Amber Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Rośnie AŻ 3 lata? Ja znam staffika, który ma kilkanaście miesięcy, a jest już całkowicie dorosły (szczególnie masę ma bardzo dorosłą) i ma bardzo SAMCZY charakter :diabloti: Quote
Unbelievable Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Amber napisał(a):Rośnie AŻ 3 lata? Ja znam staffika, który ma kilkanaście miesięcy, a jest już całkowicie dorosły (szczególnie masę ma bardzo dorosłą) i ma bardzo SAMCZY charakter :diabloti: i potrafi BRONIĆ :diabloti: Quote
Vectra Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Ja znam takiego staffika, co rozszarpuje wszystkie pitbulle :cool3: siekiera na dzielni :diabloti: nie wiem jak z labradorami , bo jak Lalka moja labradorzyca , pokazała mu dziurę w zębie , to szczał pod siebie. I to był ten sam staffik morderca , któremu życie uratował motylek. Jedyny pies któremu Klamka baty spuściła i żeby nie ten motylek , to nie wiem czy by było co kurde zbierać. Sama byłam w szoku , że Klamusia potrafi być taka niegrzeczna :( Raz w życiu tak zrobiła ... i piesek też już nie szurał tylko srał pod siebie na jej widok :evil_lol: Na temat historii niestworzonych , z udziałem staffików , to by kilka tomów książek napisał. Z ostatniej chwili obronności HA. Urszula właśnie walczy zajadle z poszewką na kołdrę , bo wlazła do środka i nie umie wyjść :evil_lol: Jak by ktoś posłuchał , to by majty pobrudził ... jakie dźwięki groźne się wydobywają. Quote
Vectra Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Skoro nie śpię , a wszyscy śpią , to kilka fotecków. Lalka , która nie chce być seniorem ;) i mimo chłodu , śniegu i lodu .. siedzi w lesie. A to jest serio duża nowość w jej życiu. Bo to piecuch i leń zawsze był. Eugenia Ogonek , bawi się w bobra. Quote
asiak_kasia Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Już mi się odechciało staffika :evil_lol: przeciez ja bym tego tałatajstwa nie wymęczyła... :shake: a rude są naprawdę fajne, zdecydowanie bardziej mi ten kolor leży niz blękitny. Nie pojmuje tego szału na ten odcien, u CCtów, tez błękitny na topie...:roll: a prawda jest taka, że co pregus to pręgus :diabloti: i ja tyż nie śpie, mało tego juz w robocie jestem :roll: Quote
Alicja Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 pfi wczoraj to już o tej porze w robocie siedziałam , dzisiaj dolegiwałam , bo lezę na 12 myślałam że Eugenia szykuje się do świąt :) Quote
Katerinas Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 http://i1090.photobucket.com/albums/i376/pennstaff1/staffik/2013_02_11_0602.jpg hehe... drwal :) przynosi Ci drewno do kominka;) Te fruwające zdjęcia są BOSKIE! A to różowe, to co to? Quote
Alicja Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Katerinas napisał(a): A to różowe, to co to? Ewy moherowy beret :roflt: dostała w prezencie od ojca Tadeusza :roflt: Quote
ania z poznania Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 (edited) Alicja napisał(a):Ewy moherowy beret :roflt: dostała w prezencie od ojca Tadeusza :roflt: Uuuuuu, kurcze, nie wiedziałam że aż takie kontakty, Ewa, masz :roflt::saeek: To teraz każdego posta mamy zaczynać od "pochwalony" czy jak :razz:, bo ja taka nieobyta w tych sprawach :oops::diabloti: Edited February 12, 2013 by ania z poznania Quote
Katerinas Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Alicja napisał(a):Ewy moherowy beret :roflt: dostała w prezencie od ojca Tadeusza :roflt: a mówiłam, mówiłam! za dużo ogląda Religi TV :lol: ;) Quote
Vectra Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Witajcie zatem dzieciaczki moje toffane :loveu: Niech Wam tam , bozia wynagrodzi , za to że nas odwiedzacie :loveu: HA , oczywiście że oglądam TV RELIGIA , siostra Aniela i jej anielska kuchnia - są GENIALNE :multi: dziś rzucałam moją aureolą , bo beret się zmechacił :diabloti: Quote
Alicja Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='ania z poznania']Uuuuuu, kurcze, nie wiedziałam że aż takie kontakty, Ewa, masz :roflt::saeek: To teraz każdego posta mamy zaczynać od "pochwalony" czy jak :razz:, bo ja taka nieobyta w tych sprawach :oops::diabloti: pokój temu domowi ................................................................ :roflt: [quote name='Katerinas']a mówiłam, mówiłam! za dużo ogląda Religi TV :lol: ;) :roflt: cycki se odmrożą :diabloti: http://i1090.photobucket.com/albums/i376/pennstaff1/staffik/2013_02_12_0346.jpg Quote
Amber Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Przyznaj się, że Lalce te uszy cięłaś toporkiem na pieńku? :evil_lol: Hania :loveu: Taka mała, a tyle mięśni... Robisz to DOBRZE! ;) Quote
asiak_kasia Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Amber napisał(a):Przyznaj się, że Lalce te uszy cięłaś toporkiem na pieńku? :evil_lol: Hania :loveu: Taka mała, a tyle mięśni... Robisz to DOBRZE! ;) Wcale nie, to są psy głodzone, niespacerowane i w ogole takie biedne :-( I one nie pracują! :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Lalka z tego co wiem , miała uszy cięte nożyczkami przy podanym głupim jasiu. To jest patologia , ale dzieło nie za moje pieniądze. Jej pierwszy właściciel , miał twórczego weta :diabloti: Quote
Amber Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Ta suka ma dopiero fajne uszy :diabloti: http://nadzieja-dobermana.pl/psiak/721 Quote
Justa Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 A my dzisiaj mieliśmy cesarskie cięcie którego efektem były 2 malutkie staffiątka :loveu: Quote
Alicja Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='Amber']Ta suka ma dopiero fajne uszy :diabloti: http://nadzieja-dobermana.pl/psiak/721 dżisys , weź mi powiedz co ona z tymi uszami ma ??? ja bym jej w tej chwili nawet ciachała na krótko ... Quote
Recommended Posts