Tyśka) Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Chciałabym pomóc z drapakiem... ale mój na zbyciu to taki też już wyeksplotowany... :( Trzeba by słupki nowym materiałem obszyć. :((( Quote
Ferox Posted September 18, 2017 Author Posted September 18, 2017 Dnia 9.09.2017 o 15:44, AlfaLS napisał: Bardzo dziękuję! To ja dziękuję :) Quote
Ferox Posted September 18, 2017 Author Posted September 18, 2017 Dnia 11.09.2017 o 16:10, Tyś(ka) napisał: Chciałabym pomóc z drapakiem... ale mój na zbyciu to taki też już wyeksplotowany... :( Trzeba by słupki nowym materiałem obszyć. :((( Części też mile widziane, jeśli nie potrzebne ;) Prędzej czy później pewnie uda mi się z nich coś sklecić ;) Quote
Ferox Posted September 18, 2017 Author Posted September 18, 2017 Wklejam potwierdzenie za kocie zakupki- głównie żwirek oraz inne małe kocie akcesoria :) Udało mi się w super promocyjnej cenie zakupić słupek do drapania dla kociaków ;) Kociaki zachwycone, słupek jak na tą cenę wydaje się być porządny :) Zobaczymy za jakiś czas :) https://s26.postimg.org/50vurirnt/DSCF2003.jpg Quote
Ferox Posted September 18, 2017 Author Posted September 18, 2017 Wczorajsza zabawa kociaków, oczywiście pod kontrolą, bo zabawka piórkowa :) Rysiu :) Bożenka i Czesio :) Halinka, Czesio, Zosia :) (od lewej) Halinka- a raczej jej głowa ;) Henio, Czesio, Rysiu, Bożenka i Zosia z piłeczką :) Quote
Tyśka) Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 43 minuty temu, Ferox napisał: Części też mile widziane, jeśli nie potrzebne ;) Obecnie leżą i się kurzą, więc chętnie przekażę... tylko jak to zrobić? Ktoś może by jechał do Was od strony woj. lubelskiego? Mieszkam pod Zamościem... ;) Na pewno domek byłby do oddania, pięterka też:), słupek jak będziecie mieć czym zawinąć to też mogę oddać. Zresztą, porobię zdjęcia i może tak będzie łatwiej.... Quote
Ferox Posted September 18, 2017 Author Posted September 18, 2017 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Obecnie leżą i się kurzą, więc chętnie przekażę... tylko jak to zrobić? Ktoś może by jechał do Was od strony woj. lubelskiego? Mieszkam pod Zamościem... ;) Na pewno domek byłby do oddania, pięterka też:), słupek jak będziecie mieć czym zawinąć to też mogę oddać. Zresztą, porobię zdjęcia i może tak będzie łatwiej.... Super, jeśli możesz to prześlij mi na Pw fotki ;) Bardzo dziękuję :) Quote
dzioszka Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 A do nas (mieszkam blisko Warszawy) w ostatnią sobotę przyplątała się taka (chyba) kicia. Może jakiś grzybiarz ja porzucił, bo skąd kicia w lesie? Płakała przy naszym ogrodzeniu na skrawku trawnika otoczona pokrzywami i nie mogła z nich wyleźć. Teraz koczuje w naszym ogrodzie, na dworze w drewutni, nigdzie nie oddala się z posesji. Mąż ma silną alergię i duszność, więc absolutnie nie mogę jej wpuścic nawet na chwilkę do domu, a pcha się bardzo natarczywie i żałośnie miałczy - z czego wnioskuję, że to domowa kicia. Jest czyściutka, tylko wychudzona. Umiesciłam już info o niej na różnych stronach, fb, dzwoniłam do Fundacji i tymczasem zero odzewu. Zal mi jej bo chłodno w nocy, miałczy pod drzwiami, może ktoś ma miejsce lub pomysł, gdzie ja ulokować, by bezpiecznie czekała na swój dom? https://www.facebook.com/olga.betkowska.9/posts/1521791157863853 Quote
Anecik Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Zapraszam na bazarek dla min. kotków białogońskich https://www.facebook.com/groups/1893771397516525/ Quote
Recommended Posts