Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję za nr konta - przelew poleciał 8280473-h-nde-halten-geld-dollar-isolate i bardzo proszę o potwierdzenie na wątku Elenki, jak tylko pieniążki dotrą do Felixa.

Dziękujemy :)

Kaska już na Felkowym koncie - Elence życzymy wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia :) :)

Posted

Halszko, dobrze, że jesteś u Felka. :)

Jesteś jedną z Osób, które na wątkach przynoszą psiakom szczęście. :) Już dawno to przyuważyłam. ;)

Super, że Felix jest rozsyłany po FB. Niestety nie udostępnię, bo mnie tam nie ma...

• Upvote 1
Posted

dziękuję , że jesteście :)

u nas na razie bez incydentów, niebezpiecznych

bardzo uważamy, ja wciąż w stersie

z jednej strony chcesz mu zapewnić jak najwięcej ruchu i normalnej aktywności, normalnego zycia

z drugiej - cały czas trzeba uważać, 'czy coś nie przeskoczy ' i nie zaatakuje Arona..

11741118_1018688308150801_41027986262552

11782462_976109335773284_424046157050793

myślę, ŻE  on sUper by się dogadywał z sunią, mniejszym psem..

niekonieczni musi byc jedynakiem

potrafi sie pieknie bawic z psami

Guest TyŚka
Posted

Felek to typowy terier. U nas w rodzinie było sporo terierków, każdy z nich miał swoje za uszami. To, że chce być najważniejszy, to jest akurat normalne. Foxy są niestety mocno cięte. Mam nadzieję, że trafi szybko na miłośnika rasy, bo jest fantastyczny.

Posted

normalne..

wczoraj dla odmianyzaatakowal Rafika

Rafik jest niecale dwa razy wieksze, nie mogl sobie z Felkiem poradzic, Aron zaimterweniowal i odczepil Felka od karku Rafika..

TZ zdazyl dobiec i podniosl Felixa, wzial na rece, zeby sie uspokoil..

do czlowieka nie ma smialosci dziabnac..

ale jest niebezpiecznie

nie wiem, jak zapewnic mu wystarczajaca porcje ruchu, separujac od reszty

i szkoda go, bo jest taki milutki, kochaniutki.. i łotr, jak nie wiem..

nie dam rady go wybiegac, jak bedzie musial osobno tylko wychodzic.. za duzo zwierzakow

ech..

Posted

albo z sunia, z Ninka nie ma problemów

i nawet jak sie bawia, nie zawsze jest dominujacy

z psami duze zgrzyty. a szkoda bardzo, bo przeciez bylo i tak,z e ladnie sie bawil z psami, sukami, ladnie spacerowal, te lesne wycieczki - super

wlasnie najbardziej szkoda, ze czasem tak fajnie, az ciezko uwierzyc, ze potem , znienacka, przeskok

znienacka - to mi sie jednak wydaje, ze cos ma wplyw, z czego ja nawet moze nie zdaje sobie sprawy, ze cos jest inaczej niz zwykle

nie wiem, moze cos w nalblizszym otoczeniu, moze w dalszym, za plotem..a moze cos, jak ja w pracy jestem, sie zadzieje, co wprawia go w poddenerwowanie

byloby swietnie, jakby znalazl dom, gdzie ktos moglby mu duzo czasu poswiecic i uwagi

bo wart jest tego.