tusia. Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Vida napisał(a):Zapraszałaś to by wypadało wpaść, no nie ? :D Śliczne fotki ^^. Na niektóre napatrzyć się nie mogłam xD yo. :cool3: dzięki. i liczymy na częęste odwiedziny :loveu::eviltong:. żeby nie było, ja też będę do Was wpadać :loveu::lol: Quote
Kilche Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='MealyAngel']yo. :cool3: dzięki. i liczymy na częęste odwiedziny :loveu::eviltong:. żeby nie było, ja też będę do Was wpadać :loveu::lol: Czyżbyś we mnie wątpiła :lol: Jasne, że będziemy często wpadać ;) Pozdrawiamy. Quote
tusia. Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='Vida']Czyżbyś we mnie wątpiła :lol: Jasne, że będziemy często wpadać ;) Pozdrawiamy. a skąd. :diabloti: ide porobić fotki :eviltong: Quote
tusia. Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 znalazłam jeszcze stare :D ale musze zalinkowac. zaraz wstawie :D Quote
Kilche Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Spiechaj się, bo zaraz spadam, a chce go jeszcze zobaczyć xD Quote
tusia. Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 jakiego go?:mad: a Zuńki to już nie? :evil_lol: :diabloti::diabloti: Quote
tusia. Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Vida napisał(a):No Zuzkę też, też ^^. Śliczne są... :) dziękować :cool3: Quote
Moniek193 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ale śliczne psiulki dwa:loveu:Ale bym je wymyziala i wogole :loveu:Sliczotki poprostu;) Quote
Guest Agata_B Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Sliczne pieski. :) tusia, wybacz ale nie przesadzasz ze zmianami nickow? Quote
tusia. Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Kincia napisał(a):Słodziaki dwa:loveu::loveu::loveu: dziekowac :cool3: Moniek193 napisał(a):Ale śliczne psiulki dwa:loveu:Ale bym je wymyziala i wogole :loveu:Sliczotki poprostu;) to do nas przyjezdzaj :diabloti: Izabela124. napisał(a):Hejos Caluski dla psiaków heeej:) Agata_B napisał(a):Sliczne pieski. :) tusia, wybacz ale nie przesadzasz ze zmianami nickow? no coz, kobieta zmienna jest xd:evil_lol: Asiaczek napisał(a):A co to za nowa suńka? Pzdr. pies ciotki :eviltong: Izabela124. napisał(a):Dawaj no nowe fotki :P tata mi akumulatorki zabral i rozladowal, wiec nie mam jak zrobic. :evil_lol: Quote
Recommended Posts