jolkablaszczyk Posted July 19, 2017 Author Posted July 19, 2017 upiekłam dziś z nudów ciasto... jakieś takie pierwsze z brzegu z jagodami... nazywało się "kruszonkowe z jagodami" Quote
Tyśka) Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 I po co ja tu wchodziłam przed snem... narobiłaś mi smaka... i jak ja teraz zasnę, czując głód? :D Quote
mar....ka Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Masza się oblizuje na ciacho :P Uwielbiam kruche z owocami, czasem robię z budyniem na wierzchu- budyniowiec a czasem tylko kruszonka Quote
jolkablaszczyk Posted July 28, 2017 Author Posted July 28, 2017 kruche z jagodami sie sprawdza :D mnie samej też bardzo smakuje :) troszke zdjęć przydomowych ... na pierwszy rzut - Masza podlewanie bywa męczące..... Quote
jolkablaszczyk Posted August 14, 2017 Author Posted August 14, 2017 Hejka kochani... w pierwszym tyg. sierpnia poleciałam na 4 dni do Polski. pierwsze pół dnia spędziłam w gdańsku, czekając na mojego Bartka spędziłm tam milo czas z Alicją zwaną Rudą .... sympatyczna babeczka.. :) na drugi dzień pojechałam do fryzjera.. w następny wybraliśmy się do Ustronia Morskiego... Bywałam tam jako dziecko na koloniach i zielonej szkole... Quote
jolkablaszczyk Posted August 14, 2017 Author Posted August 14, 2017 w ostatnim dniu zwiedzliśmy Gdańsk Quote
jolkablaszczyk Posted August 14, 2017 Author Posted August 14, 2017 popływaliśmy łódką po kanale Quote
jolkablaszczyk Posted August 14, 2017 Author Posted August 14, 2017 No i poleciałam do domu... miałam te wątpliwą przyjemność siedzieć "na skrzydle"... ale ładny poranek zrekompensował mi tę niedogodność :) ztoka Gdańska i Hel po chwili udało mi sie uchwycić zatokę Pucką w której przeważnie nocujemy.... taki tam troszkę widoczny cypel.. ciekawostką jest to, że rokrocznie z owego cypla jest organizowany tzw. Marsz śledzia, który rozpoczyna sie właśnie na cyplu w Rewie a kończy w Jastarni. i ludzie sobie idą a potem płyną na drugą stronę zatoki :) Quote
dwbem Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Fajna wycieczka, dawno nie byłam na wybrzeżu. A z kim zostały psiaki? Quote
Recommended Posts