Florentyna Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 Zobaczcie, jakie Molce uszy "wyrosły" ;) Drugie zdjęcie jeszcze ze schronu. Quote
papryka Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Zgłaszamy się:) u nas zima jak widać, więc zabawy na śniegu są obowiązkowe:) a na foto ze swoim kolegą Cyganem:) Quote
kiyoshi Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Nela jest przecudowna! A Molly urosly uszka bo i pewnosc siebie coraz wieksza Cudo Quote
papryka Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Nelcia - fotorelacja, pozdrawiamy:) Flo kiedy nas odwiedzisz?:) Quote
Florentyna Posted March 13, 2016 Author Posted March 13, 2016 Nie kiyoshi, niestety, nikt nie dzwonił :( Papryczko no właśnie się zastanawiam, co ja takiego robiłam, że siedzę w domu trzeci miesiąc (w sensie nie pracując zawodowo) i jeszcze u Was nie byłam??? Prawda jest taka, że rozkoszowałam się tym, że na wszystko mam czas. Dom posprzątany, obiad codziennie gotowy, czasem nawet dwudaniowy ;) . Dzieci ogarnięte, nie musiały spędzać po 8-9 godzin w szkole i na świetlicy. A ja mogłam wieczorkiem wyjść na spacerek z koleżanką. Od najbliższego wtorku powrót na zawodowe tory. Trzymajcie kciuki. Odwiedzić Was bardzo chcę, ale jeśli nie mielibyście nic przeciwko, to chętnie przyjechałabym w którąś sobotę z dzieciakami na dwie, trzy godzinki. Oczywiście wcześniej zadzwoniłabym, żeby się z Wami jakoś konkretnie umówić :) 1 Quote
papryka Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Flo czekamy na Was:) znajdź chwile i przyjeżdżajcie:))) swoją drogą to wieeeeelka szkoda ze nikt nie dzwoni o Nelcie... Naprawdę fajny, bezproblemowy psiak z niej. Może w końcu domek się pojawi... Quote
Florentyna Posted March 15, 2016 Author Posted March 15, 2016 Muszę wierzyć, że kiedyś na pewno się pojawi :) Był jeden telefon. Na razie nic konkretnego, ale zobaczymy, czy będzie ciąg dalszy. 1 Quote
kiyoshi Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Godzinę temu, Florentyna napisał: Muszę wierzyć, że kiedyś na pewno się pojawi :) Był jeden telefon. Na razie nic konkretnego, ale zobaczymy, czy będzie ciąg dalszy. Trzymam kciuki z calych sil! 1 Quote
Florentyna Posted March 15, 2016 Author Posted March 15, 2016 Kciiukajcie, kciukajcie też za to, aby Nelka nie miała do kotów morderczych zapędów..... Quote
Kejciu Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 11 godzin temu, Florentyna napisał: Kciiukajcie, kciukajcie też za to, aby Nelka nie miała do kotów morderczych zapędów..... no to kciukamy! :) z całych sił! Quote
Nutusia Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 I co, i co?... Nelka mądra dziewczyna jest? ;) Quote
Florentyna Posted March 17, 2016 Author Posted March 17, 2016 7 godzin temu, Nutusia napisał: I co, i co?... Nelka mądra dziewczyna jest? ;) To się okaże. Szykuje się wizyta pa dla Neli aż za Wrocławiem (znowu Wrocław!) . Dom z ogrodem. A w domu pies i trzy koty. Jeśli wizyta pa będzie pozytywna, to Nela pojedzie. Jeśli okaże się, że chce te koty mordować, to wróci do hotelu. W hotelu nie bardzo jest jak ją sprawdzić na koty, więc pójdziemy na żywioł. W najgorszym wypadku będzie miała psina wycieczkę. Wizyta odbędzie się albo jutro albo w sobotę. Dziś będę wiedziała. Kciuków proszę nie puszczać! Quote
kiyoshi Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Godzinę temu, Florentyna napisał: To się okaże. Szykuje się wizyta pa dla Neli aż za Wrocławiem (znowu Wrocław!) . Dom z ogrodem. A w domu pies i trzy koty. Jeśli wizyta pa będzie pozytywna, to Nela pojedzie. Jeśli okaże się, że chce te koty mordować, to wróci do hotelu. W hotelu nie bardzo jest jak ją sprawdzić na koty, więc pójdziemy na żywioł. W najgorszym wypadku będzie miała psina wycieczkę. Wizyta odbędzie się albo jutro albo w sobotę. Dziś będę wiedziała. Kciuków proszę nie puszczać! Trzymam z całych sił :) Quote
Florentyna Posted March 17, 2016 Author Posted March 17, 2016 Jutra wizyta pa. Kurcze, ale się stresuję. Quote
konfirm31 Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Też się stresuję i kciuki trzymam, ale z nadzieją w sercu, że to będzie TEN dom dla Nelci. Co do kotów, to psy inaczej traktują kota, który już mieszka już w domu , a inaczej, kota doadoptowanego później, lub tego samego kota domowego, który wyszedł na dwór. Można też poczytać o przyzwyczajaniu do siebie kota i psa. Ciekawą sprawą, są kompresy zapachowe i mieszanie zapachów http://psy24.pl/szkolenie,ac88/porady-kynologiczne,ac128/jak-przyzwyczajac-zwierzaki-do-siebie,2420 Quote
kiyoshi Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Dzieku za link ja tez z checia poczytam Nelunia oby ten dom byl wart Ciebie! Z calych sil trzymam kciuki za wizyte a potem za Wasza podroz Quote
Nutusia Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Jak to mówią, jest ryzyko, jest zabawa. Oby tym razem słowo "zabawa" zastąpiło słowo DOM! Quote
Florentyna Posted March 18, 2016 Author Posted March 18, 2016 Dziś Pani dzwoniła i wypytywała, co Nelcia lubi jeść, czy powinna coś specjalnego dla niej uszykować. Mam nadzieję, że ta wizyta wypadnie dobrze i potwierdzi tylko moje przeczucia. Oj oby, bo przez telefon super kobieta z super podejściem do zwierząt! Quote
konfirm31 Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Będzie dobrze :). Wszystkie tutaj z całej siły za to kciukamy :) Quote
Recommended Posts