Agatka Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Zapraszam Was do Galerii Onetu tam sa fotki z papiezem i na stronie 103 jestem ja :)
malawaszka Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Iza :klacz: nie pozna艂abym Ci臋 8) :angel: ekstra
Agatka Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 BO ja wtedy by艂am jeszcze piekna i m艂oda a teraz tylko I zosta艂o ;) To by艂o w klasie maturalnej 15/10/2005
Ka-Vanga Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 [quote name='Romas']Ola ,a daj link do linkowni zebym mogla sie pogapic ,prosze :D Szkoda ,ze nasze Ci sie nie podobaja :wink: Haha Romas Wasze mi sie baaaaaardzo podobaja, szczegolnie na tej fotce razem :D :grins: . Link: http://www.schnauzerblack.narod.ru/ teraz w Katowicach byla w klasie posredniej CS FUNNY TRIL - no boska suczka, ale niestety na zdjeciach na stronce nie wyglada tak superowo jak na zywo (a i nie wiem czy czasem ona rasy nie wziela).
Romas Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Haha Romas Wasze mi sie baaaaaardzo podobaja, szczegolnie na tej fotce razem . O.K :D ,juz myslalam ,ze bede Cie bic ale skoro Ci sie podobaja to co innego :D Cosik mi sie ta rosyjska stronka slabo otwiera,ale obejrze sobie ichniejsze sredniaczkiz zainteresowaniem .
Ka-Vanga Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Agatka napisa艂(a):BO ja wtedy by艂am jeszcze piekna i m艂oda a teraz tylko I zosta艂o ;) To by艂o w klasie maturalnej 15/10/2005 Haha Iza ja nie wiedzialam, ze Ty w tym roku mature zdajesz :wink: .
Ka-Vanga Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Romas no wlasnie ta stronka sie dziwnie otwiera raz jest wszystko super, na swoim miejscu, a raz nazwy wchodza na fotki i jest "balagan" :wink: .
Agatka Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 o kurcze sorry 15/10/1995 ;) ale mi sie to czesto zdarza ;)
malawaszka Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Ka-Vanga napisa艂(a):Agatka napisa艂(a):BO ja wtedy by艂am jeszcze piekna i m艂oda a teraz tylko I zosta艂o ;) To by艂o w klasie maturalnej 15/10/2005 Haha Iza ja nie wiedzialam, ze Ty w tym roku mature zdajesz :wink: . buuahahha a mnie ta data kompletnie nie zdziwi艂a :lol: ale偶 jestem bystra :oops: :lol:
Ka-Vanga Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 malawaszka napisa艂(a):buuahahha a mnie ta data kompletnie nie zdziwi艂a :lol: ale偶 jestem bystra :oops: :lol: Buahahahahahaaaaaaa :lol: .
Agatka Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Nie matura tylko w klasie maturalnje a w pa藕dzierniku bylismy w Rzymie to by艂a dla mnie i kilku dziewcyzn pielgryzmka dziekczynna za uratowanie zycia w wypadku samochodowym, dlatego pojecha艂ysmy
Mek Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Agatka napisa艂(a):Nie matura tylko w klasie maturalnje a w pa藕dzierniku bylismy w Rzymie to by艂a dla mnie i kilku dziewcyzn pielgryzmka dziekczynna za uratowanie zycia w wypadku samochodowym, dlatego pojecha艂ysmy AAAA chodzi艂o o date .. no nie skapowa艂em .
madzior_ka Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 hehe a ja tez jestem strasznie spostrzegawcza bo nie zauwazy艂am ze Agatka pomyli艂a sie w dacie:)))) a zapomnia艂am wam powiexdziec ze kilka dni temu denis ju偶 z艂apa艂 kjleszcza a wiecie gdzie? bo mamy taki spray juz sie konczy dlatgo kupimy frontlina i spsika艂am denisa ca艂ego opr贸cz brody ko艂o oczu i tam w艂asnie mu sie kleszcz uczepi艂 zauwazy艂am przy myciu brodu gdy by艂a mokra inaczej za nic bym go nie zobaczy艂a, na szczescie nie by艂 bardzo upasiony a ja juz mam wieksza niz w tamtym roku wprawe wiec calutki zosta艂 przeze mnie wyci膮gni臋ty.... a frontline spray dzia艂a tylko tam gdzie psikne czy og贸lnie na ca艂ym psie?
orsini Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 ale tylko takie male:((((jak zdobede wieksze to wkleje, a puki co zagadka: szto eta?:)))) no , ze sznaucer min. cz-sr to ja wiem, wiec dziekuje za tego typu odpowiedzi:))proosze o konkretniejsze :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Ja wiem, ja wiem, Twoj maluch :angel: . ZGADLAM??????
Mek Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Orsini , ja my艣le , 偶e to znaczek pocztowy ze sznaucerkiem ;)
alexandra Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Agatka napisa艂(a):PRZEMY艢LENIA OSTATNICH DNI Nasze zycie jest takie kr贸tkie, a my tak naprawde nie potrafimy go wykorzystac... Czy aby na pewno nasz czas po艣wi臋camy na to co najwa偶niejsze, czy mo偶e szukamy sensacji zwady i nienawisci... Czy to wszystko ma jakikolwiek sens? Tak wielka przyjemno艣膰 sprawia nam szukanie wad i potkni臋膰 u innych, a tak niech臋tnie szukamy tego samego u siebie. TYLKO PO CO ??? PO co my to wszystko robimy ??? Skoro Tylu ludzi potrafi艂o p贸j艣c za has艂em POJEDNANIE To dlaczego ja nie mog臋 spr贸bowa膰. I wr贸ci艂 mi przed oczy widok miliona p艂on膮cych na B艂oniach 艣wiec i ludzi podaj膮cych sobie d艂onie na znak pokoju... I pop艂yn臋艂y 艂zy... Niech odejda w zapomnienie, te przykre s艂owa kt贸re wiele razy tutaj pad艂y, niech odejd膮 w zapomnienie te wszystkie pretensje kt贸re mamy do siebie nawzajem. BO tak wiele mo偶emy sobie nawzajem ofiarowac, tak wiele mo偶emy si臋 od siebie nawzajemn nauczyc , wystarczy tylko chcie膰! Ja wyci膮gam do Was d艂o艅, na razie tylko wirtualnie, ale obiecuje to zrobic przy najbli偶szym spotkaniu. Do Was wszystkich chce si臋 usmiechnac i powiedziec dobre s艂owo. Sa tacy do kt贸rych szczeg贸lnie kieruje te s艂owa i chce 偶eby wiedzieli, ze ta reka na zawsze zostanie wyciagnieta, bez wzgl臋du na to czy ja podejma czy nie, bo zycie jest zbyt kr贸tkie, 偶eby je marnowac............ I trzeba 偶yc tak pe艂nie i z taka mi艂oscia i ufno艣cia jak to robia nasze psiaki!!! Agatko i ja przy艂膮czam si臋 do tego "postulatu"!! Pi臋knie i 偶yciowo napisane. Ja nie cierpi臋 si臋 k艂贸ci膰 i 偶y膰 w niezgodzie z kim艣, dlatego nie k艂贸c臋 si臋 i unikam jak ognia sytuacji konfliktowych. Nigdy nikogo nie oceniam p贸ki go nie poznam dobrze na 偶ywo. I te偶 mam nadziej臋 偶e te osoby do kt贸rych zw艂aszcza kierujesz swoje s艂owa odwzajemni膮 t膮 podan膮 r臋k臋, bo znacznie przyjemniej by艂oby by wszyscy 偶yli w zgodzie :roll: Agatka napisa艂(a): NIe wiem czy dobrze to wyt艂umaczy艂am bo nauczyciel ze mnie marny, ale mam nadzieje, ze sobie poradzisz :) No nie zgodzi艂abym si臋 ze stwierdzeniem 偶e nauczyciel z Ciebie marny :wink: Florance co do kleszczy to ja u偶ywam przy Besce z kolei Advantix w pipecie i te偶 p贸ki co odpuka膰 sobie go chwal臋. A co do wyci膮gania kleszczy to te偶 tak jak i Ty na pocz膮tku m贸wi艂am, czyli 偶e za nic sama nie wyjm臋. Pierwszego kleszcza Beski gdy dostrzeg艂am to "na sygnale" jecha艂am do Agatki by go wyci膮gn臋艂a. A kolejny czyli drugi musia艂am ju偶 sama bo auta nie mia艂am 偶eby do weta , Agatki nie by艂o :lol: a mnie w g艂owie hucza艂a liczba 24h, wi臋c zacisn臋艂am usta i specjaln膮 ku temu penset膮 wykr臋ci艂am "dziada" :evilbat: :evil: Teraz to 偶aden problem dla mnie :wink: A tak w og贸le s艂uchajcie to jestem padni臋ta i st贸p nie czuj臋 bo ostatni膮 sobot臋 m贸j "malutki" braciszek o偶eni艂 si臋, a nast臋pnie weselili艣my si臋 do 5 rano, non stop na parkiecie :D
madzior_ka Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 czxe艣膰 olu, to ja tak samo jak ty jak pierwszego kleszcza zobaczy艂am to dzwoni艂am do cioci (maj膮 4 psy) jak go wyciagn膮膰..... :oops: a teraz to juz chwyc臋, wykr臋c臋 i po dziadzie:)))
dorotak Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Madzior_ko, postaram si臋 odpowiedzie膰 na Twoje pytania z Galerii ;) Tak, Atos ma tak膮 grawerowan膮 kostk臋-adres贸wk臋. D艂ugo szuka艂am czego艣 takiego dla niego, ale niestety nasze sklepy oferuj膮 tylko p艂askie adres贸wki albo bary艂ki. U grawera sama us艂uga dosy膰 du偶o kosztowa艂a. W ko艅cu znalaz艂am t膮 stron臋 http://www.petidtags.org No i zam贸wi艂am i... za jakie艣 dwa tygodnie przyszed艂 list z kosteczk膮. To by艂o pod koniec zesz艂ego roku. W tym roku chcia艂am zam贸wi膰 dla kole偶anki i mi si臋 nie uda艂o :( Podawa艂am dane tej samej karty, na karcie by艂y pieni膮dze a nie uda艂o mi si臋... Za to zauwa偶y艂am, 偶e w sklepie Kakadu w Arkadii (w Warszawie) maj膮 maszyn臋 i mo偶na u nich zam贸wi膰 teraz taki identyfikator od r臋ki. Nie maj膮 tylu wzor贸w materia艂贸w i identyfikatory s膮 dro偶sze :roll: , ale s膮. Je艣li chodzi o agility, to przeszli艣my z Atosem par臋 kurs贸w i teraz mo偶emy przyje偶d偶a膰 o dowolnym czasie (byle nie w czasie regularnych grup szkoleniowych) i sobie 膰wiczy膰 na w艂asn膮 r臋k臋 (czy 艂ap臋). Oczywi艣cie lepiej si臋 z kim艣 um贸wi膰 bo rozstawienie przeszk贸d to ci臋偶ka praca ;) Zrobi臋 Ci zdj臋cie naszych stacjonat, ale one s膮 drewniane. Ma to swoje zalety - s膮 mniej wra偶liwe na wiatr - ale do ogr贸dka chyba lepiej zrobi膰 takie z rurek PCV (艂atwiej si臋 je przechowuje). Ula podawa艂a schemat w kt贸rym艣 numerze "Mojego psa". Frontline w sprayu chyba nie ma tej w艂asno艣ci "rozprzestrzeniania si臋" po sk贸rze, kt贸r膮 ma ten w pipetkach. Moje do艣wiadczenie te偶 jest takie, 偶e zabezpiecza tylko miejsca psikni臋te. I je艣li znajduj臋 opite kleszcze to w艂a艣nie np. w grzywce (kt贸rej nie psikam).
alexandra Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 A tak z ciekawo艣ci co grawerujecie na takich identyfikatorkach?? Imi臋 , adres, telefon, has艂a z cyklu"nagroda"?? Bo tak my艣l臋 o czym艣 takim mimo 偶e moja pilnuje mnie jak oka w g艂owie, no ale wiadomo "strze偶onego Pan B贸g strze偶e" Pono膰 imion pupili nie powinno si臋 pisa膰 na tym wi臋c co ??
Romas Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Ja mam obsesje na temat adresowek.Poniewaz przezylismy tragedie ,wiele lat temu ,zaginiecia psa.Gdyby mial adresowke moze by sie znalazl. Wiec bardzo pilnuje zeby moje psy byly oznakowane. Moim zdaniem imie psa nieistotne. Istotne sa telefony ew. adres( ale to tez nie tak bardzo). Jesli pies sie zgubi i ktos zyczliwy chce mu pomoc to telefon jest najszybszym sposobem komunikacj,najmniej obciazajacym dla znalazcy. Zuzia na adresowce ma tel lacznie z kierunkowym i to wszystko.
jostra Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 A moje pieseczki wykazuj膮 ostatnio pierwotne instynkty :evilbat: Kilka dni temu Berry bawi艂a si臋 czym艣 na tarasie przez godzin臋, po czym wzi臋艂am j膮 na r臋ce i wypad艂a jej z pyska zdech艂a mysz, brrrrrrrrr :o A wczoraj Lambi艣 biega艂 sobie z czym艣 po ogrodzie, mysla艂am, 偶e to jamnik, taka gumowa zabawka ps贸w, kt贸ra zczernia艂a z racji d艂u偶szego przebywania w trudnych warunkach tj. na zewn膮trz. Niestety okaza艂o si臋, 偶e to zdech艂y szczur, b艂eeeeeeeeee 0X Dobrze, 偶e psiak da艂 sobie go odebra膰 Jestem za艂amana :roll: :evilbat:
Recommended Posts