Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja banerków nie potrafię zrobic, może znajdzie się ktoś zdolny? Bardzo proszę! A sunia naprawdę jest śliczna,taka przytulasta, wydaje mi się tylko, że boi się mężczyzn,do mnie podchodziła natychmiast, jak pan ją wołał przywierała do podłogi,no i nie słyszałam żeby szczekała, nawet gdy pukałam do drzwi nie odzywała sie wcale.

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a myslalyscie o tym, zeby zglosic to dla oddzialowi strazy dla Zwierzat łodzkiemu?jak podejma interwencje to może ja zabiora stamtąd i umieszczą w jakimś domku tymczasowym? chociaz wiem ze u nich tez z tym problem :shake:

Posted

ja tak troszkę nie na temat ,czytałam wątek i spytam kto to taki Fred walijczyk?znajomi szukaja teriera walijskiego. A suni życze domu jak najszybciej.DOBREGO !!!!

Posted

Fred walijczyk to prawie terier walijski,pogryziony w schronie, adoptowany i zaraz prawie oddany przez nieodpowiedzialną dziewczynę, chciała oddać go do schronu, teraz Fredo jest od wczoraj w naszym hoteliku, wykąpany, ostrzyżony i cały piękny.

Posted

Nanka, dziękuję bardzo za banerek tylko...no, nie potrafię go ściągnąć.
A wracając do suni, jeśli jutro Katya znajdzie godzinkę to chciałabym podjechać z nią do pana i zabrać Norcię do Buni, przy okazji zorientuję się, jak wygląda pana opieka.

Posted

jola od jadzi napisał(a):
Nanka, dziękuję bardzo za banerek tylko...no, nie potrafię go ściągnąć.

zaznaczasz banerek (przeciągasz poprzez niego myszką, tak żeby się 'podświetlił'), klikasz ctrl + C, wchodzisz w panel użytkownika --> edycja podpisu, stawiasz tak kursorek i klikasz ctrl + V