Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
o matko ale piekne zdjecia!! slodki spiacy psiak

Aż na ulicy krzyczą 'Jaki piękny psiak! taaaaki słodki' :razz:
Na szczęście ma czerwoną kokardkę żeby nikt nią się nie zauroczył :evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
nie dziwne w koncu takie male pieski budza zainteresowanie

Oj taaak :diabloti:

elmira napisał(a):
Bardzo fajne zwierzaki. :)

Dziękujemy! :cool3:

Posted

Jutro wstawię więcej fotek Coco i Monti i Toluchy. Przydałyby się zdjęcia Kubusia...
Postaram się zrobić (tylko że cyfrówka spadła mi z biurka przy włączonym obiektywie i zdjęcia będą z komórki /w cyfrówce popsuła się tylko ta klapka zamykająca obiektyw trzeba ręcznie otwierać i zamykać/).

Posted

elmira napisał(a):
Karolina, nie rozbijaj sprzętów :D

Ja rozbijam? :evil_lol:
Coco przechodziła (a że zdjęcia do komputera zgrywałam) za kabel pociągnęła (kuszący czarny kabelek :razz:) i aparat buch na podłodze. :razz:
No i cóż czekam aż któryś z rodziców się ruszy do naprawy z Lustrzanką (starą, rozmagnesowaną z ich winy bo jak wracali z Hong-Kongu wcisnęli aparat nie do podręcznego tylko do tego drugiego :mad: i nam lustrzankę rozmagnesowali) może w Poniedziałek oddamy do naprawy. Przy okazji odebrania mojego paszportu (wyrabiałam nowy). A 21 sierpnia wybywam na tydzień. Już was uprzedzam tydzień przed :evil_lol:

Posted

Oj musisz jakiś zabawek im nakupować ;-)
U Tolki i Montany zabawką jest zwykłe stare ubranie. Jak podrą zadowolone latają z kawałkami.

Posted

Karolina u naszej Peppy to chociaż każdy smieć, ale !!! w prezencie nosi. Super suńka z niej. BTW kiesdy spotykamy sie z psami w Potulaku? Czekam na info. Weż Mamę, psy. Pogadamy :)

Posted

Z Montaną będzie gorzej. Tolkę oczywiście mogę już jest przyzwyczajona do autobusu.
Tylko że muszę sprawić kaganiec. Bo mnie już z Tolką do autobusu nie wpuści (o ile będzie inny kierowca niż jeździ zwykle).
Zabiorę koleżankę, jeśli się nie obrazisz ;-) Ona ma się zalogować na Dogo tylko jak będzie mieć sprawny internet :-)

Posted

Ok, ok. Na jakiejś ławce się umówimy.
Tak gdzieś z brzegu.
Myślę że rozpoznasz Tolkę... Mała czarna psinka z białą krawatką ;-)
A po twoich psach jak mam Cię rozpoznać?

Posted

deer_1987 napisał(a):
Wstawiaj wstawiaj!!!

Dobrze, dobrze.
Musze wziąć aparat jakoś na dwór przemycić :evil_lol:
Wyjdę na pola i porobię kilka.
A i wstawię jedno zdjęcie kociaka mojego Brata Ciotecznego :diabloti: Taki przemiły kociak. :loveu:
Na razie muszę trochę ogarnąć ze zwierzakami- żółwicy leciała krew spod pazurów... Boli ją, musiałam jej przemyć rankę :-( przemyłam wodą utlenioną i zobaczymy co dalej będzie- czy jedziemy do kliniki w Wawce czy poczekamy spokojnie do jutra na weterynarza w P-kowie.

Posted

Wczoraj u nas przeszła okropna burza. Jak wróciłam weszłam tylko na dogo i zaraz internet mi rozłączyło :-(
Ale fotki są.
Dam jedno z przeskakiwania płotu (akurat płot nam robili więc miałam jedną przeszkodę do Agilit) :diabloti:

Teraz wczorajszego spacerku (bez Coco i Toli- Coco by się zgubiła w chwastach, a Tolka zaraz by zaczepiała Montanę do zabawy, a przez to dochodzi do częstych bijatyk):

Oraz Toluchy (już na podwórku):

Jedno w zanadrzu mam jeszcze kilka

I z dzisiaj Kubusia z Coco :cool3::

Chyba na razie wystarczy :razz: