Florentyna Posted November 21, 2015 Author Posted November 21, 2015 Rozmawiałam z Panią, mieszkanie w bloku na wysokim parterze. Pani z trójką dzieci, sama je wychowuje, pracuje w domu. Ma do mnie zadzwonić w poniedziałek, bo to odpowiedzialna decyzja, którą musi jeszcze przemyśleć. Bo sam fakt, że chce Nelkę, jeszcze nie świadczy o tym, że powinna podjąć taką decyzję. Koszty, odpowiedzialność itd... Brzmi rozsądnie, ale ... No właśnie nie wiem, czemu, ale mam jakieś niezidentyfikowane ale.... Quote
konfirm31 Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 No to czekamy, co będzie z tym "ale...." Quote
Nutusia Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Oby "ale" się zidentyfikowało, bo zawsze wtedy łatwiej o decyzję ;) Quote
papryka Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Nelcia pozdrawia:) Spójrzcie na te oczy...:) Quote
konfirm31 Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Psie oczy są bardzo wymowne. Ich spojrzenie, chwyta za serce. Quote
Nutusia Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Pięknieje dziewczyna z sesji na sesję :) Quote
Florentyna Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 Spokój i radość od niej bijące - bezcenne :) Powiedzcie mi proszę, pytam te osoby, które mogą na dogo wstawiać duże zdjęcia (nie miniaturki), jak to robicie? Jakiej przeglądarki używacie? U mnie okno do pisania wiadomości nie jest w ogóle aktywne. Mogę tylko pisać i wstawić miniaturkę. Jeśli chcę np. pogrubić czcionkę to już nie mogę. Czemu tak się dzieje? Chciałam zrobić bazarek dla Neli, bo kasy na hotelowanie nawet za listopad brak, ale bez zdjęć to nie ma sensu.... Quote
Nutusia Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Ja używam photobucketa. Ale jeśli okno masz nieaktywne, to nic nie da. Spróbuj może z innej przeglądarki. Quote
Kejciu Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Spokój i radość od niej bijące - bezcenne :) Powiedzcie mi proszę, pytam te osoby, które mogą na dogo wstawiać duże zdjęcia (nie miniaturki), jak to robicie? Jakiej przeglądarki używacie? U mnie okno do pisania wiadomości nie jest w ogóle aktywne. Mogę tylko pisać i wstawić miniaturkę. Jeśli chcę np. pogrubić czcionkę to już nie mogę. Czemu tak się dzieje? Chciałam zrobić bazarek dla Neli, bo kasy na hotelowanie nawet za listopad brak, ale bez zdjęć to nie ma sensu.... ja mam tak samo - paska do pogrubiania czcionki wogóle nie mam od roku - na 3 komputerach w domu - jedynie mam w pracy i nie wiem od czego to zalezy - teraz w domu mam zupełnie nowy komputer i też paska nie ma a miałam wielkie nadzieje :) ja wstawiam kody z fotosika albo photobucket'a normalnie w treści wiadomości czyli piszesz coś i enter i wklejasz kod URL i się pokazuje. W domu również nie mogę edytować postów bo jak zrobię edycję pojawiają się jakieś dziwne literki, znaczki... dlatego też sama nie mogę prowadzić bazarków i robi to Ziutka bo po co robić bazarek jak nie będę mogła zapisywać licytacji :( Quote
Florentyna Posted December 3, 2015 Author Posted December 3, 2015 Ooooo a w pracy mogę wszystko edytować. Ale w pracy nie sklecę bazarku, poza tym jak raz skleciłam to co i raz zdjęcia znikały .... :( Co do mojego "ale" to wyjaśniło się samo. Pani już nie zadzwoniła :) Quote
Nutusia Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Pani strata! Zapisuję wątek, bo... "lubię" dogo!!!!!!!!! Quote
Florentyna Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Brzydkie kaczątko normalnie zabrałam z tych Radys :) Quote
Florentyna Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Zawsze jest takie parcie wewnątrz, żeby psiak poszedł do domku jak najszybciej, bo wtedy można pomóc kolejnemu. No ale w rachubę wchodzi tylko dobry dom, gdzie Nela będzie członkiem rodziny, a na taki trzeba czasem poczekać :) Quote
Nutusia Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Jeśli warto, można czekać baaaaaaaaaardzo długo ;) Quote
Florentyna Posted December 12, 2015 Author Posted December 12, 2015 U mnie zmiany. Wczoraj dostałam, niezupełnie niespodziewanie, wypowiedzenie. Po 10 latach w tej firmie. Muszę się jakoś zagospodarować, ale będzie mi bardzo trudno wrócić do pracy w korporacji. Grudzień - odpoczywam, a od stycznia szukam. Na razie mam mętlik w głowie. Quote
konfirm31 Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 O, matko :( . Przytulam , Flo i życzę jak najszybciej, wspaniałej nowej pracy, duuużo lepszej niż ta dotychczasowa Quote
Marysia R. Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Florentyno bardzo współczuję :( Życzę, żeby jak najszybciej wszystko się ułożyło po Twojej myśli. Quote
Nutusia Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 O jezusie!!!!! :( Po tylu latach, po awansach, obietnicach... nie zazdroszczę. To w dzisiejszych czasach ogromna trauma :( I oczywiście trzymam kciuki za lepszą, spokojniejszą i satysfakcjonującą pracę. Quote
Florentyna Posted December 12, 2015 Author Posted December 12, 2015 Dzięki za dobre słowo. Można powiedzieć, że zapłaciłam wysoką cenę za bycie wierną swoim priorytetom. Wszystko zaczęło się poważnie chrzanić, jak postanowiłam wbrew wszystkiemu wziąć udział w pasowaniu na ucznia mojego syna, zamiast skakać wokół króla Belgii, który w tym dniu był u nas w firmie. Co zrobić.... korporacja :( Quote
Nutusia Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Już raz przez to przechodziłam, a od tygodnia przechodzę po raz drugi i tym razem jednak chciałabym tak już do emerytury - jakoś zęby zacisnę na te 9 do 10 lat :( Quote
Nutusia Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 A bo od tygodnia znów pracuję w korporacji :( Firma niby ta sama, tylko "warunki" się zmieniły :( Quote
Recommended Posts