Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki kiyoshi - nasz zmasowany atak przyniósł oczekiwany efekt w przypadku Melby :) Bilet będzie potrzebował trochę socjalizacji, ale tu liczę na Pawła i hotelik w papryczkowie ;)

konfirm - z Radys Bilet będzie ósmy :)

• Upvote 1
Posted

Spotkałyśmy się dziś z Patrycją w Markach. Bilet przestraszony, nie odklejał się od podłoża, wyjmowany z samochodu siusiał pod siebie. Trzeba było go na rękach zanieść do samochodu. Tak wyglądał na parkingu :(

56fd881ac68dd_Biletnaparkingu1.thumb.jpg56fd881b86238_Biletnaparkingu2.thumb.jpg56fd881c38793_Biletnaparkingu3.thumb.jpg

Posted

A tu w hoteliku. Wyciągnęłam go z samochodu na siłę, ale potem totalna odmiana. Boi się - tak, ale nie jest to paniczny strach. Zdziwiony patrzył na smycz, co to takiego Emotikon smile Zaczął machać ogonkiem i nieśmiało podchodzić na zawołanie. Boi się bardzo wielu rzeczy, ale to naprawdę świetny pies. I kocha się przytulać. Ma cudowne uchole, jedno stoi, a drugie klapnięte

56fd884eda084_Biletwhotelu1.thumb.jpg.5856fd884f92760_Biletwhotelu2.thumb.jpg.0256fd88503906d_Biletwhotelu3.thumb.jpg.5d56fd8850cd6ce_Biletwhotelu4.thumb.jpg.9a56fd885165818_Biletwhotelu5.thumb.jpg.7056fd885204805_Biletwhotelu6.thumb.jpg.fc

Posted

Miałam wrażenie, tak jakby Bilet dziś odkrył przyjemność z głaskania. Na początku zamykał oczy i się kulił, jakby spodziewał się uderzenia, a po chwili jak tylko przestawałam drapać za uszkiem, to się przybliżał i prosił o jeszcze.
Paweł z Psiej Chaty po chwili miziania stwierdził, że ten pies to tylko na kanapę.
Nie wpisuję w rozliczenie kosztów transportu ani tych z Radys do Warszawy, ani z Warszawy do hoteliku do Skierniewic. To będzie ode mnie - na dobry start.
A i Bilet przyjechał ze schroniska z książeczką zdrowia (szczepienie przeciwko wściekliźnie ma ważne do sierpnia 2016) i obróżką przeciwpchelną. To nowość - duża zmiana na plus!

Posted

Miałeś szczęście Bileciku, że cię Flo wypatrzyła - teraz będzie już tylko lepiej! :)

Książeczka zdrowia i obroża przeciwpchelna? :o No no, jestem pod dużym wrażeniem. Jeszcze się nie spotkałam, żeby z jakiegokolwiek schroniska pies wyjeżdżał w obroży przeciwpchelnej.

Posted

Trzy dni w hoteliku i już takie zmiany. Cytując Pawła: " Taka Gapa narazie z niego:) wszystko poznaje:) biegalismy dzisiaj z grabiami po lasku to zdziwiony był bardzo co to takiego:) psiaki zaczepia do zabawy, z nami tez się wścieka:) no i biega luzem:) sprawia mu to ogromna frajde:) "

56ffc1248cca8_Bilet3dniwhotelu1.thumb.jp56ffc1290b168_Bilet3dniwhotelu2.thumb.jp56ffc12d702a4_Bilet3dniwhotelu3.thumb.jp

Posted

Bielt - pozytywny, młody psiak:) Nie wykazuje agresji do człowieka ani do innych psiaków. Spragniony zabawy, przytulania i świeżego powietrza:) Jesteśmy na etapie nauki czystości - z dnia na dzień jest coraz lepiej:) Pozdrawiamy:)

CSC_1975.JPG

CSC_1979.JPG

CSC_1980.JPG

CSC_1981.JPG

CSC_1983.JPG

CSC_1988.JPG

DSC_1938.JPG

DSC_1939.JPG

DSC_1940.JPG

DSC_1941.JPG

DSC_1943.JPG

DSC_1944.JPG

Posted

Miałam dzisiaj okazję osobiście poznać Bilecika! Uroczy z niego nieśmiałek i bardzo ładny :) A to spotkanie wydarzyło się za sprawę mojego nowego, nadprogramowego podopiecznego, który został sąsiadem Bileta z sąsiedniego boksu ;) Pozwolę sobie zaprosić na jego wątek: http://www.dogomania.com/forum/topic/335344-floks-pies-z-łańcucha-do-którego-uśmiechnęło-się-szczęście/

• Upvote 1