Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rośnie AŻ 3 lata? Ja znam staffika, który ma kilkanaście miesięcy, a jest już całkowicie dorosły (szczególnie masę ma bardzo dorosłą) i ma bardzo SAMCZY charakter :diabloti:

Posted

Amber napisał(a):
Rośnie AŻ 3 lata? Ja znam staffika, który ma kilkanaście miesięcy, a jest już całkowicie dorosły (szczególnie masę ma bardzo dorosłą) i ma bardzo SAMCZY charakter :diabloti:

i potrafi BRONIĆ :diabloti:

Posted

Ja znam takiego staffika, co rozszarpuje wszystkie pitbulle :cool3: siekiera na dzielni :diabloti:
nie wiem jak z labradorami , bo jak Lalka moja labradorzyca , pokazała mu dziurę w zębie , to szczał pod siebie.
I to był ten sam staffik morderca , któremu życie uratował motylek. Jedyny pies któremu Klamka baty spuściła i żeby nie ten motylek , to nie wiem czy by było co kurde zbierać. Sama byłam w szoku , że Klamusia potrafi być taka niegrzeczna :( Raz w życiu tak zrobiła ... i piesek też już nie szurał tylko srał pod siebie na jej widok :evil_lol:

Na temat historii niestworzonych , z udziałem staffików , to by kilka tomów książek napisał.

Z ostatniej chwili obronności HA. Urszula właśnie walczy zajadle z poszewką na kołdrę , bo wlazła do środka i nie umie wyjść :evil_lol:
Jak by ktoś posłuchał , to by majty pobrudził ... jakie dźwięki groźne się wydobywają.

Posted

Skoro nie śpię , a wszyscy śpią , to kilka fotecków.

Lalka , która nie chce być seniorem ;) i mimo chłodu , śniegu i lodu .. siedzi w lesie. A to jest serio duża nowość w jej życiu. Bo to piecuch i leń zawsze był.

Eugenia Ogonek , bawi się w bobra.

Posted

Już mi się odechciało staffika :evil_lol: przeciez ja bym tego tałatajstwa nie wymęczyła... :shake:

a rude są naprawdę fajne, zdecydowanie bardziej mi ten kolor leży niz blękitny. Nie pojmuje tego szału na ten odcien, u CCtów, tez błękitny na topie...:roll:
a prawda jest taka, że co pregus to pręgus :diabloti:

i ja tyż nie śpie, mało tego juz w robocie jestem :roll:

Posted (edited)

Alicja napisał(a):
Ewy moherowy beret :roflt: dostała w prezencie od ojca Tadeusza :roflt:

Uuuuuu, kurcze, nie wiedziałam że aż takie kontakty, Ewa, masz :roflt::saeek:

To teraz każdego posta mamy zaczynać od "pochwalony" czy jak :razz:, bo ja taka nieobyta w tych sprawach :oops::diabloti:

Edited by ania z poznania
Posted

Witajcie zatem dzieciaczki moje toffane :loveu: Niech Wam tam , bozia wynagrodzi , za to że nas odwiedzacie :loveu:

HA , oczywiście że oglądam TV RELIGIA , siostra Aniela i jej anielska kuchnia - są GENIALNE :multi:

dziś rzucałam moją aureolą , bo beret się zmechacił :diabloti:

Posted

[quote name='ania z poznania']Uuuuuu, kurcze, nie wiedziałam że aż takie kontakty, Ewa, masz :roflt::saeek:

To teraz każdego posta mamy zaczynać od "pochwalony" czy jak :razz:, bo ja taka nieobyta w tych sprawach :oops::diabloti:

pokój temu domowi ................................................................ :roflt:

[quote name='Katerinas']a mówiłam, mówiłam! za dużo ogląda Religi TV :lol: ;)

:roflt:

cycki se odmrożą :diabloti:
http://i1090.photobucket.com/albums/i376/pennstaff1/staffik/2013_02_12_0346.jpg

Posted

Przyznaj się, że Lalce te uszy cięłaś toporkiem na pieńku? :evil_lol:

Hania :loveu: Taka mała, a tyle mięśni... Robisz to DOBRZE! ;)

Posted

Amber napisał(a):
Przyznaj się, że Lalce te uszy cięłaś toporkiem na pieńku? :evil_lol:

Hania :loveu: Taka mała, a tyle mięśni... Robisz to DOBRZE! ;)

Wcale nie, to są psy głodzone, niespacerowane i w ogole takie biedne :-(
I one nie pracują! :evil_lol:

Posted

Lalka z tego co wiem , miała uszy cięte nożyczkami przy podanym głupim jasiu. To jest patologia , ale dzieło nie za moje pieniądze.
Jej pierwszy właściciel , miał twórczego weta :diabloti: