BooBC Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Slalom jest zamienialny na hopki ... mniej hopek i jest slalom ... czerwono-niebieski ;) . Quote
Dynamique Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 My sie uczyliśmy slalomu,ale szczerze powiedziwszy-po miesiącu odechciało mi się. Sonia- do busa ci nie wpuszzą z dwoma psami :crazyeye: Jak coś jedziemy wspólnie :diabloti: Bedzie wesoło. Tak jak ostatnio kiedy Lucky usiadł na moje miejsce w busie i nie chciał zejść. :loveu::evil_lol: Quote
Dynamique Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='BobowitaMW']My też. :cool3: W opisie na allegro miał podane 2m długości, ale nie mierzyłam. :eviltong: Kika go uwielbia. :evil_lol:[/quote] Licytowałam ten tunel na poczatku :diabloti: Quote
baffi2 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='BobowitaMW'][URL]http://allegro.pl/item356855402_tunel_do_zabawy.html[/URL] ;)[/quote] jejoo 60zl:-o ja kupuję za 30 :) Quote
BooBC Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 To podziel się informacją ... gdzie dają za 30 (2 metry) :cool3: ? Quote
baffi2 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='palma']To podziel się informacją ... gdzie dają za 30 (2 metry) :cool3: ?[/quote] Wiesz co, trzeba pytać tych co wystawiają kilkadziesiąt zestawów (wigwam, tunel, domek) 'czy można kupić sam tunel?' niektórzy odpowiadają że tak. ja spytałam i mi odpowiedzieli że będzie kosztował [U]25zł[/U] :cool3: (w prawdzie nie 2m ale 190cm;)) tutaj zakończona aukcja [url]http://www.allegro.pl/item369693601_namiot_dla_dzieci_wigwam_tunel_iglo_super.html[/url] jest podany mail :) Quote
BooBC Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 A ja tak pytałam to zawsze mówili że nie :diabloti: :evil_lol: :diabloti: . Quote
Inkaa Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 A ja zalatwilam sobie dwa tunele (2m) za lączną cenę 40 zł. A ostatnio na allegro widziałamtunele 1.8 m kup teraz na alelgro. Moja znajoma kupuje. :lol: Quote
baffi2 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Enchantress*']A ja zalatwilam sobie dwa tunele (2m) za lączną cenę 40 zł. [/quote] 10zl taniej i 10 cm wiecej... jak zalatwilas?;) Quote
BobowitaMW Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Eh, cos czuję, że nas znowu nie będzie. :placz: Wiecie, to jest sobota, a my w soboty mamy treningi... Po treningu obie będziemy padnięte. Gdyby spotkanie było "w tygodniu"... Na dodatek mojej mamie się nie podoba, że tak krótko przed wyjazdem na obóz. :shake: A teraz taki tunelowy OT. :eviltong: Znalazłam takie oto tuneliki: [URL]http://allegro.pl/item376740320_tunel_187cm_warto_.html[/URL] [URL]http://allegro.pl/item379167518_super_tunel_dla_dzieci_najtaniej.html[/URL] [URL]http://allegro.pl/item379499946_tunel_do_nauki_czolgania_extra_zabawa_dla_dzieci.html[/URL] (tych jest 20!) [URL]http://allegro.pl/item380433269_dlugi_tunel_do_zabawy_od_1zl_bcm.html[/URL] (totalna taniocha! :-o) Quote
Agnieszka & Figo Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 W zasadzie można by zrobić w tygodniu :p tylko nie wiem czy wszystkim będzie pasowało... Niech się wszyscy wypowiedzą, czy musi być to akurat weekend. Quote
BooBC Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Nie wiem ... jak wam pasuje ;) Pogoda jest już ''agilitowa'' :multi: :multi: :multi: Co do tunelu z licytacją .... dojdzie do ok. 30zł ... jestem prawie pewna ;) . Quote
BobowitaMW Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='palma'] Pogoda jest już ''agilitowa'' :multi: :multi: :multi: [/quote] No. :cool3: Dla mnie idealna. Cieplutko (19 st.), nic nie przygrzewa w plecki, powiewa wiaterek, na niebie piękne chmurki. :loveu: Podobno lipiec będzie jakiś "w ten deseń". Ale jak to się sprawdzi zobaczymy. ;) Quote
baffi2 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Serio? W mojej malutkiej wsi;) to był dzisiaj upał :evil_lol: Quote
BooBC Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Gdzie Warszawa a gdzie Goleniów :lol: ;) :lol: . Teraz to pogoda zrobiła się wręcz ... brzydka :mad: . Quote
Dynamique Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Marudzicie dziewczynki :diabloti: Trzeba się zebrać wkońcu :razz: Ciągle wam pod wiatr :evil_lol: Karolina mogę się wprosić do ciebie na niedziele lub sobote ? :cool3: Z Lucusiem :cool3: Quote
BooBC Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Dominika nie ma problemu ... ale żeby pogoda była inna ... :-( Mam nadzieje że do Szczecińskiej wystawy się rozpogodzi ... nie wiem jak u Was w szczecinie ... ale tu od rana leje się z nieba wiadrami ! Chyba że się wypogodzi do niedzieli ... to zapraszam :cool3: . Quote
BobowitaMW Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 No dzisiaj w Szczecinie padało. W zasadzie dopiero teraz wyszło słońce... Quote
sonia123 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Dupa z ta pogodą... jutro rano jade po Zu i chciałabym z nia wyjśc na dwor itp. a rozpogodzi sie dopiero od srody...:angryy: Ale supcio było na treningu, Karolinko :evil_lol: :diabloti: koniecznie przyjezdzajcie czesciej! Quote
BooBC Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Tak trening super extra :loveu: :razz: :loveu: . Strasznie dużo nas było ... ale więcej czasu na skakanie dla nas było przynajmniej :cool3: :evil_lol: :razz: . Co do filmów to Lucky i Boogie już są na youtube ... teraz wchodzi Vigo, ale ma jakieś opory jego film :diabloti: :evil_lol: :mad: . Jak będą wszystkie to podam ładnie linki. Sonia ten film z treningu w Szczecinie też wkleję. ;) Pozdrawiam . Quote
sonia123 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Ja zawsze wiedziałam, iż Vigo ma zablokowany do pewnego stopnia mogz, i nawet jedo film sie sprzeciewia :diabloti: :evil_lol: Boozee jutro rano jade po Zu!!!!!!!!!! juz sie nawet spakowalam :lol: Quote
BooBC Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 No to teraz pewnie jesteś w drodze po tą śliczność :loveu: :loveu: :loveu: Dominika ... wypogodziło się ... dawaj z Luckym na niedziele do mnie ... pójdziemy na agility :D :D :D . I na inne takie :evil_lol: :cool3: :lol: . Quote
sonia123 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Oświadczam, iż od dnia 14.05.2008 roku moj dom zamieszkuje Pani ZUZU Z Porządnej Rodziny zwana Zu itp. Jest cholenie odwazna, az do przesady takze jak ktos ma dorosla suke , ktora "ustawia" mlode to prosze o spotkanie ;) ZUzu ma bardzo mocny charakter, zadne karcenie jej nie złamie co ma swoje dobre i złe strony. Obecnie biega najszybszym tempem Vigo a ma dopiero 9 tygodni :crazyeye: (ciekawe co bedzie za pol roku) jak juz bedziemy w miare dobrze po torze smigać :roll: i jeszcze dodam, iz ja tez jestem w szoku, do ona po prostu- nie moze na dupie usiedzieć!!! biega nawet wokol miski jak je, ale podoba mi sie ze przynosi mi miske z wlasnej woli :razz: Co do zabaw itp. to sznurek i pilka lub cos to szarpania sie (bez przesad narazie) jest jej najlepszym zajeciem :lol: i niech tak zostanie... Acha! dzisiaj chcac dostac nie do pokoju mojej siostry, ktory jest odgrodzony specjalnie taka płyta, ktora ma niecałe 40 cm, skoczyla przez nia bez dostniecia jej :great: ale widac ze wrazie, czego to nie bedzie tyczek zwalać :evil_lol: (chyba) narazie modle sie coby nie była bardzo duza... :oops: Ale powiem Wam iz jestem z nie i z siebie dumna! oto mi własnie chodziło! takiego szajbusa potrzebowalam :multi: wszyscy sa zadowoleni, hodowca tez takze supcio:thumbs: Quote
Recommended Posts