Ferox Posted January 15, 2016 Author Posted January 15, 2016 i najbardziej fotogeniczny- Elik :) 1 Quote
Ferox Posted January 15, 2016 Author Posted January 15, 2016 Od wczoraj jest u nas nowa kicia, która przeszła kwarantannę u mojej koleżanki ze szkoły i jest już po szczepieniu :) Kicia jest charakterna, dlatego nazwałem ją Tajga. ;) W największe mrozy błąkała się niedaleko Białogonkowa, przy bardzo ruchliwej drodze, jest młodziutka ma około 6 miesięcy. Lubi inne koty :) 1 Quote
Ferox Posted January 15, 2016 Author Posted January 15, 2016 i troszeczkę wspólnych fotek :) Fenix i Jaskier :) Jaskier i Tajga :) Elik i Jaskier :) Elik, Tajga i Irysek :) 1 Quote
Magolek Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Mała Tajga jest podobna do mojej łobuzicy Psoty. 1 Quote
atulek Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Krzysiu najbardziej na tych zdjęciach urzekły mnie kocie oczy piękne!!! 1 Quote
Ferox Posted January 22, 2016 Author Posted January 22, 2016 Z mojego "jesiennego" bazarku dla kociaków uzbierało się 1002,50zł :) Pieniążki pozwolą spłacić dużą część kotkowych długów :) Aktualne rozliczenie jest na 1 stronie ;) Quote
Colette Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Co tam u kociaków? Wszystkie zdrowe i pełne werwy do harców? 1 Quote
Ferox Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 Dawno nie pisałem o kociakach, ale w końcu muszę uzupełnić zaległości, bo wiele się u nas zmieniło. :) Do Miechowa do bardzo fajnej Pani osobiście zawiozłem Jaskierka :) Do Krakowa do dwóch bardzo fajnych dziewczyn i czarnego kocurka- rówieśnika Elika pojechał Elik :D Również w Krakowie swoje stałe miejsce u sympatycznej, młodej Pani psycholog znalazł Irysek :) (czekamy na fotkę ;) ) Do Katowic do sympatycznego małżeństwa i bardzo przejętego swoją rolą pojechała Tajga :D Wszystkie kociaki zostały wyadoptowane do domków niewychodzących po uprzednim wysterylizowaniu/ wykastrowaniu :) Każdy z domków został sprawdzony i tu muszę serdecznie podziękować za przeprowadzenie wizyt Cioci Pauli_t i Pawłowi (Synowi AtaO i Rentsa) Wszystkie kociaki znalazły domy dzięki intensywnym ogłoszeniom i wyróżnieniom Cioci Ludki, która bardzo zaangażowała się w pomoc kociakom, które stanęły na mojej drodze. Ciociu Ludko, pięknie dziękuję :) Quote
Ferox Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 W kocim przedszkolu został tylko Fenix i Kornelia, która niestety wróciła z adopcji :( Od niedawna Fenix ma swoje wydarzenie na Facebooku, które założyła mu Przyjaciółka moich kociaków Joanna RG. :) Joasiu, bardzo Ci dziękuję. :) Oczywiście zapraszamy wszystkich na wydarzenie Fenixa: ;) https://www.facebook.com/events/633126003492207/ Quote
ludka Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Niech się kociaczkom dobrze wiedzie w nowych domach :) Krzysiu, gdyby Ci jeszcze fajne domy dzwoniły o młodzież, to polecam cudny dwupak ze Stalowej Woli, który ogłaszam na Kraków i Warszawę (dom niewychodzący, który zabezpieczy balkon/okna) http://olx.pl/oferta/kociaki-na-medal-8-mies-CID103-IDcGQX9.html Quote
Ferox Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 5 godzin temu, ludka napisał: Niech się kociaczkom dobrze wiedzie w nowych domach :) Krzysiu, gdyby Ci jeszcze fajne domy dzwoniły o młodzież, to polecam cudny dwupak ze Stalowej Woli, który ogłaszam na Kraków i Warszawę (dom niewychodzący, który zabezpieczy balkon/okna) http://olx.pl/oferta/kociaki-na-medal-8-mies-CID103-IDcGQX9.html Będę pamiętać ;) Quote
Ferox Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 Niestety nie jest najlepiej z białaczkowym Tofikiem, który jest na DT u Cioci Agasz. :( Tofik był już kilka razy u Pani Doktor, bardzo źle się czuł, gorączkował. Miał robioną morfologię, rozmaz, biochemię, USG, RTG. Dostawał antybiotyki, obecnie jest na sterydach i interferonie. Tofik prawdopodobnie ma chłoniaka :( Zbiera mu się płyn w opłucnej :( Jeżeli jego ilość nadal będzie się zwiększać trzeba będzie zrobić punkcje, aby zebrany płyn nie utrudniał kociakowi oddychania :( Najtrudniejsze zadanie ma Ciocia Agasz, która bardzo przeżywa chorobę Tofika i robi co może aby ulżyć mu w chorobie ::( Agasz bardzo Ci dziękuję Ci za serce i opiekę nad Tofikiem <3 Opisy wizyt Tofika: Quote
Ferox Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 Teraz trochę biurokracji: ;) Zakupiłem jedzonko i żwirek dla Tofika u Cioci Agasz: (niestety zgubiłem paragonik na 31zł za żwirek dla Tofika, ale Ciocia Agasz potwierdzi, że żwirek dotarł ;) ) Quote
Ferox Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 Wklejam również paragonik za zakupione wcześniej krople do oczu dla Iryska: oraz paragon za witaminy na wzmocnienie: Jak i również paragonik za test na białaczkę i koci HIV przed pójściem Iryska do domu (wynik- negatywny ;) ) Ostatnie kontrolne prześwietlenie Fenixa: Oraz paragony za żwirek dla kociaków: Quote
Kama202 Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Moja ukochana Kama miała chłoniaka..... Quote
dorcia2 Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 zaglądam z bazarku do tych cudnych kociaczków Quote
Kejciu Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Jeśli można zapytać z jakiego powodu Kornelcia wróciła ?:( Quote
Recommended Posts