Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakby kto chciał wiedzieć jaki będę mieć bukiecik :cool3: NIE WIEM :diabloti:
przecież nie ja jestem kwiaciarka :grins:
Jaka fryzura ? no wstępnie coś tam wiem , ale co ja jestem fryzjer ?
Makijaż , też NIE WIEM :diabloti:

i nie wiem czemu wsie się na mnie paczą ;) że nie marudzę , nie wydziwiam , nie wpadam z gazetami z obrazkami i nie żądam tego i tego.
Zostawiam fachowcom , możliwość wyboru .... oczywiście mnie znają i wiedzą , żeby nie fantazjować słoikowo :diabloti:

dobrze że wiem , jaki będzie samochód .... no ciekawe czy nas goście wypatrzą , bo miał być inny , ale w tą środę nastąpiła mała zmiana :diabloti:
długa historia , ale dla niektórych będzie z morałem i lekcją pokory :diabloti:

ale generalnie jest zabawnie i wesoło na raz :cool3:

a teraz jadę do biedronki , co by opiekunki mi z głodu nie padły :) a potem na salę rozpraw jutrzejszych :cooldevi: ustawiać kwiatki i obrusy

Posted

:lol::lol::lol:

czekam na opowieści PO :lol:

Co do żelków , to ja mam odżywkę żelową i też daje fajny efekt , najpierw odżywka potem lakierek i potem znów odzywka , ładnie wyglądają kolorki :) ino ja mam ,,szkolne,,kształty

Posted

Opowiem tyle na razie , bo gnam do Poznania

Palenie szkodzi , cała część gości palących, ma grypę :diabloti: ja też i to mega i ledwo żyje w związku z tym.
Można bylo palić tylko na zewnątrz

a tak super - żarcie kosa !!!! jakby kto chciał kucharkę w wawie , to dam namiar i ręczę ręcami i głową ... tak było wsio pyszne , że poszło prawie do zera jedzonko.

Posted

[quote name='Vectra']Opowiem tyle na razie , bo gnam do Poznania

Palenie szkodzi , cała część gości palących, ma grypę :diabloti: ja też i to mega i ledwo żyje w związku z tym.
Można bylo palić tylko na zewnątrz

a tak super - żarcie kosa !!!! jakby kto chciał kucharkę w wawie , to dam namiar i ręczę ręcami i głową ... tak było wsio pyszne , że poszło prawie do zera jedzonko.[/QUOTE]

było nie palić a jeść :)

Po co zaś do Pozka :hmmmm:

Posted

W końcu wylądowaliśmy za Koninem ;) a byliśmy po mebelki do salonu. Właściciele domu się zlitowali i zabrali te PRLowskie "antyki" :diabloti: i kupili my sobie , solidne meble , z litego drewna. Mocne i pakowne :grins: W sobotę przywiozą ... niestety do rozładunku potrzeba kilka chłopów :evil_lol: komódka 120 kg , kredensik 140 kg i takie tam jeszcze kilka drobiazgów.W sumie z 700 kg drewna.
Szukałam mebli róznych , niestety te nowoczesne paździerze , to umówmy się ... rok i mają dosyć.
A czemu w koninie - z prostej przyczyny , w stolicy jest o jakieś 50% drożej i ciężko dostać mebelki z Holandii aktualnie , bo pobanktucili.

Jak sie czuje w nowej roli ? bez różnicy , co miało się zmienić ? zyskałam teściową :cooldevi: chociaż dla niej , to nie jest ślub , bo ona tylko kościelny. I po tym zdaniu , poznała resztę , uroczej mojej rodziny :evil_lol:
ostrzegałam , że my może się tam nie wielbimy na co dzień ... ale my warszawiaki od 1740 roku ...( tyle mamy drzewa genologicznego zrobionego) i my jak wróg przeciw komu z rodziny , to walczymy i bronimy swoich.
Ale ostrzegałam lojalnie , mogła posłuchać :diabloti:

Wiec poza jednym wyjątkiem , wszyscy bawili się pysznie. Serio impra wyszła ekstra , lepiej niż się spodziewałam. Jeszcze nigdy nie wypiłam tyle wódki :evil_lol:

fot nie mam , czekam aż cykacze mi podeślą - pewno to potrwa ;)

to rozwiążę zagadkę - open box

[url]https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1184903_740685952624452_1510999662_n.jpg[/url]

takie mam laleczki w domu :loveu: plus mam ich mamę :grins:
mama jest tu nie znana , bo to suczka moich przyjaciół ... którzy nie bardzo jeszcze potrafią odbierać takie cudeńka ... a ja znów mam wesołą sypialnie :)
właściciele rodziny , za to mieli wesoły weekend. Bo gdy ja łapałam grypę i przeziębiałam pęcherz pijąc wódkę i tańcząc z Tadeuszem .. opiekowali się moimi pieskami ... bardzo dzielnie zresztą , bo ja mam takie niektóre specyficzne jednostki , co nie lubią jak obcy nimi rządzi. Ale podołali , bo słuchali wskazówek i instrukcji obsługi.

Trudno mi opisać moją radość , że to już wsio PO jest. Wolę przyjmować porody , niż organizować imprezy rodzinne.
Tylko jeszcze muszę przebrnąć , przez urzędowe zmiany w dokumentach. Podobno mam tylko 2 tygodnie na wymianę dowodu.

aaa i jeszcze najważniejsze , wraca mi wiara w urzędników .... kobieta która udzielała nam ślubu , anioł na ziemi.. Tak fajna , mila , ciepła kobitka że szok.

Posted

Wszystkiego co najwspanialsze na długie wspólne lata:Rose:.
Kilka rad starej mężatki

Dla CIEBIE

1.Szanuj męża swego.....i nawyki jego
2.Nie mów, że jest w błędzie...niech mu lepiej będzie
3.Szalej w kuchni miła....wszak w posiłku siła
4.Nie zakłócaj wizji....gdy mecz w telewizji
5.Jeśli mąż się słania...bądź mu niczym niania

Dla Męża:
1. Żona ma zawsze rację.
2. Jeżeli żona nie ma racji, patrz punkt pierwszy.

Posted

:lol: Boguś u Babci to meble będą bezpieczne :).

Kurde teraz jako mężatka :lol: to będziesz przyjmować odwiedziny teściowej :roll: ?
weź no i daj cynk kiedy to dzwonić teraz można do ciebie :lol:

Posted

A ja muszę się przyznać że podglądam fb i widziałam zdjęcia :diabloti: i muszę powiedzieć, że wyglądałaś świetnie, jak nie ty, tak bardzo dziewczęco ;) rewelacja naprawdę

i Gratulacje tak w ogóle (o ile jest czego gratulować? :evil_lol:)

Posted

to proszę zdjęć kilka, aktorstwa Maga100 :diabloti:

[IMG]https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/644092_741269515899429_570771344_n.jpg[/IMG]

[IMG]https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1378765_741269672566080_1301124817_n.jpg[/IMG]

[IMG]https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1377501_741269132566134_708815707_n.jpg[/IMG]

[IMG]https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1186280_741279255898455_427027419_n.jpg[/IMG]

[IMG]https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1384279_741269282566119_906004757_n.jpg[/IMG]

Posted

Sukienka rewelka , podziwiam obcas ... Rafałek ma fajną minę :lol: a Iza jakaś znudzona ;)
Dawaj z Tadziem :)

aaaa i włoski fajnie zrobione , no i pani od ślubu sympatyczna , podejrzewam , ze sie uśmialiście tak jak i my na naszym ślubie bo pana od udzielania ślubu mieliśmy pociesznego

Posted

Michał za to musiał walnąć setę przed , bo tak to płakał :evil_lol:

pani od ślubu rewela , cała sala śmiała się do łez. Bardzo ciepła , wesoła kobieta.

W tych obcasach i tak wytrzymałam do północy prawie :mdleje: pierwszy raz od 8 lat , miałam na nogach takie obcasiska. Bo kiedyś przed wypadkiem , to śmigałam w takich często :)

Posted

takie ubranie od czasu do czasu , ma swoje ogromne plusy :evil_lol:
bo często gęsto nikt mnie nie poznaje :grins: i robią WoW :diabloti:

gości też zrobiliśmy w bambuko :diabloti: bo wypatrywali czarnego BMW X5 ... a my przyjechaliśmy czarnym Jaguarem XF :cool3:

Posted

ale chyba na komórkę , która nie mam pojęcia gdzie jest ? :cool3:
bo na telefonie , z uroczej firmy tepesa .. nie mam nieodebranych :shake:

ledwo żyje , leże w wyże ... mam temperaturę , normalnie się wykończę i to zapalenie pęcherza :placz: