Gabi79 Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 3 minuty temu, szafirka napisał: IRYSEK WYJECHAŁ !!! Pani przyjechała po niego i razem pojechali do domku. Irysek będzie żył jak książę :) Trzymajcie kciuki za podróż i adaptację w nowym miejscu. Irysiu był bardzo zdenerwowany, ale nawet pożegnał się z moim TZ :) Powodzenia Irysku, Słoneczko!!! Trzymam kciuki z całych sił i nie mogę doczekać się wieści i fotek z DS!!! Quote
teresaa118 Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Hurrra, maluszek ma swoja rodzine! Poprosze takich wiecej Quote
Nadziejka Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 trzymamy radujemy oooogromniiee!! !Powodzenia kochany najlepsiutkiego najpiekniejszego Quote
bakusiowa Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Dobrze świadczy o pani, że chciało się jechać tak daleko. Mogę kiedyś zrobić wizytę poadopcyjną. Jak wyglądają finanse Iryska??? 3 Quote
asiuniab Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 witajcie ciocie, dopiero teraz mogłam wejść na dogomanię, strasznie mi głupio; Hania w czw wieczorem poraziła mnie tę niesamowitą wiadomością, że Iryskowi szykuje się szansa na dom, nogi się pode mną ugięły szczególnie, że w natłoku spraw mam taki sposób na priorytety, i tam na żółtych karteczkach rozpisane było rozliczenie Irysa i ponowienie i wyróżnienie Jemu ogłoszeń, a do tego ograniczony czas na reakcje; nie było czasu na wizytę pa, dlatego konieczna jest porządna wizyta pa; ciekawa jestem co On sam w tej chwili sobie myśli? żeby tylko Pani dała Mu czas na oswojenie się, na swoją przestrzeń; kochana Szafirko, jak tylko będziesz miała choć pół informacji od Pani, proszę napisz, zadzwoń, daj nam znać; jeśli chodzi o finanse Irysa, to właśnie dziś przypada czas kolejnego Jego rozliczenia; dziękuję kochanym ciociom za wpłaty dla naszego podopiecznego, oby się już nie przydały, nigdy:) wszystkim Wam razem i każdej osobie z osobna dziękuję za obecność, za wsparcie i proszę nie opuszczajmy Iryska do póki nie będziemy pewni, że chłopak prowadzi królewskie życie:) teresaa118 - 50,00 zł 2015-12-29 agat21 - 10,00 zł 2016-01-12 bakusiowa - 40,00 zł 2016-01-21 szafirka - -290,00 zł 2016-01-31 Quote
szafirka Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Jestem cały cza w kontakcie z Panią. Jest to osoba cierpliwa i daje sobie świetnie radę z dziewnościami Iryska. Okazało się, że boi się spadających liści w parku i kliknięć rozciągliwej smyczy. Mimo tego, że uczyłam go chodzenia na smyczy, nie wymagałam by się wtedy załatwiał. Teraz kiedy idzie na spacer, to idzie ładnie, ale załatwia się w domu. Od wczorajszego wieczoru potrzeby zaczął załatwiać na dworze. Pamiętam, że po przyjeździe ze schronu, jak widział smycz, to nakrywał się łapkami :( Pierwszą noc Irysiu spędził pod drzwiami, drugą w pokoju na podłodze, a później wreszcie zaczął wchodzić do legowiska. Pani robiła mu ścieżkę ze smaczków, aby odważył się pójść do kuchni i zobaczył, że tam ma swoje miseczki. Pani nie narzuca się, czeka, aż Irys zaufa i sam przyjdzie po głaski. Wczoraj dostała nagrodę - kiedy usiadła na podłodze, Irysek przyszedł i położył się przy jej nogach. Z dnia na dzień widać postępy, wróżę szczęśliwą przyszłość Iryskowi i jestem raczej przekonana, że nie wróci już do nas. Nie ukrywam, że bardzo mi go brakuje, ale cieszę się jego szczęściem, bo to wygrana na loterii. 1 Quote
Nadziejka Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Dziekujemy cuda cuuuuda cuuuda niechaj trwaja niechaj w zdrowenku wiedzie cudne zycie Irysiatko cudny pozdrawiam sciskam za calunka rodzinke Quote
asiuniab Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 Siedzę i płacze ze szczęścia, Irys we własnym domu, to spełnienie moich marzeń:-) Hania po stokroć dziękuję Ci za te wieści :-) Quote
Gabi79 Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 48 minut temu, asiuniab napisał: Siedzę i płacze ze szczęścia, Irys we własnym domu, to spełnienie moich marzeń:-) Hania po stokroć dziękuję Ci za te wieści :-) Ja także się popłakałam ze wzruszenia. Cudne wieści i cudne foteczki!!! Quote
bakusiowa Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Jak pięknie leży z główką na nodze swojej pańci. Kochany Irysek. Niech mu teraz będą wynagrodzone wszystkie krzywdy. Quote
free Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 nic dodac nic ująć...chyba najdluzej z trojlapków czekal na wlasny domek ;) Joasiu,Haniu i wszystkie cioteczki...dziękuję serdecznie ,ze byliscie z Nami;) Quote
asiuniab Posted March 11, 2016 Author Posted March 11, 2016 drogie ciocie, czy mogłabym przeznaczyć spadek po Irysie do skarpety takich samych psiaków jak On, czyli trójłapków? Quote
bakusiowa Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Myślę, że nie musisz pytać. Czy można dowiedziec sie co słychać u Iryska??? Quote
asiuniab Posted March 19, 2016 Author Posted March 19, 2016 z informacji od Hani, to Irysek ma się jak pączek w maśle i mam nadzieję, że informacje te się potwierdzą, dziękuję bakusiowa:) Quote
Recommended Posts