Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję za zaproszenie do Czupurka. Podczytuję wątek od początku ale niestety nie mogę pomóc finansowo w tej chwili bo właśnie organizuję podobną akcję. Psiak ma 16 lat od 8 siedzi w schronie. Mam miejsce w fundacji tylko za karmę i weta tylko kasy brak...

Ale na wątku będę i kibicować Czupurkowi będę nadal a jak coś z kasą się poprawi to się podzielę...  

Witaj, bardzo dziękuję za obecność u CZupurka, trzymam kciuki zaTwojego psiaczka

Witam, 

dzisiaj poleciała moja stała za czerwiec.

dziękuję, już jest :)

mdk 8 - też wielkiedzięki zawpłat dla obu psiaczków

Posted

Plan działania :)

Czekałam na odp lekarzy ze schroniska co do adopcji Czupurka dzisiaj, niestety cisza. Ponieważ Dorcia musiałby brać urlop na dzisiaj ( czyli wiedzieć wcześniej ) postanowiłyśmy przedwczoraj przenieść adopcję na wtorek lub środę. Hotelik woli środę. Zabierzemy go i już :)

W środę  wzięlam go na spacer - chodził całkiem dobrze, co mnie bardzo  ucieszyło . Jakoś tak widze, że on lepiej chodzi, gdy jest w pracy stała opiekunka z geriatrii. Zastanawiam się nad wspólną adopcją :)

Dostałam od Małgosi O. deklarację na 6 miesięcy ( 100 funtów ang :) ), muszę wymieć w kantorze . 

Posted

trzymam kciuki z całych sił za powodzenie całej akcji :) Czupurku kochany psiaku jeszcze tylko chwilka i Twój los się odmieni :* :)

Czupurku, już jest bliżej niż dalej, niedługo opuścisz schronisko:)

juz się  nie mogę doczekać

Posted

Dziękuję za zaproszenie, podczytuję wątek od jakiegoś czasu i tak.. 

Finansowo na razie nie pomogę - przytłoczyły mnie trochę te  zobowiązania, które już mam i trochę nowych.. przepraszam Czupurku. Może niedługo któryś z "moich" podopiecznych znajdzie dom, to kasa pójdzie na ciebie

Posted
Beatka i Jola to ciocie, które działają! ... już nie starcza chyba czasem, czasu ,żeby napisać :)

Aniu Kochana, mózgiem operacji jest Beatka a ja staram się pomóc jak mogę :)

Czupurek to taki fajny , kochany psiaczek

Posted

Dziękuję za zaproszenie, podczytuję wątek od jakiegoś czasu i tak.. 

Finansowo na razie nie pomogę - przytłoczyły mnie trochę te  zobowiązania, które już mam i trochę nowych.. przepraszam Czupurku. Może niedługo któryś z "moich" podopiecznych znajdzie dom, to kasa pójdzie na ciebie

witaj agat, dzięki, że jestes u Czupursa :) W życiu nikt się nim tak nie interesował jak Wy teraz :) jestem tym bardzo wzruszona

Posted

bez Dorci nic by się nie udało . 

Posted

jaguska , to samo co na ewplacałaś jednorazową deklaracje

U jesssu u Czupurka mam popłacone, ten post się tyczy Skubiego, totalny SKS mnie już dopadł [url=http://emotikona.pl/emotikony/]2glowawmur.gif[/url]

A tak w ogóle to pozdrawiam wszystkie Czupurkowe anioły, sobotnio - weekendowo [url=http://emotikona.pl/emotikony/]0slonce.gif[/url]

• Upvote 1
Posted

Jesteś chodzącą skromnością Jolu! ale i tak wszystkie wiemy jak bardzo jesteś zaangażowana w pomoc dla największych bid ile dla nich robisz! Wielki cmok, kochana 16icon_kiss.gif

bez Dorci nic by się nie udało .

... a nie mówiłam 0tongue.gif