jola od jadzi Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Ja banerków nie potrafię zrobic, może znajdzie się ktoś zdolny? Bardzo proszę! A sunia naprawdę jest śliczna,taka przytulasta, wydaje mi się tylko, że boi się mężczyzn,do mnie podchodziła natychmiast, jak pan ją wołał przywierała do podłogi,no i nie słyszałam żeby szczekała, nawet gdy pukałam do drzwi nie odzywała sie wcale. Quote
nata od jadzi Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 faktycznie, musze o tym bannerku pomyśleć. a Nora ciągle czeka... Quote
dariaopole Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 zaraz wkleje bannerka do podpisu ale może napisać w tytule że Dt portzrebny na juz !!!! bo mała zginie lub zaciązy !!! Quote
dzodzo Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 a myslalyscie o tym, zeby zglosic to dla oddzialowi strazy dla Zwierzat łodzkiemu?jak podejma interwencje to może ja zabiora stamtąd i umieszczą w jakimś domku tymczasowym? chociaz wiem ze u nich tez z tym problem :shake: Quote
saskia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Wydaje mi się, że wystarczy zrobić Allegro i zaraz będzie mnóstwo chętnych- na pewno znajdą się też jacyś fajni ludzie... Quote
szajbus Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Miejmy nadzieję, że facet się chociaż troszkę wystraszy, ale suni trzeba szukać domku Quote
Szyszka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Z pijakami to nigdy nic nie wiadomo. Co on może obiecać jak jutro zaleje się w trupa i nie będzie wiedział o bożym świecie:placz: Quote
muka1 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 ja tak troszkę nie na temat ,czytałam wątek i spytam kto to taki Fred walijczyk?znajomi szukaja teriera walijskiego. A suni życze domu jak najszybciej.DOBREGO !!!! Quote
szajbus Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75624 tu masz watek do tego psa. Fred to jego imię tego psieska. Quote
jola od jadzi Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Fred walijczyk to prawie terier walijski,pogryziony w schronie, adoptowany i zaraz prawie oddany przez nieodpowiedzialną dziewczynę, chciała oddać go do schronu, teraz Fredo jest od wczoraj w naszym hoteliku, wykąpany, ostrzyżony i cały piękny. Quote
jola od jadzi Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Nanka, dziękuję bardzo za banerek tylko...no, nie potrafię go ściągnąć. A wracając do suni, jeśli jutro Katya znajdzie godzinkę to chciałabym podjechać z nią do pana i zabrać Norcię do Buni, przy okazji zorientuję się, jak wygląda pana opieka. Quote
Nanka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 jola od jadzi napisał(a):Nanka, dziękuję bardzo za banerek tylko...no, nie potrafię go ściągnąć. zaznaczasz banerek (przeciągasz poprzez niego myszką, tak żeby się 'podświetlił'), klikasz ctrl + C, wchodzisz w panel użytkownika --> edycja podpisu, stawiasz tak kursorek i klikasz ctrl + V Quote
Szyszka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 ja mogę pomóc, tylko poprosze treść i osobę do kontaktu, mój e-mail [email protected] :multi: Quote
Recommended Posts