Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no tak - teraz nigdzie wody nie ma ,w studni tez pusto... i dalej upaly dziś u nas 36 stopni.../Pomorze/

to sprawdz Beat jak wrócisz te ceny w Warszawie,  jak nigdzie bliżej nie ma takich zabiegow...

Posted

Czy ktoś ma paypal???

Ja wątek Czupurka tylko podczytuję ale jak trzeba mogę użyczyć paypala  :) . tylko wtedy od razu poproszę numer konta gdzie kasę mam dalej przekazać  :) .

Posted

Ja wątek Czupurka tylko podczytuję ale jak trzeba mogę użyczyć paypala  :) . tylko wtedy od razu poproszę numer konta gdzie kasę mam dalej przekazać  :) .

super, bo nikogo nia znalazłam jutro podeślę mój nr konta

Posted

Trochę nie zaglądałam do zajączka  ale już wszystko doczytałam :)  Cieniutki z tyłu strasznie ten nasz Czupurek, ale radzi sobie nieźle :)

a niespodzianka-już nie taki chudziutki :) przybywa mu mięsni , miednica tak nie sterczy, a i na głowce już ręce nie obijają się o kości czaszki :)

Byłyśmy na kolejnym zabiegu biorezonansu, zabiegi są robione na nerki , śledzionę, trzustkę, wątrobę, układ immulogiczny, stawy, reumatyzm. Czas pracy urządzenia jest coraz krótszy, czyli stan tych organów i wszystkiego innego :)się poprawia. Tak mówi maszynka do biorezonansu, Dodatkowo dostal chipa z programami naprawczymi , miał czyszczone uszy, obcięte pazury, wszytko za 70zł plus benzyna .

Wesolutki, zadowiolony bo między ludzmi i cały czas trwania zabiegu był głaskany. Przy czyszczeniu uszu nieco się wkurzył i poleciała kupka, ale dorcia wzięla się za niego i pojechał do hoteliku świeżo uprany pod ogonkiem. Dorcoa robila zdjęcia więc wrzuci w wolnej chwili i może dopisze więcej o Czupurku.

Dzięki temu, że Czupurek lubi wszystkie psy to  chodzi na spacery ze wszystkimi grupami hotelowiczów, czyli w zasadzie ma zawsze otwarte wyjście z boksu :). Miły charakter popłaca.

• Upvote 1
Posted

a niespodzianka-już nie taki chudziutki :) przybywa mu mięsni , miednica tak nie sterczy, a i na głowce już ręce nie obijają się o kości czaszki :)

Byłyśmy na kolejnym zabiegu biorezonansu, zabiegi są robione na nerki , śledzionę, trzustkę, wątrobę, układ immulogiczny, stawy, reumatyzm. Czas pracy urządzenia jest coraz krótszy, czyli stan tych organów i wszystkiego innego :)się poprawia. Tak mówi maszynka do biorezonansu, Dodatkowo dostal chipa z programami naprawczymi , miał czyszczone uszy, obcięte pazury, wszytko za 70zł plus benzyna .

Wesolutki, zadowiolony bo między ludzmi i cały czas trwania zabiegu był głaskany. Przy czyszczeniu uszu nieco się wkurzył i poleciała kupka, ale dorcia wzięla się za niego i pojechał do hoteliku świeżo uprany pod ogonkiem. Dorcoa robila zdjęcia więc wrzuci w wolnej chwili i może dopisze więcej o Czupurku.

Dzięki temu, że Czupurek lubi wszystkie psy to  chodzi na spacery ze wszystkimi grupami hotelowiczów, czyli w zasadzie ma zawsze otwarte wyjście z boksu :). Miły charakter popłaca.

takie dobre wieści ciesza :)

czekamy na foteczki :)

Posted

wróciłam w piątek wieczorem i zaległości tygodniowe odrabiam 

Czupurek dzielnie wizytę u Pana doktora zniósł , swoim zwyczajem trochę poburczeć musiał bo miał czyszczone uszy i obcinane pazurki u przednich łapek bo u tylnych długość miał przyzwoitą

czyszczenie uszu i obcinanie pazurków miał gratisowo

po wyjściu od doktora chyba z wrażenia się trochę obkoopkał   i trzeba mu było dupsko umyć przed wejściem do samochodu 

po drodze oczywiście zawzięcie wyglądał przez okno i trzeba było uważać , żeby się nie zsunął z siedzenia chociaż był w pasach bezpieczeństwa  bo tylne łapinki niestety nie są tak mocne jak przednie i trochę przy tym wyglądaniu się kiwał 

ucieszył się bardzo jak się pojawiłyśmy z Beatką , przymilał się i o smakołyki się domagał , taka przylepka z niego 

apetyt mu dopisuje , mam nadzieję , że uda nam się go jak najdłużej w miarę dobrej kondycji utrzymać 

Posted

dopiero zobaczyłam wpisy dorci- za puszki do oddania 41,90zł na spólkę z Dieslem, czyli 20,80zł na każdego. Czupurek nie ma jeszcze kupionej suchej na wrzesień, korzysta z gościnności Diesla, będę zamawiala pod koniec miesiąca 2x20kg, bo wtwdy nie płaci się za transport, czyli będzie zwrot za Czupurka i dla Diesla na pażdziernik