Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ty za bardzo komentować nie powinnaś bo to raczej tobie kultury brak,a co to tu wolności słowa nie ma czy Ty tutaj decydujesz,a propos,przypomnij sobie swoje komentarze o petach i show dogach,czy płynęła z nich kultura.....? wątpie,a czy to co teraz piszesz,jest kulturalne??To że jestem nowa to znaczy wedlug ciebie ,gorsza???"Prawdziwa cnota krytyk się nie boi" Bierz przykład z Orsini....

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

a ja juz myslalam, ze tu bedzie tylko miło. A tu masz ci babo kotlecik - porobiło sie jak na onetowym forum. Ja tez jestem nowa, ale pozwolę sobie poprzec Agatkę: jeżeli jakieś 2 osoby mają ochote sobie nawzajem nawtykac to najlepiej jak to zrobia na priv, po co resztę angażować. Wielu osób na pewno wasze niesnaski nie interesuja, a wszystkim robi się nieswojo.:shake::shake:

Posted

[quote name='Masterton']Ty za bardzo komentować nie powinnaś bo to raczej tobie kultury brak,a co to tu wolności słowa nie ma czy Ty tutaj decydujesz,a propos,przypomnij sobie swoje komentarze o petach i show dogach,czy płynęła z nich kultura.....? wątpie,a czy to co teraz piszesz,jest kulturalne??To że jestem nowa to znaczy wedlug ciebie ,gorsza???"Prawdziwa cnota krytyk się nie boi" [B]Bierz przykład z Orsini[/B]....[/quote]
nie bardzo rozumiem?????

ale tak czy siak ciesze sie ze Pani tu jest - oszczedzila mi Pani na telefonie, bo mam pytanie: dlaczego sie Pani wypytuje ludzi czym bede kryla Fufe(Santine)?Nie sadzi Pani ze najprosciej zeby sie tego dowiedziec to jest zapytac wlasciciela psiakow czyli akurat w tym wypadku Adama lub mnie?No ale OK, lubi Pani plotki wiec woli sie Pani zapytac osob trzecich-jeszcze TO jestem w stanie zrozumiec, ale nie rozumiem czemu mialy sluzyc opowiesci pt. ze sie z Fufa umowilam na krycie innym psem???????ja moze mam skleroze, bo juz mam z gorki:)))ale jakos nie pamietam zebym sie umawialla na krycie tej suki tym psem ktorym Pani mowila!Czy [U]zatem zostala Pani wprowadzona w blad przez wlasciciela tegoz jakoby niedoszlego dla Fufy reproduktora???[/U]ale nawet jesli to nie bardzo rozumiem po co takie rzeczy opowiadac innym hodowcom????czy moze mi Pani wyjasnic sens rozpowiadania takich plotek?bo mi przychodzi do glowy tylko jedno: chec zdyskredytowania mojej osoby w oczach innego hodowcy, ze jestem niepowazna itd.:angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

to sem mla
przylazlam pogratulowac sukcesow
ludziki kochane, poszlo wam rewelacyjnie a psiaki macie bardzo pikne :multi:

nawet udalo mi sie poznac pare osob na zywca :multi:

szczegolne podziekowania dla Kavangi i jej super mamy :beerchug:
Mam nadzieje, ze bede miala okazje do rewanzu

Posted

Co Wy mowicie, SUPER to jestem JA hihihihihihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

A serio to fajnie Megi ze moglysmy pomoc i mi rowniez bardzo milo bylo Ciebie poznac :).

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Co Wy mowicie, SUPER to jestem JA hihihihihihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
[/quote]
ale o tym to wszyscy wiedza i jest to sprawa oczywista :lol:

Posted

[quote name='orsini']nie bardzo rozumiem?????

ale tak czy siak ciesze sie ze Pani tu jest - oszczedzila mi Pani na telefonie, bo mam pytanie: dlaczego sie Pani wypytuje ludzi czym bede kryla Fufe(Santine)?Nie sadzi Pani ze najprosciej zeby sie tego dowiedziec to jest zapytac wlasciciela psiakow czyli akurat w tym wypadku Adama lub mnie?No ale OK, lubi Pani plotki wiec woli sie Pani zapytac osob trzecich-jeszcze TO jestem w stanie zrozumiec, ale nie rozumiem czemu mialy sluzyc opowiesci pt. ze sie z Fufa umowilam na krycie innym psem???????ja moze mam skleroze, bo juz mam z gorki:)))ale jakos nie pamietam zebym sie umawialla na krycie tej suki tym psem ktorym Pani mowila!Czy [U]zatem zostala Pani wprowadzona w blad przez wlasciciela tegoz jakoby niedoszlego dla Fufy reproduktora???[/U]ale nawet jesli to nie bardzo rozumiem po co takie rzeczy opowiadac innym hodowcom????czy moze mi Pani wyjasnic sens rozpowiadania takich plotek?bo mi przychodzi do glowy tylko jedno: chec zdyskredytowania mojej osoby w oczach innego hodowcy, ze jestem niepowazna itd.:angryy: :angryy: :angryy: :angryy:[/QUOTE]
dzien dobry,nie wiem dlaczego p.w ten wlasnie sposob ze mna rozmawia? Ale jesli p.pyta to odpowiem,podoba mi sie fufa i w zwiazku z tym weszlam kiedys na p.strone,jest tam umieszczony Fantom,wiec zapytalam tylko jedna osobe,czy p.ma pani zamiar kryc tym psem i gdizie on wogole teraz stoi? A co do krycia o ktorym p.wspominala mowilo sie o tym glosno,i niech mi p.uwierzy dowiedzialam sie o tym przypadkiem w Lesznie,i nie wiem dlaczego,mysli pani ze to ja jestem glownym sprawca?Wydaje mi sie ze ktos tu lubi mieszac,powinna sie p.zastanowic nad tym z kim p.rozmawiala na ten temat i tam szukac winowajcy,aczkolwiek ja osobiscie,nic bym w tym temacie nie robila poniewaz ywazam ze jesli mowi sie o danym psie to znaczy ze jest na topie,a co do cytatu to mialam na mysli ze potrafi p.dyskutowac,a poza tym mysle ze za duzo jest na tym forum pretensji,i niepotrzebnych slow,naprawde,to mysle ze powinnysmy sie chwalic naszymi sukcesami i wspierac sie nawzajem a nie zarzucac sobie plotki,i drobne aferki,nie zna mnie pani a wyciaga p. tak daleko idace wnioski,przykro mi bardzo,ze zamiast przywitac mnie na forum,tak wlasnie PANI!!!! postapila.....

Posted

[quote name='orsini']Mamy???
super to ona ma TATE:))))))));) ;) ;)[/quote]

mame poznalam przez tel a tate osobiscie :) jednym slowem kavang ma fajnych rodzicow :eviltong:

Posted

Kavang to ma rewelacyjnych rodziców !!!! :)

A tak na Marginesie to może byś Krysiu napisała konkretnie o jakiego Reproduktora Ci chodzi. I może byś tak odświeżyła pamięc ;)

Posted

Agatko czy ja sie umawialam z Santina na krycie do Dengika?????????????????
KIEDY??????????????
bo sobie jakos nie przypominam!!!!
Umawialam sie z Mafia, ale NIE pokrylam, a [B]nie[/B] z Fufa!
jak chcesz to mozemy na ten temat podyskutowac, ale jestem wqrzona na maxa, bo musze jechac na szkolenie i to do Krakowa!!!a mi sie nie chce!

Posted

[quote name='orsini']ale jestem wqrzona na maxa, bo musze jechac na szkolenie i to do Krakowa!!!a mi sie nie chce![/quote]

Krakow piekne miasto !! :loveu:

ale z tymi szkoleniami to poszaleli ostatnio - przez cala polske ludzi ciagaja, moj TZ byl w piatek na szkoleniu w ... Tarnobrzegu !

Posted

[quote name='iwonka_']Pardon, Masterton: czy Twój nick nawiązuje do Grahama Mastertona?
Bo horrorem tu powiało troche....[/quote]

moj ulubiony autor :loveu:

Posted

[quote name='Masterton']dzien dobry,nie wiem dlaczego p.w ten wlasnie sposob ze mna rozmawia? Alepowinnysmy sie chwalic naszymi sukcesami i wspierac sie nawzajem a nie zarzucac sobie plotki,i drobne aferki,nie zna mnie pani a wyciaga p. tak daleko idace wnioski,przykro mi bardzo,ze zamiast przywitac mnie na forum,tak wlasnie PANI!!!! postapila.....[/quote]

\no zaraz lzy wzruszenia mi oczy zalaly!
a Pani tez mnie NIE zna a jednak wypytywala sie Pani o moja suke i w dodatku z drobną aferką wystartowała Pani, że ja się umawiałam na krycie innym psem, wiec w jakim celu?

Bardzo mi miło , ze Fufa sie Pani podoba!Mi tez sie ona bardzo podoba a to najwazniejsze.
No i gratuluje CACIBa w Katowicach!

Posted

Ja Ci tylko powiem jedno przypomnij sobie sierpień !!!! I to wszystko w temacie.
A co do Mafi to wiesz kultura wymaga choc jednego słowa wyjasnienia kiedy nachodzi umówiony termin, czego od Ciebie nie usłyszałam.

A Kraków piekne miasto :) Nie rozumiem co ma piernik do wiatraka. Ty sie dziewczyno uspokój! Ja bym chetnie pojechała do Olsztyna :)

I uwierz mi duzo sie o Tobie mówiło w Lesznie, bardzo duzo! I o twoich planach co do krycia. Tak to juz jest, w tym małym świecie ze wszyscy o wszystkim wiedza.

Posted

hahaa a mi sie Masterton kojarzy z tym Mastertonem co to pisal te fajne ksiazki instruktarzowe o sexie:diabloti: :diabloti: :diabloti:
wiec kazdemu z czym innym:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
hihihi ale ksiazki super:))mam nawet 1 w domku

Posted

[quote name='orsini']hahaa a mi sie Masterton kojarzy z tym Mastertonem co to pisal te fajne ksiazki instruktarzowe o sexie:diabloti: :diabloti: :diabloti:
hihihi ale ksiazki super:))mam nawet 1 w domku[/quote]

Głodnemu chleb na myśli !!! Wiem jestem wredna, ale to juz dawno stwierdzili ;) :D

Posted

[quote name='orsini']hahaa a mi sie Masterton kojarzy z tym Mastertonem co to pisal te fajne ksiazki instruktarzowe o sexie:diabloti: :diabloti: :diabloti:
hihihi ale ksiazki super:))mam nawet 1 w domku[/quote]

to ten sam facet - pisze swietne horrory no i swietne poradniki seksualne :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...