Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chillout dla Czili

Tak wiele ma przed sobą do poznania, tak niewiele miłości zaznała od człowieka, jeszcze tyle ma do pokazania a jeszcze więcej do kochania. Miłość to nieobce dla niej uczucie.Teraz parę informacji o niej, w skrócie.

70 centymetrów to rozmiar nieduży,co w małym mieszkanku  dobrze się przysłuży. Mądrość w jej oczkach to wyraz jej wnętrza, za każdy dobry gest pięknie się odwdzięcza. Podaj łapę i siad to dla niej łatwizna po mądrych rodzicach to pewnie spuścizna. Jak każdy kundelek ma dużo wdzięku. Nie pozwól już nigdy zaznać jej lęku. Pokrótce to tyle z jej psiego życia, ona nie ma przed wami nic do ukrycia. Zaadoptuj, pokochaj Czilę- sunię małą, na wzajemne poznanie macie przyszłość całą;)

• 2 weeks later...
Posted

Dziś sobota - pewnie każdy wie, ale od pewnego czasu kojarzy mi się ona nie z leniuchowaniem jak było do tego czasu ale z wolontariatem i świadomością że pewien słodki pyszczek ucieszy się na sam mój widok. Dziś było inaczej bo wolontariatu nie było ale to nie oznacza ze dzień był zmarnowany, w żadnym wypadku ;) Od rana drukowałam ogłoszenia w sprawie adopcji. Od jutra zaczynam rozwieszanie. Jak na razie nie tonę w ulotkach ale na początek nie jest źle. Tablice ogłoszeń, szkoły i zaprzyjaźnione sklepy - myślę że to najlepsze co mogę zrobić na obecny moment :) Gdybyście mieli jeszcze jakiś pomysły jak mogę ją "promować" to piszcie proszę w odpowiedziach ^^  

Posted

Wczoraj przyszła wiadomość że Czilka prawdopodobnie pójdzie do DOMU. Bardzo się ciesze że ten ostatni dzień mogłam z nią wczoraj spędzić na spacerku i pieszczotach,  popołudniu dowiem się co i jak, dodaje mam nadzieje ostatnie zdjęcia takie dla przyjemności :D

Posted

UDAŁO SIE <3 Czilka znalazła domek, trzymanie kciuków pomogło ! Dziękuje za zainteresowanie i troskę teraz kolejna sunia wpadła pod moje skrzydła juz nie będzie tak łatwo ale razem damy rade  ^^ Wstawiam zdjecie o którym zawsze marzyłam by się udało i dało rade :D