tusia. Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='AneQ']Małe cudenko... :loveu: Pozdrawiamy. :) A jakie kochane. :diabloti::cool3: [quote name='Olusia']Szczęśliwego Nowego Roku! Życzy Ola z Dianką. Dziękujemy Olu !:loveu: [quote name='Czarna_Owieczka']Cześć :multi: Witamy u Nas :razz: Quote
Izabela124. Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 I gdzie nowe zdjecia? Ani slychu ani widu :( Quote
Asia & Ginger Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 O, fotki z wrocławskiej wystawy. :lol: A co tak mało Twoich psiaków? :mad: Quote
tusia. Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Pimpek']Serwus! :cool3: dobryyy [quote name='Izabela124.']I gdzie nowe zdjecia? Ani slychu ani widu :( [quote name='Patikujek']No właśnie:mad: Yyyy.. [quote name='Asia & Ginger']O, fotki z wrocławskiej wystawy. :lol: A co tak mało Twoich psiaków? :mad: :razz: Zaraz dam ale mam chyba tylko dwa.... :grins: (Nie bijcie...) [quote name='basia2202']dzień doberek w Waszej galeryjce:) Witamy u nas Basiu! :multi: Zaraz te dwie wstawie, porobie pozniej jakieś :evil_lol: Quote
tusia. Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Kąpiemy Lucka.... :grins::cool3: U pańci w pościeli najlepiej... :evil_lol: Później będzie więcej :eviltong: Quote
BlackSheWolf Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 hej :D ja też czekam na więcej fotek :D Quote
Asia & Ginger Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 http://i6.tinypic.com/7x1o18h.jpg Ale wymoczek. :lol: :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Łeeeee, a ja myslałam, że jakieś nowe fotki będą... pzdr. Quote
Izabela124. Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Witanko Wlasnie, a co tu taka cisza? Quote
tusia. Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Izabela124. napisał(a):Czesc To czekam na wicej :D BlackSheWolf napisał(a):hej :D ja też czekam na więcej fotek :D Asia & Ginger napisał(a):http://i6.tinypic.com/7x1o18h.jpg Ale wymoczek. :lol: :loveu: Acia_ napisał(a):Dobry :D :D Łaaa :loveu: Asiaczek napisał(a):Łeeeee, a ja myslałam, że jakieś nowe fotki będą... pzdr. Izabela124. napisał(a):Witanko A gdzie nowe zdjecia? Izabela124. napisał(a):Witanko Wlasnie, a co tu taka cisza? Olusia napisał(a):Witamy :calus: Izabela124. napisał(a):Witanko :) Helouu Wam wszystkim! Idziemy za chwilkę na spacerek, to będą fotki. :cool3: Quote
tusia. Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Jeszcze w domku :razz: Wychodzimy z parku :loveu: Lucań :loveu: :cool3: Dzisiaj po raz pierwszy wybrałam się na tak długi spacerek z dwoma psami. Zazwyczaj pokonywaliśmy krótsze odcinki po kilka razy, i osobno. Łącznie dwa kilometry :razz:, ale złapał nas deszcz :shake:. Quote
Kincia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Oo yorek ma takie same szelki co Jacky xD Quote
tusia. Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 No widzisz Kinciu, jak kiedyś wstawimy zdj. Zuńki i Jackiego do jakiegoś wątku, w szelkach, to ich nie poznamy xDDD:diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Witanko widzialam zdjecia, calsuki dla pieseczkow Quote
tusia. Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Helouu :grins: Dzięki :) Masz gg ;>? Quote
Kincia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Martya napisał(a):No widzisz Kinciu, jak kiedyś wstawimy zdj. Zuńki i Jackiego do jakiegoś wątku, w szelkach, to ich nie poznamy xDDD:diabloti: Haha :D Trzeba tak zrobic :evil_lol: Quote
Recommended Posts