sylwija Posted August 8, 2015 Author Posted August 8, 2015 pozdrawiamy i wypatrujemy deszczu.. 1 Quote
halszka Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 wyję,zawodzę,krzyczę razem z Felkiem....DESZCZU,OCHŁODY! Quote
AlfaLS Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 wyję,zawodzę,krzyczę razem z Felkiem....DESZCZU,OCHŁODY! Zapraszam do Szczecina, właśnie się ochłodziło i pada deszcz :) . Mało kiedy tak lubię deszcz jak dziś :D . 1 Quote
Elisabeta Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Alfuniu, jak ja Ci zazdroszczę. ;) U nas zagrzmiało, błysnęło kilka razy przed świtem i ani kropli deszczu... :( 1 Quote
halszka Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Zapraszam do Szczecina, właśnie się ochłodziło i pada deszcz :) . Mało kiedy tak lubię deszcz jak dziś :D . Alfuniu, jak ja Ci zazdroszczę. ;) U nas zagrzmiało, błysnęło kilka razy przed świtem i ani kropli deszczu... :( u nas piekło, Lorcia potyka się o własne łapki :( 7:07 na termometrze w cieniu 26st. :( Dobrego dnia cioteczkom i Felkowi życzę! Quote
Guest TyŚka Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 U nas ma przyjsc ochłodzenie dopiero za tydzień :( Quote
sylwija Posted August 10, 2015 Author Posted August 10, 2015 słabo jest z ty upałem, najgorzej znoszą zwierzaki starsze i chore przewlekle.. Felek nic sobie nie robi z gorąca za to okazał się być amatorem śliwek,z wielkim apetytem je pałaszuje, często prosto z drzewka, jak widać bardzo już jest zarośnięty, więc dzisiaj czeka Felka wizyta u fryzjera byłby wdzięczny, gdyby ktoś dorzucił groszek, bo naprawdę ciężko jest.. Quote
Nutusia Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Śliweczki prosto z drzewa - mniam! :) Moje obskubują... aronię :D Quote
Elisabeta Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 A pestki Felix wypluwa? ;) Chyba większośc psiaków lubi owoce... Moje wszystkie. A teraz mam sunię uwielbiającą szczególnie owoce morwy. Nie sięgnie sama do gałęzi, a jak jej nie dam kilku prosto z drzewa, to wygryza takie rozdeptane z gorącego asfaltu. :D Quote
Guest TyŚka Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Mój pies jest inny właśnie, bo niby odkurzacz, ale owoców nie tknie :p Quote
sylwija Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 nie widziałam, jak z pestkami, ale aronia też mu pasuje ;) Quote
Livka Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Jaki golas ... ha ha :) - temu to dobrze :) Quote
Nutusia Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 I jakie piękne kropeczki ujrzały światło dzienne spod kudełków! Normalnie... dalmatyńczyk :D Quote
Buńka Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Pięknie Felix wygląda :) Moja Leokadia też mimo upałów na doopci nie usiedzi. A jak już jej się zdarzy to się wygrzewa na słońcu... :D Quote
sylwija Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 dobrze wygląda, dobrze sie czuje, żeby tylko nie była tak awanturny ad. wizyta pa - Pan chce najpierw poznać Felka, "Przed podjeciem ostatecznej decyzji chcialbym najpierw zobaczyc pieska i zasiegnac informacji o nim proponuje zatem odwrotna kolejnosc. Jesli po spotkaniu sie z psem nadal bede zdecydowany to umowimy sie na wizyte przedadopcyjna." więc może w sobotę uda Panu się podjechać i będzie zapoznanie :) jeszcze jedna Pani napisała maila, ale dopiero wczoraj zauważyłam, a pisała 6ego, ale nic, ankiete wysłałam Quote
rita60 Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 To nawet niezły pomysł,będzie wiadomo czy między nimi zaiskrzy ...:] Quote
Guest TyŚka Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Mnie też ten pomysł się bardzo podoba:) Quote
Elisabeta Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Czekamy niecierpliwie na sobotę i wizytę Pana... :) Trzymam kciuki za naszego pięknego Golaska. ;) Quote
bric-a-brac Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Bardzo rozsądnie, że Pan chce najpierw poznać na żywo. Podejmowanie decyzji na długie lata tylko na podstawie zdjęć czy relacji telefonicznej to za mało. Tzn są i tacy, ale wydaje mi się, że to często działania pochopne, podyktowane bardziej emocjami chwili niż faktycznie przemyślana decyzja. Trzymam kciuki za pozytywne zapoznanie! Quote
halszka Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 łał :) moim skromnym zdaniem Ten kawaler powinien się wabić Boski ;) Quote
Guest TyŚka Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Kropciasty jak mój tymczasowy podopieczny :D Quote
Recommended Posts