Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam z Panią, mieszkanie w bloku na wysokim parterze. Pani z trójką dzieci, sama je wychowuje, pracuje w domu.
Ma do mnie zadzwonić w poniedziałek, bo to odpowiedzialna decyzja, którą musi jeszcze przemyśleć. Bo sam fakt, że chce Nelkę, jeszcze nie świadczy o tym, że powinna podjąć taką decyzję.
Koszty, odpowiedzialność itd...
Brzmi rozsądnie, ale ...

No właśnie nie wiem, czemu, ale mam jakieś niezidentyfikowane ale....

Posted

Spokój i radość od niej bijące - bezcenne :)

Powiedzcie mi proszę, pytam te osoby, które mogą na dogo wstawiać duże zdjęcia (nie miniaturki), jak to robicie? Jakiej przeglądarki używacie? U mnie okno do pisania wiadomości nie jest w ogóle aktywne. Mogę tylko pisać i wstawić miniaturkę. Jeśli chcę np. pogrubić czcionkę to już nie mogę. Czemu tak się dzieje?
Chciałam zrobić bazarek dla Neli, bo kasy na hotelowanie nawet za listopad brak, ale bez zdjęć to nie ma sensu....

Posted

Spokój i radość od niej bijące - bezcenne :)

Powiedzcie mi proszę, pytam te osoby, które mogą na dogo wstawiać duże zdjęcia (nie miniaturki), jak to robicie? Jakiej przeglądarki używacie? U mnie okno do pisania wiadomości nie jest w ogóle aktywne. Mogę tylko pisać i wstawić miniaturkę. Jeśli chcę np. pogrubić czcionkę to już nie mogę. Czemu tak się dzieje?
Chciałam zrobić bazarek dla Neli, bo kasy na hotelowanie nawet za listopad brak, ale bez zdjęć to nie ma sensu....

ja mam tak samo - paska do pogrubiania czcionki wogóle nie mam od roku - na 3 komputerach w domu - jedynie mam w pracy i nie wiem od czego to zalezy - teraz w domu mam zupełnie nowy komputer i też paska nie ma a miałam wielkie nadzieje :)

ja wstawiam kody z fotosika albo photobucket'a normalnie w treści wiadomości czyli piszesz coś i enter i wklejasz kod URL i się pokazuje.

W domu również nie mogę edytować postów bo jak zrobię edycję pojawiają się jakieś dziwne literki, znaczki...

dlatego też sama nie mogę prowadzić bazarków i robi to Ziutka bo po co robić bazarek jak nie będę mogła zapisywać licytacji :(

Posted

Ooooo a w pracy mogę wszystko edytować.

Ale w pracy nie sklecę bazarku, poza tym jak raz skleciłam to co i raz zdjęcia znikały .... :(

Co do mojego "ale" to wyjaśniło się samo. Pani już nie zadzwoniła :)

Posted

Zawsze jest takie parcie wewnątrz, żeby psiak poszedł do domku jak najszybciej, bo wtedy można pomóc kolejnemu.
No ale w rachubę wchodzi tylko dobry dom, gdzie Nela będzie członkiem rodziny, a na taki trzeba czasem poczekać :)

Posted

U mnie zmiany. Wczoraj dostałam, niezupełnie niespodziewanie, wypowiedzenie. Po 10 latach w tej firmie.
Muszę się jakoś zagospodarować, ale będzie mi bardzo trudno wrócić do pracy w korporacji.
Grudzień - odpoczywam, a od stycznia szukam.
Na razie mam mętlik w głowie.

Posted

O jezusie!!!!! :( Po tylu latach, po awansach, obietnicach... nie zazdroszczę. To w dzisiejszych czasach ogromna trauma :( I oczywiście trzymam kciuki za lepszą, spokojniejszą i satysfakcjonującą pracę.

Posted

Dzięki za dobre słowo.
Można powiedzieć, że zapłaciłam wysoką cenę za bycie wierną swoim priorytetom.
Wszystko zaczęło się poważnie chrzanić, jak postanowiłam wbrew wszystkiemu wziąć udział w pasowaniu na ucznia mojego syna, zamiast skakać wokół króla Belgii, który w tym dniu był u nas w firmie. Co zrobić.... korporacja :(