Jump to content
Dogomania

Agilitowe spotkania 2009 - Goleniów!!! Zaprasza Fast Dogs.

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My sie uczyliśmy slalomu,ale szczerze powiedziwszy-po miesiącu odechciało mi się. Sonia- do busa ci nie wpuszzą z dwoma psami :crazyeye: Jak coś jedziemy wspólnie :diabloti: Bedzie wesoło. Tak jak ostatnio kiedy Lucky usiadł na moje miejsce w busie i nie chciał zejść. :loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='BobowitaMW']My też. :cool3: W opisie na allegro miał podane 2m długości, ale nie mierzyłam. :eviltong: Kika go uwielbia. :evil_lol:[/quote]
Licytowałam ten tunel na poczatku :diabloti:

Posted

[quote name='palma']To podziel się informacją ... gdzie dają za 30 (2 metry) :cool3: ?[/quote]
Wiesz co, trzeba pytać tych co wystawiają kilkadziesiąt zestawów (wigwam, tunel, domek) 'czy można kupić sam tunel?' niektórzy odpowiadają że tak. ja spytałam i mi odpowiedzieli że będzie kosztował [U]25zł[/U] :cool3: (w prawdzie nie 2m ale 190cm;)) tutaj zakończona aukcja [url]http://www.allegro.pl/item369693601_namiot_dla_dzieci_wigwam_tunel_iglo_super.html[/url]
jest podany mail :)

Posted

A ja zalatwilam sobie dwa tunele (2m) za lączną cenę 40 zł.
A ostatnio na allegro widziałamtunele 1.8 m kup teraz na alelgro. Moja znajoma kupuje. :lol:

Posted

Eh, cos czuję, że nas znowu nie będzie. :placz:
Wiecie, to jest sobota, a my w soboty mamy treningi... Po treningu obie będziemy padnięte.
Gdyby spotkanie było "w tygodniu"...
Na dodatek mojej mamie się nie podoba, że tak krótko przed wyjazdem na obóz. :shake:

A teraz taki tunelowy OT. :eviltong:
Znalazłam takie oto tuneliki:
[URL]http://allegro.pl/item376740320_tunel_187cm_warto_.html[/URL]
[URL]http://allegro.pl/item379167518_super_tunel_dla_dzieci_najtaniej.html[/URL]
[URL]http://allegro.pl/item379499946_tunel_do_nauki_czolgania_extra_zabawa_dla_dzieci.html[/URL] (tych jest 20!)
[URL]http://allegro.pl/item380433269_dlugi_tunel_do_zabawy_od_1zl_bcm.html[/URL] (totalna taniocha! :-o)

Posted

Nie wiem ... jak wam pasuje ;)
Pogoda jest już ''agilitowa'' :multi: :multi: :multi:

Co do tunelu z licytacją .... dojdzie do ok. 30zł ... jestem prawie pewna ;) .

Posted

[quote name='palma']
Pogoda jest już ''agilitowa'' :multi: :multi: :multi:
[/quote]

No. :cool3: Dla mnie idealna. Cieplutko (19 st.), nic nie przygrzewa w plecki, powiewa wiaterek, na niebie piękne chmurki. :loveu: Podobno lipiec będzie jakiś "w ten deseń". Ale jak to się sprawdzi zobaczymy. ;)

Posted

Marudzicie dziewczynki :diabloti: Trzeba się zebrać wkońcu :razz: Ciągle wam pod wiatr :evil_lol: Karolina mogę się wprosić do ciebie na niedziele lub sobote ? :cool3: Z Lucusiem :cool3:

Posted

Dominika nie ma problemu ... ale żeby pogoda była inna ... :-( Mam nadzieje że do Szczecińskiej wystawy się rozpogodzi ... nie wiem jak u Was w szczecinie ... ale tu od rana leje się z nieba wiadrami ! Chyba że się wypogodzi do niedzieli ... to zapraszam :cool3: .

Posted

Dupa z ta pogodą... jutro rano jade po Zu i chciałabym z nia wyjśc na dwor itp. a rozpogodzi sie dopiero od srody...:angryy: Ale supcio było na treningu, Karolinko :evil_lol: :diabloti: koniecznie przyjezdzajcie czesciej!

Posted

Tak trening super extra :loveu: :razz: :loveu: . Strasznie dużo nas było ... ale więcej czasu na skakanie dla nas było przynajmniej :cool3: :evil_lol: :razz: . Co do filmów to Lucky i Boogie już są na youtube ... teraz wchodzi Vigo, ale ma jakieś opory jego film :diabloti: :evil_lol: :mad: . Jak będą wszystkie to podam ładnie linki. Sonia ten film z treningu w Szczecinie też wkleję. ;)

Pozdrawiam .

Posted

Ja zawsze wiedziałam, iż Vigo ma zablokowany do pewnego stopnia mogz, i nawet jedo film sie sprzeciewia :diabloti: :evil_lol: Boozee jutro rano jade po Zu!!!!!!!!!! juz sie nawet spakowalam :lol:

Posted

No to teraz pewnie jesteś w drodze po tą śliczność :loveu: :loveu: :loveu:

Dominika ... wypogodziło się ... dawaj z Luckym na niedziele do mnie ... pójdziemy na agility :D :D :D . I na inne takie :evil_lol: :cool3: :lol: .

Posted

Oświadczam, iż od dnia 14.05.2008 roku moj dom zamieszkuje Pani ZUZU Z Porządnej Rodziny zwana Zu itp. Jest cholenie odwazna, az do przesady takze jak ktos ma dorosla suke , ktora "ustawia" mlode to prosze o spotkanie ;)
ZUzu ma bardzo mocny charakter, zadne karcenie jej nie złamie co ma swoje dobre i złe strony. Obecnie biega najszybszym tempem Vigo a ma dopiero 9 tygodni :crazyeye: (ciekawe co bedzie za pol roku) jak juz bedziemy w miare dobrze po torze smigać :roll:
i jeszcze dodam, iz ja tez jestem w szoku, do ona po prostu- nie moze na dupie usiedzieć!!! biega nawet wokol miski jak je, ale podoba mi sie ze przynosi mi miske z wlasnej woli :razz:
Co do zabaw itp. to sznurek i pilka lub cos to szarpania sie (bez przesad narazie) jest jej najlepszym zajeciem :lol: i niech tak zostanie...
Acha! dzisiaj chcac dostac nie do pokoju mojej siostry, ktory jest odgrodzony specjalnie taka płyta, ktora ma niecałe 40 cm, skoczyla przez nia bez dostniecia jej :great: ale widac ze wrazie, czego to nie bedzie tyczek zwalać :evil_lol: (chyba) narazie modle sie coby nie była bardzo duza... :oops:

Ale powiem Wam iz jestem z nie i z siebie dumna! oto mi własnie chodziło! takiego szajbusa potrzebowalam :multi: wszyscy sa zadowoleni, hodowca tez takze supcio:thumbs: