szajbus Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Alleluja!!!! Super. Kamień spadł mi z serca. Jedno psie nieszczęście wreszcie znalazło kochający domek. Ale sie miło czyta takie wieści. Norcia bądź szczęśliwa. Quote
Szyszka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Super. Łukaszowi i Norce życzymy samych radosnych chwil. I dziękujemy za te dobre nowiny:loveu: Quote
skarlet Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='muka1']ja tak troszkę nie na temat ,czytałam wątek i spytam kto to taki Fred walijczyk?znajomi szukaja teriera walijskiego. A suni życze domu jak najszybciej.DOBREGO !!!! Foto Klaryski - obok (avatar) Jej watek na dogo : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73412 Klaryska jest bardzo domowa sunia,wesola,przyjacielska.Uwielbia byc z ludzmi. Quote
dariaopole Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 ale się cieszę, widać że Nora trafiła idealnie, jak ją już babcia rozpieszcza to musi to być raj :loveu::multi: Quote
jola od jadzi Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Ja też cieszę się bardzo,myślę, że wątek można już przenieść do "w nowym domu", tylko jak to zrobić? A o Norci będę informowała, jak tylko coś nowego się wydarzy.I dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, dobrze jest wiedzieć, że nie jest się samemu z problemem! Quote
dariaopole Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Jola od jadzi : musisz napisać do moda na pw : (żaba 14, Laluna,Szamanka, Pianka ) prośbę o przeniesieniu wątku do działu ; " w nowym domu" Quote
kluska1991 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Bardzo się cieszę, że Norka tak szybko znalazła idealny domek :loveu: I proszę mi tu więcej nie dyskwalifikować niepełnoletnich :eviltong: Bywają tez porządni młodzi ludzie :p Quote
szajbus Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Jak najbardziej. Ja mojemu synowi nie bałabym sie powierzyć żadnego stworzenia. Quote
Recommended Posts