Vectra Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 Jakby kto chciał wiedzieć jaki będę mieć bukiecik :cool3: NIE WIEM :diabloti: przecież nie ja jestem kwiaciarka :grins: Jaka fryzura ? no wstępnie coś tam wiem , ale co ja jestem fryzjer ? Makijaż , też NIE WIEM :diabloti: i nie wiem czemu wsie się na mnie paczą ;) że nie marudzę , nie wydziwiam , nie wpadam z gazetami z obrazkami i nie żądam tego i tego. Zostawiam fachowcom , możliwość wyboru .... oczywiście mnie znają i wiedzą , żeby nie fantazjować słoikowo :diabloti: dobrze że wiem , jaki będzie samochód .... no ciekawe czy nas goście wypatrzą , bo miał być inny , ale w tą środę nastąpiła mała zmiana :diabloti: długa historia , ale dla niektórych będzie z morałem i lekcją pokory :diabloti: ale generalnie jest zabawnie i wesoło na raz :cool3: a teraz jadę do biedronki , co by opiekunki mi z głodu nie padły :) a potem na salę rozpraw jutrzejszych :cooldevi: ustawiać kwiatki i obrusy Quote
Alicja Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 :lol::lol::lol: czekam na opowieści PO :lol: Co do żelków , to ja mam odżywkę żelową i też daje fajny efekt , najpierw odżywka potem lakierek i potem znów odzywka , ładnie wyglądają kolorki :) ino ja mam ,,szkolne,,kształty Quote
justysiek Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 ja też czekam no opowieści i zdjęcia!:diabloti: Quote
Vectra Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 Opowiem tyle na razie , bo gnam do Poznania Palenie szkodzi , cała część gości palących, ma grypę :diabloti: ja też i to mega i ledwo żyje w związku z tym. Można bylo palić tylko na zewnątrz a tak super - żarcie kosa !!!! jakby kto chciał kucharkę w wawie , to dam namiar i ręczę ręcami i głową ... tak było wsio pyszne , że poszło prawie do zera jedzonko. Quote
Rinuś Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 A jak Ty się czujesz w nowej roli ? :cool3: Quote
ewelinabuck Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 wszystkiego dobrego na nowej-starej drodze zycia:P:P Quote
Alicja Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='Vectra']Opowiem tyle na razie , bo gnam do Poznania Palenie szkodzi , cała część gości palących, ma grypę :diabloti: ja też i to mega i ledwo żyje w związku z tym. Można bylo palić tylko na zewnątrz a tak super - żarcie kosa !!!! jakby kto chciał kucharkę w wawie , to dam namiar i ręczę ręcami i głową ... tak było wsio pyszne , że poszło prawie do zera jedzonko.[/QUOTE] było nie palić a jeść :) Po co zaś do Pozka :hmmmm: Quote
Vectra Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 W końcu wylądowaliśmy za Koninem ;) a byliśmy po mebelki do salonu. Właściciele domu się zlitowali i zabrali te PRLowskie "antyki" :diabloti: i kupili my sobie , solidne meble , z litego drewna. Mocne i pakowne :grins: W sobotę przywiozą ... niestety do rozładunku potrzeba kilka chłopów :evil_lol: komódka 120 kg , kredensik 140 kg i takie tam jeszcze kilka drobiazgów.W sumie z 700 kg drewna. Szukałam mebli róznych , niestety te nowoczesne paździerze , to umówmy się ... rok i mają dosyć. A czemu w koninie - z prostej przyczyny , w stolicy jest o jakieś 50% drożej i ciężko dostać mebelki z Holandii aktualnie , bo pobanktucili. Jak sie czuje w nowej roli ? bez różnicy , co miało się zmienić ? zyskałam teściową :cooldevi: chociaż dla niej , to nie jest ślub , bo ona tylko kościelny. I po tym zdaniu , poznała resztę , uroczej mojej rodziny :evil_lol: ostrzegałam , że my może się tam nie wielbimy na co dzień ... ale my warszawiaki od 1740 roku ...( tyle mamy drzewa genologicznego zrobionego) i my jak wróg przeciw komu z rodziny , to walczymy i bronimy swoich. Ale ostrzegałam lojalnie , mogła posłuchać :diabloti: Wiec poza jednym wyjątkiem , wszyscy bawili się pysznie. Serio impra wyszła ekstra , lepiej niż się spodziewałam. Jeszcze nigdy nie wypiłam tyle wódki :evil_lol: fot nie mam , czekam aż cykacze mi podeślą - pewno to potrwa ;) to rozwiążę zagadkę - open box [url]https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1184903_740685952624452_1510999662_n.jpg[/url] takie mam laleczki w domu :loveu: plus mam ich mamę :grins: mama jest tu nie znana , bo to suczka moich przyjaciół ... którzy nie bardzo jeszcze potrafią odbierać takie cudeńka ... a ja znów mam wesołą sypialnie :) właściciele rodziny , za to mieli wesoły weekend. Bo gdy ja łapałam grypę i przeziębiałam pęcherz pijąc wódkę i tańcząc z Tadeuszem .. opiekowali się moimi pieskami ... bardzo dzielnie zresztą , bo ja mam takie niektóre specyficzne jednostki , co nie lubią jak obcy nimi rządzi. Ale podołali , bo słuchali wskazówek i instrukcji obsługi. Trudno mi opisać moją radość , że to już wsio PO jest. Wolę przyjmować porody , niż organizować imprezy rodzinne. Tylko jeszcze muszę przebrnąć , przez urzędowe zmiany w dokumentach. Podobno mam tylko 2 tygodnie na wymianę dowodu. aaa i jeszcze najważniejsze , wraca mi wiara w urzędników .... kobieta która udzielała nam ślubu , anioł na ziemi.. Tak fajna , mila , ciepła kobitka że szok. Quote
ewtos Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Wszystkiego co najwspanialsze na długie wspólne lata:Rose:. Kilka rad starej mężatki Dla CIEBIE 1.Szanuj męża swego.....i nawyki jego 2.Nie mów, że jest w błędzie...niech mu lepiej będzie 3.Szalej w kuchni miła....wszak w posiłku siła 4.Nie zakłócaj wizji....gdy mecz w telewizji 5.Jeśli mąż się słania...bądź mu niczym niania Dla Męża: 1. Żona ma zawsze rację. 2. Jeżeli żona nie ma racji, patrz punkt pierwszy. Quote
FredziaFredzia Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Nooo... Gratuluję! I kawałek z Wawki do PO mieliście... Teraz czekam na zdjęcia :) Quote
Alicja Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 :lol: Boguś u Babci to meble będą bezpieczne :). Kurde teraz jako mężatka :lol: to będziesz przyjmować odwiedziny teściowej :roll: ? weź no i daj cynk kiedy to dzwonić teraz można do ciebie :lol: Quote
justysiek Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 to i ja pogratuluje, wszystkiego najlepszego dla Was obojga na nowej/starej wspólnej drodze życia :) teściową ja mam w miarę, za to teść... o matko i córko :( Quote
Vectra Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 można dzwonić tak jak do tej pory :cool3: Quote
NightQueen Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 A ja muszę się przyznać że podglądam fb i widziałam zdjęcia :diabloti: i muszę powiedzieć, że wyglądałaś świetnie, jak nie ty, tak bardzo dziewczęco ;) rewelacja naprawdę i Gratulacje tak w ogóle (o ile jest czego gratulować? :evil_lol:) Quote
Vectra Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 to proszę zdjęć kilka, aktorstwa Maga100 :diabloti: [IMG]https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/644092_741269515899429_570771344_n.jpg[/IMG] [IMG]https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1378765_741269672566080_1301124817_n.jpg[/IMG] [IMG]https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1377501_741269132566134_708815707_n.jpg[/IMG] [IMG]https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1186280_741279255898455_427027419_n.jpg[/IMG] [IMG]https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1384279_741269282566119_906004757_n.jpg[/IMG] Quote
justysiek Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 pieknie wygladalas! ale laska jestes! wow:cool3: Quote
Alicja Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Sukienka rewelka , podziwiam obcas ... Rafałek ma fajną minę :lol: a Iza jakaś znudzona ;) Dawaj z Tadziem :) aaaa i włoski fajnie zrobione , no i pani od ślubu sympatyczna , podejrzewam , ze sie uśmialiście tak jak i my na naszym ślubie bo pana od udzielania ślubu mieliśmy pociesznego Quote
Vectra Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 Michał za to musiał walnąć setę przed , bo tak to płakał :evil_lol: pani od ślubu rewela , cała sala śmiała się do łez. Bardzo ciepła , wesoła kobieta. W tych obcasach i tak wytrzymałam do północy prawie :mdleje: pierwszy raz od 8 lat , miałam na nogach takie obcasiska. Bo kiedyś przed wypadkiem , to śmigałam w takich często :) Quote
FredziaFredzia Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Wow, super wyglądałaś! Tak delikatnie :) Quote
Rinuś Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Miło Cię zobaczyć inaczej niż przy psach w dresach :evil_lol: Ślicznie wyglądalaś! jeszcze raz gratulacje!! i Szczęscia Wam życzę :loveu: Quote
Vectra Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 takie ubranie od czasu do czasu , ma swoje ogromne plusy :evil_lol: bo często gęsto nikt mnie nie poznaje :grins: i robią WoW :diabloti: gości też zrobiliśmy w bambuko :diabloti: bo wypatrywali czarnego BMW X5 ... a my przyjechaliśmy czarnym Jaguarem XF :cool3: Quote
ewelinabuck Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 slicznie wygladalas i sukienka naprawde sliczna:) Quote
Alicja Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='Vectra']można dzwonić tak jak do tej pory :cool3:[/QUOTE] dzwoniłam :diabloti: Quote
Vectra Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 ale chyba na komórkę , która nie mam pojęcia gdzie jest ? :cool3: bo na telefonie , z uroczej firmy tepesa .. nie mam nieodebranych :shake: ledwo żyje , leże w wyże ... mam temperaturę , normalnie się wykończę i to zapalenie pęcherza :placz: Quote
Recommended Posts