Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pan Piękniś życzy dobrej nocy i prosi, aby o nim nie zapominać :)

Jedno z ostatnich zdjęć Tita przed SPA. W środę będzie już czyściutki, wystrzyżony i pewnie o parę kilo lżejszy ;)
Te dredy muszą trochę ważyć... A po SPA umówimy się na konsultację oczka. Będę informować na bieżąco.

Posted

A mówią że fryzura zmienia człowieka, ale jak potrafi zmienić psiaka :) No nie to samo cudo - a na ostatnim zdjęciu widać jaki zadowolony z pobytu w spa.

Posted

Dziś zawoziłyśmy do hoteliku innego psiaka - Krecika i przy okazji odwiedziłyśmy Tito. Titulek to taki psiak trochę jak Funny, nie lubi zbyt wiele szumu, woli ciszę i spokój. Nie odnajduje się w dużej grupie psów. Bardzo poddańczy, natychmiast pokazuje brzuszek. Jest niesamowicie mięciutką sierść. Kocha się przytulać. Bardzo łatwo jest go sobie wyobrazić na kanapie. Czas zacząć ogłaszać bardziej intensywnie.

Posted

No w końcu dotarliśmy na wątek Tita:) Tito to przekochany słodziak.  Kochający pieszczochy:) Tara - mała suńka mix husky uwielbia tego Malucha. Za każdym razem jak wpuszczana jest na wybieg i akurat Tito siedzi w boksie to najpierw biegnie do Tito, wycałuje go, i dopiero idzie pobiegać:) Tito odwzajemnia oczywiście tym samym:) Ten psiak szybko powinien znależć domek, naprawdę jest cudowny i szybko kradnie serducho:)

Posted

Titulek ma się bardzo dobrze.
Z całą pewnością możemy dla niego szukać domu z dziećmi. To bardzo przyjazny psiak. Są takie psy, które bardzo łatwo jest sobie wyobrazić na kanapie i Tituś zdecydowanie jest takim psiakiem. Mięciutki jak pluszowy miś, cudownie łagodny i przyjazny.

Posted

Jeszcze nic nie wiem, bo zastanawiam się nad organizacją takiej wizyty.
Nie chciałabym jeżdzić Nowy Dwór-Skierniewice-Warszawa-Skierniewice-Nowy Dwór......
Nie takie odległości zdarzyło mi się pokonywać, ale jednak to cały dzień, którego na razie nie mam :(