kompka na dłużej :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Greven']Vectra nie zabij mnie za ten spam, ale masz tak dużą oglądalność galerii, że... [B]:help1: SZCZECIŃSKI POŁAMANY SZCZENIAK W OGROMNEJ POTRZEBIE[/B] :help1: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102357[/URL] Obiecuję, że kupię małej różową obróżkę... Roześlijcie dalej, proszę![/quote] o maj gat :shake: a spamuj sobie ;) [quote name='malawaszka']przyszłam zobaczyć czy KKKtoś Cię nie nawiedził bo jakaś dziwna jesteś :shake: [/quote] Ja dziwna :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: no co Ty , jestem jak zawsze JA :loveu: :diabloti: [quote name='Greven']Biedny :shake: Ale nie martwcie się, ciocia Vectra kupi mu (jej!) różową obróżkę, a my (znaczy się ja i Wy) będziemy zbierać pieniążki i szukać domku. Czyli nie jest tak źle![/quote] Będzie dobrze :kciuki: Ja Ci to mówię ;) :cool3: :diabloti: Quote
Recommended Posts