Karolajna Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Dziś dam wam pierwsze foto moich psów ;) Montanka; Olcia; Mówimy że Ola dostała cztery życia... Najpierw to że wzięli ją do schroniska (była wygłodzona, bo na działce nic jej nie dawali pić, ani jeść!) Miała wtedy 4 miesiące, może mniej. Drugie że po miesiącu zabraliśmy ją ze schroniska, była bardzo wdzięczna. Trzecie że wyszła cudem z ciężkiej, boreliozy. I 4 że cudem przeżyła ten wypadek (tak mówili weterynarze w klinice)... PS. Przepraszam za taką małą ilość zdjęć, bo internet mi się wiesza, i nie chce mi się z hostingować... PRZEDSTAWIENIE ZWIERZĄT (24 SIERPNIA 2009): -Coco Channel- Melisa Ad Operam- Nasz mały roczny yorczek. Jest strasznie wesołą i inteligentną suczką. -Tosia- Moja mała Żabcia- suńka dołączyła do nas na początku sierpnia, jest rozrabiaką i daje o sobie znać kiedy ktoś nie zwraca na nią uwagi. Strasznie szczekliwa jest. -Monti, Montana- Arina Geslander- Moja najstarsza niunia. Ma już 4 lata, jest wesołą, ale nie uprzejmą dla ludzi oraz zwierząt... Zabawowa tylko w swoim towarzystwie- czyt. rodzina- Tola, Coco, Kubuś, Coco i my. -Toluch- Jola ze schroniska ;-) - Jest śmiesznym psem. Skacze na ludzi i gryzie dla zaczepki po kostkach. Ale ona chce tylko żeby tylko znaleźć dla niej godzine na drapanie po brzuchu :evil_lol: -Stefa dla znajomych :cool3:- Stefania- Jest to żółwica czeronolica, którą dostałam przez przypadek. Je z ręki i ciągle uparcie siedzi w wodzie ;-) -Nutka- Świniątko które dostałam 6 grudnia. Jest przezabawna i strasznieee grubiutka :loveu: Kiedy tylko przyjdę do domu z cykorią to już po całym domu rozlega się jej głośne KWIII!:evil_lol: -Kubuś- moje dzieciątko które w tym roku będzie mieć 3 lata- tak samo jak nutkę dostałam go 6 grudnia... Ale to już różnica między nimi 2 lata ;-) Kastrańcik ;-) Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Witajcie :) Wspaniałe psiaki, licze na to że z czasem bedzie więcej ich zdjęć :) Borelioza to straszna choroba, niedawno odszedł na nia pies kolezanki :( Quote
Rybka_39 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Witam:multi: Śliczne psiaki, licze na wiecej fotek Quote
Karolajna Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Nowe ciąg dalszy: I pozwolą wkleić zdjęcia Kubusia mojej świnki morskiej :) Quote
Karolajna Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Kubuś taki większy sie zrobił :] Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Jak tu mod wpadnie to w linki pozamienia, podpis tez zarewiruje ;) Wspaniałe te Twoje pociechy :loveu: Quote
anetta Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ale prosiak ekstra :lol::lol: Futra też niczego sobie :multi: Quote
olifka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Hej:loveu: Świetne psiaki:loveu: Tylko mogłabyś ciut wieksze fotki wstawiać?:cool3: Quote
Karolajna Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Więcej zdjęć Oli, nie zobaczymy... Poszła za TM... ;( Później wkleje zdjecia montany Quote
Bewarka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ojej...a ja chciałam się tak ładnie przywitać z tym przepięknym psem :( Quote
Karolajna Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Więc mam zdjęcia Montanki. Przy okazji dam Kubusia... OK? Wiecie że Montana umie robić ładną buźkę do aparatu... Bawić się ręcznikiem każdy pies umie. A teraz szok: To odkurzacz:lol: I kilka Kubusia: Czegoś wam to ostatnie zdjęcie Kubusia nie przypomina? Jakiegoś zwierzaka? I coś dla śmiechu: Quote
Bewarka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Świetne foty! :D tylko się długo mi włączają :p Quote
Karolajna Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Może jeszcze dziś wkleję zdjęcia ciąg dalszy. Na razie było tyle bo reszta zhostingować się nie chciała. A przez jakiś czas to zdjęć się uzbierała... :) Quote
Karolajna Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 niedługo wstawię zdjęcia mojego nowego drugiego psiaczka. Wzięliśmy go ze schroniska na paluchu :) Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Pieknie :klacz: Z niecierpliwościa czekamy na fotki :multi: Quote
Karolajna Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Mam zdjęcie nowej suńki!: Opis ogólny: Imię: w schronisku Jola, w domu Tola ;) Wiek: 10 tygodni Charakter: Bardzo wyrozumiała, dużo szczeka (taka wyszczekana), jak nas (mnie, moją mamę, tatę lub brata) straci z oczu- płacze (SERIO!) Rasa: Zwykły pospolity kundelek :) Resztę później tylko coś mi nie chcą się znowu za linkować ;/ Quote
:: FiGa :: Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 maleńka jest cudooowna :loveu: Taki klusek :loveu: Wymiziaj ją od nas ;) Quote
Karolajna Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 I kilka: I jedno Kubusia: Później więcej. Quote
:: FiGa :: Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Przesyłamy głaskanka pięknej :loveu: Quote
Recommended Posts