Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']Witam niewitanych ,,,,

Nie wiem co jest :( pędzie z Lalką do weta , spała i jak się podniosła to zaczęła rzygać .. ja patrze na jej morde ,a ona normalnie jak szarpej wygląda tak spuchła !!!!! ledwo oczy widać ...
szlag by to wszytsko ..... :([/quote]
Trzymamy kciuki:kciuki::kciuki:

Posted

Nie wiem co jest :( pędzie z Lalką do weta , spała i jak się podniosła to zaczęła rzygać .. ja patrze na jej morde ,a ona normalnie jak szarpej wygląda tak spuchła !!!!! ledwo oczy widać ...
trzymamy mocno kciukasy

Posted

szlag by to wszytsko ..... :([/quote] jeju.... :-( może ją coś dziabnęło? kurde... dawaj znać Vectra co i jak....

Posted

Już jesteśmy , cholera wie co to , coś ją uczuliło ale co :niewiem: na pewno nie trutka na myszy , być może jakiś owad .. dostała zastrzyk ... już jest ok , opuchlizna zeszła

Dzięki za kciuki :buzi:

Trochę mi się ciśnienie podniosło ....

Posted

mam nadzieje Ewus ze Lalkowi lepiej??

chcialam ci powiedziec papa:hand:
jutro nie wiem czy znajde czas na kompa a wieczorem chyba wyjezdzamy....
jeslibym nie miala czasu zajrzec to zycze ci WESOLYCH SWiAT i hepi nju jera:loveu::loveu::loveu:

Posted

ku*wa...lece do kompa a tam siostra!! mowie, zeby zeszla bo ja tylko na chwilke a on a "jaaasne juz ja widze twoja chwilke"...tlumacze ze moze mi doliczac dwie minutki bo ja musze tylko cos s prwadzic...ale nie gowniara przeciez nie ustapi...im bardziej mi zalezy tym wieksza ma satysfakcje ze siedzi na tym powalonym fotelu przed kompem i patrzy w pulpit!! w koncu mowie "dobra! co chcesz?" a ona z usmiechemna twarzy "dyche"...nie zjem juztro nic w lublinie bo ostatania wolna dycha mi zostala ale co tam daje...siadam na kompa wlaczam dogo...muli...o matko szybciej!! jest! wchodzee na szatanska galerie...z LALĄ juz dobrze!!! uff...!!! oplacalo sie!!

Posted

Prawie jak miłość :diabloti:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/82/5fcada53a2dc25df.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/82/e177bfec8f426574.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Tak Kano może położyć głowę na psie ,ale w drugą stronę NIE można , bo się rzuca :diabloti:

Jeszcze na dobranoc , nierozłączna para , czasem mam ich oboje dość :mdleje: boszzz jak one się dobrały i rozrabiają :placz: wszystko razem robią , od rana do nocy pajacują ...
A miałam obawy czy się polubią :evilbat:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/128/23762ce7b9ecea3d.jpg[/IMG][/URL]

PS Lalka od czerwca schudła 3 kg :multi: znaczy część tłuszczu zamieniła się w mięśnie :D HA to się nazywa mieć dzieci i chudnąć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/127/508b5c3031c8a95f.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Wlazłam do Ciebie i takie straszności czytam:crazyeye:
Ale cieszkam się, że już jest OK.
DOBRANOC:razz:

Posted

nie mialam neta pare dni:placz: i wchodze i widze ze moja Laleczka przecudowna chorenka byla:placz:...
Vectra cmokaj teraz Laleczke od lolki w oczko..... w drugie oczko..... teraz w nosio..... teraz w fafelka..... teraz drapaczki za uszkiem...teraz tulaski...... teraz czochraki po klacie.... teraz drapaki nad ogonkiem...... teraz mizianie po cycuchach....mysle ze Lalunia bedzie zadowolona:loveu::loveu::loveu:. Moja sliczna Lalesio nie choruj juz:loveu:
I czochraki przy okazji dla reszty bandy tez:diabloti:.
Witamy sie ...tak przy okazji:evil_lol:

Posted

Cześć dziewczynki :)
Przyznam bez bicia , że też się zdenerwowałam Lalką :shake: to mój pupilek :oops: i cokolwiek jej jest to me serce krwawi ... Dziś Lalunia jest jak nowa , opuchlizna zeszła już cała , oczka wyglądają pięknie jak zawsze :loveu: Tłuka się od otwarcia oków :multi: :evil_lol: :evil_lol:

A ja już nie śpię :cool3: zostałam zbudzona :p zara jadę sobie na mój ukochany Mokotów :multi: będę jechać sobie w korkach ... i urzędy sobie odwiedzę :loveu: no ,ale będę też i milsze chwile tej wycieczki :diabloti:

Tak więc cioteczki , bardzo dziękujemy za kciuki Lalkowe , POMOGŁY :multi: już się nie martwcie , Lalusio ma się supcio , pojadła ciasteczek , małolaty dbają by nie obrastała w tłuszczyk , chętnie wyszła na spacerek .. ale chyba zaraz pójdzie spać , damy nie wstają zwykle tak rano :evil_lol:
Ale jakiś taki pechowy rok dla Lalki .. dobrze , że już się kończy , kolejny będzie lepszy :p

Posted

[url]http://images24.fotosik.pl/128/39427b0595d2b6f2.jpg[/url]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
Banda Czworga :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ewa a nie masz w okolicy jakies roslinki ktorą Lal mogla capnąć ...albo nie obudzila sie ta cholerna żaba co mieszkała tam u cia ...albo ja kurde jaka mysia pchla ugryzla...
ufff jak dobrze że wsio juz oki :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]