Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Dziewczyny, mam prośbę. Ponieważ Bunia jest zamożną babcią, chciałabym czasowo przenieść swoją deklarację na Kamienia, który już kilka lat jest w hotelu i deklaracji mu ciągle brakuje, a szanse na adopcję ma praktycznie żadne.Jakby Bunia miała kłopoty finansowe albo odbijemy się trochę z kasą Kamyka, to wrócę.

• 2 weeks later...
Posted
1 godzinę temu, teresaa118 napisał:

Nie chce straszyc, ale o deklarowiczow trzeba dbac! Inaczej pieniadze uciekna!

Napiszę do Lilii, żeby weszła na watek .

Wstawiam zdjęcia Buniusi z ostatnich dni. Śniegu u nas brak ale mroźno było więc Bunia większość czasu przesypia :-)

2qlh648.jpg

2wqa2xi.jpg

14uwf1z.jpg

2lvdcoy.jpg

4gqag1.jpg

op90kg.jpg 

• Upvote 2
Posted

PRZEPRASZAM ZA BRAK ROZLICZENIA z powodów osobistych gdzieś mi głowy do tego brakuję :( 

Obiecuję poprawę!!! I bardzo wszystkim DZIĘKUJĘ za pomoc i wsparcie dla Bunieczki ! Bez Was nie miała by bezpiecznego schronienia

i to dzięki Wam ten uśmiech na pysiu !!! 

Rozliczenie uzupełnione w razie czego piszcie jakbym coś przeoczyła bo przy takim uzupełnianiu to możliwe nie wiem sama czy mogę tutaj odbierać wiadomości

jakby co to proszę maila na [email protected] 

Bunia niestety nie jest zamożną babcią :( zostało jej na koncie 93 zł co oznacza, że nie ma pieniążków na kolejny miesiąc :(

Gdyby ktoś chciał dać babuni jakiś grosz gratis na nowy rok albo poratował babcię bazarkiem będę bardzo BARDZO wdzięczna !!!!

Dziękuję za wyrozumiałość Cioteczki i jeszcze raz przepraszam za te poślizgi !!! 

• Downvote 1
Posted

Nie widzę mojej wpłaty za listopad i grudzień po 10 zł - wpłacone 8.11 - przepraszam, że się wtrącam ale przy deklaracjach stałych powinny być miesiące, za jakie są wpłaty - wtedy od razu widać, jak czegoś brakuje i można się przypomnieć deklarowiczom..... czasami po prostu komuś umknie wpłata 

Posted
Dnia 28.12.2016 o 21:46, ania75 napisał:

Nie widzę mojej wpłaty za listopad i grudzień po 10 zł - wpłacone 8.11 - przepraszam, że się wtrącam ale przy deklaracjach stałych powinny być miesiące, za jakie są wpłaty - wtedy od razu widać, jak czegoś brakuje i można się przypomnieć deklarowiczom..... czasami po prostu komuś umknie wpłata 

Jutro przeanalizuje wszystko, na pewno jest tylko mi umknęła w nadmiarze wpisywania zaległości :( przepraszam :(

I dobry pomysł z tymi miesiącami od nowego roku tak to uporządkuję - dziękuję ! 

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Wpłaty uzupełnione - dziękujemy za pomoc :)

Niestety musimy ogłosić ALARM :( teraz zapłacimy za hotelik i Nasza Bunieczka zostaje bez pieniędzy na kolejne miesiące

nie mamy pojęcia co w tej sytuacji... :( bardzo prosimy o pomoc, o bazarki, ogłoszenia :( nie chcemy żeby Bunia wylądowała na bruku :( 

• Downvote 1
Posted

Kochane cioteczki ja mogłabym poszukać fantów na bazarek ale to chwilę potrwa, swego czasu robiłam decoupage (i to jest już bardziej pracochłonne), na razie mogę tylko przygotować i obfocić  fanty, ale na pewno nie zrobię tu bazarku - mam problemy od strony technicznej, nie będę miała problemów z wysyłką potrzebna jest osoba która zrobi taki bazarek.

A że mam przerwę na dogo więc nie bardzo wiem co może mieć, jako takie zejście.

I jeszcze jedno pytanie ile brakuje Buni do spłaty (za hotelik) na najbliższy miesiąc ?

Posted

Sama mam małego starszego psiaka (może 10 a może13 lat) był (i jest) moim tymczasowiczem , został na zawsze. Starsze psiaki niestety mają niefajnie jeśli chodzi o adopcje .....

Na razie pomyślę  i poszukam  co można by  spieniężyć.

Posted

Cisowianka na luty braknie sporo bo dużo osób popłaciło z wyprzedzeniem i dzięki temu mamy na styczeń :( 

Jakby się udało coś na bazarek znaleźć to będziemy wdzięczne, moze ktoś też by pomógł z wystawieniem 

Tymczasem zapraszam na kolejny:

• Downvote 2
Posted
22 minuty temu, Selenga napisał:

wracam ze swoją deklaracją na Bunię i jak będę robiła bazarek dla Kamienia to dołączę też Bunię

Dziękuję Kochana ! :)

Słuchajcie będzie zmiana konta do wpłat na Bunię - jutro wszystkim prześlę nowe konto :)

• Downvote 1
Posted
22 godziny temu, Lili8522 napisał:

Dziękuję Kochana ! :)

Słuchajcie będzie zmiana konta do wpłat na Bunię - jutro wszystkim prześlę nowe konto :)

Jakoś nie specjalnie to dziwi - wystarczy chwilę poszukać i poczytać.

Pinczerka jak w życiu osobistym tak i na forum: