Avaloth Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 śliczne masz psiaki, przejrzałam większość galerii :) dzięki za odwiedzinki i zapraszamy ponownie :eviltong: ja też będę wpadać ;) a dzisiaj będą nowe fotki Chestera, jak chcesz to wpadnij :lol: Quote
BlackSheWolf Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Witamy!! :) a gdzie więcej fotek Zuni ?? :D bo Kleksiu chce pooglądać :D hihi :D Quote
Olusia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Fajne fotki :grins: http://i25.tinypic.com/9qa0zo.jpg Moja sucza ma takie same szelki co Lucas :shiny: Tylko większe :eviltong: Quote
Avaloth Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 dzięki :eviltong: a kiedy u Ciebie nowe fotki twoich maluszków? :) wymiziaj je ode mnie :lol: Quote
Asia & Ginger Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 W końcu nowe fotki. :cool3: :multi: :loveu: :p Quote
tusia. Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 BlackSheWolf napisał(a):Witamy!! :) a gdzie więcej fotek Zuni ?? :D bo Kleksiu chce pooglądać :D hihi :D Yyy, poszukam jakichś starych bo dzisiaj żadnych nie zrobiłam na dworze. Musieliśmy szybko zwiewać bo nas 3 psy zaczęły gonić i skakać :shake:. Tollerka napisał(a):Cudne psiaki :loveu: Witamy Tollerciu :lol: Olusia napisał(a):Fajne fotki :grins: http://i25.tinypic.com/9qa0zo.jpg Moja sucza ma takie same szelki co Lucas :shiny: Tylko większe :eviltong: Czyli jak widać dużo dogomaniaków ma takie szelki :razz:. Tzw. 3 ;) chester07 napisał(a):dzięki :eviltong: a kiedy u Ciebie nowe fotki twoich maluszków? :) wymiziaj je ode mnie :lol: Witamy, witamy :cool3: Poszukam jakichś :diabloti: Asia & Ginger napisał(a):W końcu nowe fotki. :cool3: :multi: :loveu: :p Cześć Asiu :hand: Quote
Izabela124. Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Martya napisał(a):Helouu :grins: Dzięki :) Masz gg ;>? Czy ja mam gg? Tak, moj nr 11852740 Quote
tusia. Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Olusia']Heej :calus: Cześć Olaaa :lol: [quote name='Izabela124.']Czy ja mam gg? Tak, moj nr 11852740 Dzięki, jak będziesz to napiszę :):cool3: Mam dla Was zdjęcie Fefka, kundelka którego tata kupił mojej mamie, niestety, uciekł i już nie wrócił, jak zwiał miał dwa latka, bylo to rok zanim się urodziłam. To był mieszaniec pinczerka i jakiejś tam jeszcze rasy. Zdjęcie to jest jednak bardzo niewyraźne :shake:. Ale i tak Wam wstawię :evil_lol: :loveu: Quote
Avaloth Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Fefka mało widać, ale wygląda na kochanego :evil_lol::loveu: Quote
tusia. Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Witajcie dziewczyny :megagrin:. A u nas w porządku :shiny:. Kilka fotek, malutko bo rozmazane wyszły :evilbat:. LuĆ jak malowany :loveu:. Profil Lucia :cool3:. :evil_lol::rolleyes: Stare ale jare xDD:shiny: Moje słoneczko kochane :megagrin::razz: Pozdrawiamy :lol: Quote
Izabela124. Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Witanko dzivki za zdjecia, a kiedy beda nastepne? Quote
tusia. Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Asiaczek napisał(a):Ale dziwne fotki... Pzdr. Sprawdzałam co da się zrobić w moim programie do przeróbek :evil_lol:. Izabela124. napisał(a):hej Dzis beda nowe zdjecia? Może, może :cool3: Quote
Elitesse Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 POZDRAWIAM OBORNICKICH ZIOMALI :eviltong:;) Quote
Avaloth Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 ślicznowate foteczki :lol: fajne te przeróbki niektóre wyszły :loveu: czekam na nowe, a u mnie duuuża dostawa :eviltong: Quote
Recommended Posts