Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']nie wierze , bo nawet nie wiem czemu .... po prostu leżała i już nie oddychała ... mimo że 10 minut wcześniej biegała jak zawsze[/QUOTE]

każde odejście przyjaciela jest strasznym ciosem, a najgorsze chyba takie niespodziewane, bo w żaden sposób nie jesteśmy w stanie się z tym oswoić, tym bardziej, że była mloda, aktywna, ja sama nie mogę uwierzyć... a nie wyobrażam sobie co Ty musisz czuć, mimo, że żadne słowa teraz nie ukoją bólu... trzymaj się.

Posted

Dzięki , ze mnie zeszło wsio .... nie wierzę nadal , mam chaos , nie umiem nawet fajka skręcić

dzięki za słowa ... które niczego nie zmienią , ale są ważne i pomagają

Rafał właśnie zabrał Hanie i wiezie ją do lecznicy ... w poniedziałek zrobią jej sekcje , chcę wiedzieć i muszę wiedzieć co się stało.

Zawsze Wam pisałam , że to świr mały rudy i kiedyś sobie krzywdę zrobi ... niestety miałam rację , mimo że mówiłam to w żartach

jestem w szoku , po prostu szok jak w ciągu 15 minut odmienia się życie i jak życie odchodzi

nadal nie wierzę .... jutro będzie szok większy

Posted

chciałabym coś napisać ale nie ma takich słów ...poznałam to małe pisklę przecież w lipcu 2011 ... jak wszyscy obserwowałam jak rośnie , jak z małego kamikadze zmienia się w cudowną sunię .... nie potrafię zrozumieć dlaczego tak się dzieje :(
Trzymaj się ....bo będzie ciężko
i nie ważne ile ma się psów ...kiedy któryś odchodzi , to odchodzi ten jeden jedyny , wyjątkowy :(

Posted

Sama osobiście to rude wariactwo odbierałam jak się rodziło :( pierwszy rudy własny , wyczekany ....
od urodzenia szalony i nieokiełznany .... skaczący wszędzie , uciekający z kojca ...

w kwestii ilości psów , pisałam że kocha się wszystkie i każde z osobna .. Hania dała mi w kość , nie za darmo zwała się puszek

nie wierzę sama w to co tu piszę , w to co mówię przez telefon ... w puste miejsce gdzie spała .... aż boję się jutra z kim Emila będzie ganiać za piłką ?
Emila jest przerażona .... nawet kolacji nie zjadła ... one były mocno zżyte , wszystko razem , zawsze razem od urodzenia Hani ...

Paradoksalnie , ja wiem że niektórzy stukną się w głowę, ale trudno ... Pierwszy , wybranek Hani .... umarł w tym samym wieku , też nagle i podobnie

ostatnie klepnięci dziś w aparacie ....