Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Drogie Lisiowe cioteczki,

z ostatniego bazarku, który Myszka i Agusia zrobiły dla Liska, Myszka przelała mi 196,40 zł. Z pieniędzmi, które Lisio miał na kocie, wyszło równo 300 zł, które właśnie przelałam Kasi jako zapłatę za pobyt Lisia w hotelu w ostatnim miesiącu.

Na kocie Liska 0 zł, wszystko zostało rozliczone. Ponieważ ostatnio bywałam na Dogo wyłącznie jako Liskowy skarbnik, więc teraz nic mnie już tu nie trzyma. Żegnam się więc z Wami i jeszcze raz dziękuję za wszystko, co dla Liska zrobiłyście.

Pozdrawiam gorąco, Aldona.

Posted

Nie zaglądałam dawno na dogo, dopiero dziś zobaczyłam na koncie zwrot mojej składki na Lisia :(

Oczy zrobiły mi się mokre, tyle lat towarzyszyłam mu wirtualnie, pamiętam, jak był biedny i jak odżył u Kikou..... miał kilka lat dobrego życia, mam nadzieję, że zapomniał co było wcześniej.

Wielkie dzięki Kasiu za opiekę nad Liskiem <3 my coś tam wpłacamy, ale to Ty dałaś mu opiekę i dom. W gruncie rzeczy to szczęściarz był z tego naszego Lisia.

Żegnaj Lisiu [*]

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Witajcie po długiej przerwie. Wpadłam na chwilę zobaczyć co u Lisia, a tu taka przykra wiadomość. 

Przepraszam za brak wpłat. Ostatnie lata są dla mnie ciężkie ze względu na zmianę sytuacji osobistej i zawodowej. Staram się doraźnie pomagać, póki co. 

Jesteście wspaniałe! Całym sercem Was podziwiam za konsekwencję i zaangażowanie. 

Mam nadzieję, że i ja będę kiedyś mogła powrócić do Dogomaniackiej aktywności. 

Żegnaj Lisiu kochany! 

• Upvote 1
Posted
Dnia 13.03.2019 o 11:10, bela51 napisał:

Biedny staruszek.  [*]

Dobrze, ze przez ostatnie lata miał Ciebie , Kasiu.

miałam możliwość poznania Lisia, gdy był u Kasi - wówczas jeszcze dziarski i energiczny..... dzisiaj ze smutkiem czytam, że odszedł Lisiniek :( :(

Kasiu - przytulam Cię mocno, wiem, jakie trudne są te pożegnania <3

Lisiu [*]  biegaj za TM młody i  zdrowy, razem ze wszystkimi naszymi ukochanymi, które ciebie tam powitały...

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 year later...