tusia. Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Dalej mam myszke zepsutą w moim komputerze :/. A tu gdzie siedzę( u rodziców na kompie) nie ma fotek z wystawy :/. Za jakiś czas napewno będą. Kończę bo mam goni ;/ Quote
basia2202 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 to szybciutko naprawiaaaj!! albo drugą mychę kupuj :cool3: i czekamy na foty;) witamy i pozdrawiamy słonecznie :loveu: buziaki od Zuzki;) Quote
Mona4 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Witamy milutko:lol: piekna psina i zdjecia czekamy na wiecej:lol: Quote
tusia. Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Ojojoj, mam nadzieję że wybaczycie mi moją nieobecność :razz:. Jest ona spowodowana nauką i... lenistwem :oops:. W szkole teraz mamy nawał sprawdzianów :mad:. W tym tygodniu mieliśmy 3, a teraz w poniedziałek - biologia, we wtorek - matma i w piątek - fizyka :diabloti:. Trzeba się cały czas uczyć. Ewentualnie można mnie złapać na GG, tam jestem, praktycznie non stop. Ale na forum trza być na bieżąco. A teraz wybaczcie mi! Niedługo fotki :p:lol: Quote
tusia. Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Fotki Zuni :loveu:, Lucaska nie mam aktualnych :oops:. Te same fotki wstawiam również na psią kostkę :razz:. Oto link do Naszej galerii tam :loveu: http://********.com/forum/showthread.php?t=954 Quote
Guest Agata_B Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Śliczne, ale ja bardzo bardzo proszę o Lukaska :loveu::placz: Quote
Izabela124. Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Witanko:hand::hand: Jestem tu pierwszy raz:eviltong: fajne masz pieseczki, a szczegolnie pinczerka ja tez mam tylko, ze rudaska Pozdrawiam:loveu: Quote
tusia. Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Agata_B napisał(a):Śliczne, ale ja bardzo bardzo proszę o Lukaska :loveu::placz: Oj, postaram się, ale rozleeeeniwiłam się ostatnio :oops: Izabela124. napisał(a):Witanko:hand::hand: Jestem tu pierwszy raz:eviltong: fajne masz pieseczki, a szczegolnie pinczerka ja tez mam tylko, ze rudaska Pozdrawiam:loveu: Witamy :loveu: Już do Was zaglądam.. Pozdarwiam :) Quote
Asia & Ginger Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 http://img511.imageshack.us/img511/8788/zululamd7.jpg Śliczne zdjątko. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Akadna Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Cześć siostrzyczko! :loveu: Przychodzę z rewizytą, co prawda spóźnioną:cool1: ale jestem! :multi: Quote
Asia & Ginger Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Życzonka od nas: http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=231 Quote
tusia. Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='Asia & Ginger']http://img511.imageshack.us/img511/8788/zululamd7.jpg Śliczne zdjątko. :loveu: :loveu: :loveu: Dziękujemy Asiu :cool3: [quote name='Werka']Cześć siostrzyczko! :loveu: Przychodzę z rewizytą, co prawda spóźnioną:cool1: ale jestem! :multi: Sis! Miło Cię tu widzieć :evil_lol: [quote name='Asia & Ginger']Życzonka od nas: http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=231 Dziękujemy bardzo serdecznie :razz: Quote
Kincia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Moze jakies foty Lucaska :lol:!! A w ogole to ile on juz ma :diabloti:? Quote
tusia. Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Kincia napisał(a):Moze jakies foty Lucaska :lol:!! A w ogole to ile on juz ma :diabloti:? Lucky ma 7 miesięcy! Dzisiaj kończy :loveu::multi: BlackSheWolf napisał(a):gdzie jakies nowe fotki ?? :D Będą jutro :oops:. Bo pańcia to taki leniuszek jest...:evil_lol: Quote
Akadna Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 siostra....foty albo smierć :diabloti: Quote
tusia. Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='Agata_B']Dawno fot nie było :mad: :shiny: [quote name='Werka']siostra....foty albo smierć :diabloti: :scared::megagrin: Już... już wstawiam :evil_lol: Quote
tusia. Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 I... są! :lol: Bazyliszek.. :diabloti: Przed czesankiem :razz: Hihi...^^ xD:loveu: I ani kroku dalej! :evil_lol: Mój ti, ti :loveu: Pzdr ;* Quote
BlackSheWolf Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 ooo foteczki :loveu: pięęękne ! pięękne! i jeszcze raz pięękne! psiaki :loveu::loveu: prosze wymiziac tam je ode mnie :D Quote
tusia. Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 BlackSheWolf napisał(a):ooo foteczki :loveu: pięęękne ! pięękne! i jeszcze raz pięękne! psiaki :loveu::loveu: prosze wymiziac tam je ode mnie :D Dzięki :cool3: No ba że wymiziamy :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Martya napisał(a):Dzięki :cool3: No ba że wymiziamy :evil_lol: no mam nadzieje :D i prosze pozdrowić od Kleksia (szczególnie Zunie :loveu:) Quote
Kincia Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Oj ale sie juz Lucky wybarwił :cool3::cool3: Quote
Recommended Posts