zachary Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Rudzia-Bianca, litości!....To już wiem z czyjego powodu krążą po kraju opinie o strasznych dogomaniaczkach,ha,ha.... Quote
Rudzia-Bianca Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Zachary no ale że co o mnie no chyba żartujesz ;) ;) Nie no generalnie jak ktoś jest ok to i ja jestem ok ;) ale jak ktoś wiecie wymaga łopatologicznego tłumaczenia pewnych rzeczy to nie ręczę za siebie ;) Quote
zachary Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Rudzia-Bianca, pewnie,że żartuję. Z Twoim wyżej opisanym poglądem się absolutnie zgadzam. Czekamy na dobre wieści o Elzie. Quote
Romka Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Domek dla Elzy sprawdzony i jest super! Czekamy teraz na ostateczne podjęcie decyzji przez domek. Quote
Romka Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 A ja wrzucam jeszcze kilka zdjęć Elzy ze spaceru,żeby pokazać jak posłusznym psiakiem jest suczka i jak dogaduje się zarówno z psami jak i suczkami: Ten beżowy psiak to Arno jest jedynym samcem w tym towarzystwie.Arno siedzi w innej części schroniska niż Elza,spotykają się na spacerach ale dogadują się.Arno poszedł dziś do domu.Teraz czas na Elzę. Quote
Romka Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 SUPER!!! Wyjazd do domu jeszcze w tym tygodniu :) Dom z ogrodem,w domu dwa psiaki :jeden ze schroniska ,drugi przybłęda.Elza przypomina państwu psa,którego kiedyś mieli.Domek świadomy i zwierzolubny.Najważniejsze będzie dogadanie się Elzy z innymi zwierzęcymi domownikami i kotem.Trzymajcie kciuki szczególnie za dogadanie się z kotem.Elza będzie mieszkała w domu. Quote
Rudzia-Bianca Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Potwierdzam :) jeśli tylko zwierzyniec się dogada to ten dom to marzenie ❤ Quote
Romka Posted July 11, 2015 Author Posted July 11, 2015 ...wsiadła do samochodu :) i pojechała po lepsze życie: Elza ,malutka bądź szczęśliwa... Domek przyjechał po niunię bardzo wcześnie poszliśmy na spacer.Domek poznał Elzę a ona poznała przemiłych ludzi,którzy odtąd będą jej opiekunami. :) Elza była lekko zestresowana,ogonek był podwinięty i była bardzo czujna.Ale pokazywała brzuszek i szybko nawiązała kontakt z przyszłymi opiekunami.Kiedy nowi opiekunowie Elzy zostali z nią sami,ciągnęła do wolontariuszy i do schroniska.W czasie jazdy była spokojna,tylko na początku trochę była zaniepokojona. Teraz jest na spacerku poza posesją,tu doszło do poznania nowych psich towarzyszy. Czekamy na relację z domku. Tak było na spacerku: Quote
Sara2011 Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Bądź szczęsliwa piękna Elzo w swoim domku :). A Kropka to co to za sunia? Do adopcji? Quote
Romka Posted July 11, 2015 Author Posted July 11, 2015 Trzeba zapytać tę długowłosą blondynkę czy jest do adopcji... :) :) Quote
Kropka:) Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Nie, nie Kropki nie oddam! :D To mój kochany urwis, również z naszego schroniska ;) Quote
Romka Posted July 11, 2015 Author Posted July 11, 2015 Nie, nie Kropki nie oddam! :D To mój kochany urwis, również z naszego schroniska ;) Coś mi się wydaje Kropka,że Sara pytając o Kropkę chyba nie myślała o Twoje Kropce tylko Kropce z dogomanii :) Nigdzie nie pisałyśmy o Twojej Kropce :). Chyba Kropką jest nasz Ossi :) Sara,ten kudłaczek to Ossi,dziś także pojechał do domu Quote
Rudzia-Bianca Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Mam zaproszenie do Elzy nowego domu i na pewno wkrótce z niego skorzystam :) Szczęścia kochana . Quote
Sara2011 Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Coś mi się wydaje Kropka,że Sara pytając o Kropkę chyba nie myślała o Twoje Kropce tylko Kropce z dogomanii :) Nigdzie nie pisałyśmy o Twojej Kropce :). Chyba Kropką jest nasz Ossi :) Sara,ten kudłaczek to Ossi,dziś także pojechał do domu Wątek Ossiego znam ale nie wiedziałam, że to on. Myślałam, że macie kolejnego takiego kudłaczka w schronie :). Quote
malagos Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Coś mi się wydaje Kropka,że Sara pytając o Kropkę chyba nie myślała o Twoje Kropce tylko Kropce z dogomanii :) To bardzo, bardzo łatwo zrozumieć :) Quote
Anecik Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Rzeczywiście Kropko:) Marysiu Romka wyjaśniła to bardzo dokładnie :D Quote
hop! Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Olx wyróżniony na Poznań - http://olx.pl/oferta/mloda-duza-szorstkowlosa-suczka-do-adopcji-CID103-IDaUUkZ.html#3c0f1047a5;promoted Na FB - https://www.facebook.com/1423136914616058/photos/a.1423262151270201.1073741828.1423136914616058/1591040284492386/?type=1&theater Romka, ogłoszenie na Warszawę nie jest usunięte - http://olx.pl/oferta/mloda-lagodna-elza-pilnie-szuka-domu-CID103-IDasOXJ.html#b43e7fff5a Quote
Romka Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 Elza kilka dni po adopcji wróciła do schroniska.Nie dogadywała się z innymi psiakmi.Szczególnie z najmniejszym psiakiem.Państwo bali się o jej kontakty z suczką i psiakiem,które już mieli w domu.Przyznali,że ułożenie stosunków w stadzie jest dla nich za trudne. Elza jest w schronisku,dogaduje się z innymi psiakmi,czasami warknie przy misce.Na wszelki wypadek szukamy dla niej domu, gdzie będzie jedynym psiakiem lub domu gdzie będzie psiak( najlepiej samiec) o łagodnym charakterze. Quote
Recommended Posts