Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
Tak ma ,sama się zaznaczyła :diabloti: Nie pytaj jak , dobrze że ma skórę dalej na sobie :evil_lol:

Ewa, nie daj się prosic, no jak się sama naznaczyła, opowiadaj, ja lubię różowy, pomimo wieku:evil_lol:, znaczy się mojego:oops:

Posted

Justa napisał(a):
Znów mnie urzekły te czyste stópki :loveu:

A zobacz jakie czyściutkie stopki ma "pinky" Hana:turn-l: - wykapany tatuś, ale Mieczysław, Mieczysław bielą (stópek oczywiście) oślepia!:x-mas:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Znaczy -póki co - ZGODA:)

pzdr.

wiesz co , Mietek jest bardzo pacyfistyczny - czego nie powiem o Terrierku :cooldevi: Franca , ma instynkty mordercze tylko do obcych psów , więc może piekła nie będzie :diabloti:
Najciekawsze , to Franek najbardziej Mietka lubi ... bo się z nim bardzo chętnie bawi .. z resztą się średnio bawi , bo on ma swój świat , któremu na imię Boomer Ball :grins:
Justa napisał(a):
Znów mnie urzekły te czyste stópki :loveu:

Franciszka szczególnie :diabloti:

bigos napisał(a):
czyli, ze nas do końca nie zapomnieli ufff :D

witka :]

Bigos lubię , więc trudno zapomnieć ;)
BajUla napisał(a):
Ewa, nie daj się prosic, no jak się sama naznaczyła, opowiadaj, ja lubię różowy, pomimo wieku:evil_lol:, znaczy się mojego:oops:

ajjć , Hanka nie za darmo , nosi imię Terror. Odkąd odkryła świat , zawsze próbowała sama się unicestwić.
BajUla napisał(a):
A zobacz jakie czyściutkie stopki ma "pinky" Hana:turn-l: - wykapany tatuś, ale Mieczysław, Mieczysław bielą (stópek oczywiście) oślepia!:x-mas:

Mieczysław jeszcze nie odkrył frajdy z jazdy na Boomerze ... on póki co , kocha wiszenie na oponach ... Franca też był zawsze bielutki ... aż kupiłam mu boomera :evil_lol: teraz to on jak ostatnia łachudra wygląda ...
Alicja napisał(a):
oj miejsca Ewcia w łóżeczku już nie ma :)

temu przecież nie śpię :diabloti:

Posted

no to czekam na moje nowe oko :cool3: :diabloti: :eviltong: :loveu:
pozbierałam drobne , rozbiłam świnkę skarbonkę .. po zakupach światecznych , prezentach , tonie węgla , dwóch tonach karm i kilku innych małych wydatkach :evil_lol:
udało mi się wygrzebać - na canon 50mm f/1.8 :loveu: :loveu:
może wtedy uda mi się zrobić foty COSIOM :angryy:

Mieczysław , pozycja męczennika

jak brat z siostrą

Posted

[quote name='Medorowa']Gratulacje kochana:)
Ja już się tak w Twoich psach pogubiłam, wiem tylko, że masz;
Frania, Lalke, Klementyne, Emilke, Rekina?, "więcej grzechów nie pamiętam";)
grunt że ja to ogarniam :diabloti:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Mieczysław mieszka z panną Marysią prawda to? ;)
Ładny z niego psiur wyrósł :cool3::loveu:
[/FONT]
Mieczysław owszem, mieszka z matką Marysią :)
teraz to jeszcze jest w takim zafajdanym wieku rozwojowym ;) na wiosnę będzie lepiej widać , co z tego inbredonu :evilbat: wyrośnie :diabloti:
Jedno co mnie cieszy , to wsie dzieci Frania , które mam w domu , nie przerosły ojca swego :)