Florentyna Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 Jeśli dobrze wszystko pójdzie, to w czwartek przyjedzie do nas Bilet - przestraszone psie dziecko. 1 Quote
kiyoshi Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 już się zapisuje u niego, by znów pomóc z ogłoszeniami:) :) 1 Quote
konfirm31 Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Bilet wygra główny los na loterii :). Superowo - trzymam kciuki i nieustannie podziwiam, Florentyno <3. Który to już Twój radysak będzie? 1 Quote
Florentyna Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 Dzięki kiyoshi - nasz zmasowany atak przyniósł oczekiwany efekt w przypadku Melby :) Bilet będzie potrzebował trochę socjalizacji, ale tu liczę na Pawła i hotelik w papryczkowie ;) konfirm - z Radys Bilet będzie ósmy :) 1 Quote
Florentyna Posted March 30, 2016 Author Posted March 30, 2016 Oczekujemy na kolejnego psiaka, a tymczasem przekazuję pozdrowienia od Puszka - dawniej naszego Tito. Cóż, chłopak ma się raczej dobrze. Quote
Nutusia Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 No, Bilet - trafiłeś BILET w klasie business :D Quote
Florentyna Posted March 31, 2016 Author Posted March 31, 2016 Spotkałyśmy się dziś z Patrycją w Markach. Bilet przestraszony, nie odklejał się od podłoża, wyjmowany z samochodu siusiał pod siebie. Trzeba było go na rękach zanieść do samochodu. Tak wyglądał na parkingu :( Quote
Florentyna Posted March 31, 2016 Author Posted March 31, 2016 A tu w hoteliku. Wyciągnęłam go z samochodu na siłę, ale potem totalna odmiana. Boi się - tak, ale nie jest to paniczny strach. Zdziwiony patrzył na smycz, co to takiego Emotikon smile Zaczął machać ogonkiem i nieśmiało podchodzić na zawołanie. Boi się bardzo wielu rzeczy, ale to naprawdę świetny pies. I kocha się przytulać. Ma cudowne uchole, jedno stoi, a drugie klapnięte Quote
konfirm31 Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 Zmienia się błyskawicznie :). Co to jednak znaczy "opuścić schronisko ". Quote
Florentyna Posted March 31, 2016 Author Posted March 31, 2016 Miałam wrażenie, tak jakby Bilet dziś odkrył przyjemność z głaskania. Na początku zamykał oczy i się kulił, jakby spodziewał się uderzenia, a po chwili jak tylko przestawałam drapać za uszkiem, to się przybliżał i prosił o jeszcze. Paweł z Psiej Chaty po chwili miziania stwierdził, że ten pies to tylko na kanapę. Nie wpisuję w rozliczenie kosztów transportu ani tych z Radys do Warszawy, ani z Warszawy do hoteliku do Skierniewic. To będzie ode mnie - na dobry start. A i Bilet przyjechał ze schroniska z książeczką zdrowia (szczepienie przeciwko wściekliźnie ma ważne do sierpnia 2016) i obróżką przeciwpchelną. To nowość - duża zmiana na plus! Quote
Marysia R. Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 Miałeś szczęście Bileciku, że cię Flo wypatrzyła - teraz będzie już tylko lepiej! :) Książeczka zdrowia i obroża przeciwpchelna? :o No no, jestem pod dużym wrażeniem. Jeszcze się nie spotkałam, żeby z jakiegokolwiek schroniska pies wyjeżdżał w obroży przeciwpchelnej. Quote
Florentyna Posted March 31, 2016 Author Posted March 31, 2016 Obroża nie była założona, ale dana razem z książeczką w pudełeczku. Nówka sztuka! Quote
konfirm31 Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 Widocznie groźne są pchły poza schroniskiem. Te schroniskowe - nie . Quote
Florentyna Posted April 2, 2016 Author Posted April 2, 2016 Trzy dni w hoteliku i już takie zmiany. Cytując Pawła: " Taka Gapa narazie z niego:) wszystko poznaje:) biegalismy dzisiaj z grabiami po lasku to zdziwiony był bardzo co to takiego:) psiaki zaczepia do zabawy, z nami tez się wścieka:) no i biega luzem:) sprawia mu to ogromna frajde:) " Quote
Florentyna Posted April 4, 2016 Author Posted April 4, 2016 Wiem wiem..... nudy...... ciągle to samo..... Ale jakoś ciągle nie mam dosyć :) Nela kanapowa :) 1 Quote
papryka Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Bielt - pozytywny, młody psiak:) Nie wykazuje agresji do człowieka ani do innych psiaków. Spragniony zabawy, przytulania i świeżego powietrza:) Jesteśmy na etapie nauki czystości - z dnia na dzień jest coraz lepiej:) Pozdrawiamy:) Quote
Marysia R. Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Miałam dzisiaj okazję osobiście poznać Bilecika! Uroczy z niego nieśmiałek i bardzo ładny :) A to spotkanie wydarzyło się za sprawę mojego nowego, nadprogramowego podopiecznego, który został sąsiadem Bileta z sąsiedniego boksu ;) Pozwolę sobie zaprosić na jego wątek: http://www.dogomania.com/forum/topic/335344-floks-pies-z-łańcucha-do-którego-uśmiechnęło-się-szczęście/ 1 Quote
Florentyna Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 Floks jest pewnie w kojcu zamiast Cygana. Super, że mu się udało od tego łańcucha uwolnić. 1 Quote
papryka Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Niżej album Bileta ze wszystkim fotkami:) Pozdrawiamy:) Quote
Florentyna Posted April 20, 2016 Author Posted April 20, 2016 Dodam, że planujemy kastrację chłopaka, ale dla pewności zrobimy najpierw podstawowe badania krwi. Pan "genialne uszko" pozdrawia :) Quote
Recommended Posts