bela51 Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Biedny staruszek. [*] Dobrze, ze przez ostatnie lata miał Ciebie , Kasiu. Quote
brzośka Posted March 13, 2019 Author Posted March 13, 2019 Drogie Lisiowe cioteczki, z ostatniego bazarku, który Myszka i Agusia zrobiły dla Liska, Myszka przelała mi 196,40 zł. Z pieniędzmi, które Lisio miał na kocie, wyszło równo 300 zł, które właśnie przelałam Kasi jako zapłatę za pobyt Lisia w hotelu w ostatnim miesiącu. Na kocie Liska 0 zł, wszystko zostało rozliczone. Ponieważ ostatnio bywałam na Dogo wyłącznie jako Liskowy skarbnik, więc teraz nic mnie już tu nie trzyma. Żegnam się więc z Wami i jeszcze raz dziękuję za wszystko, co dla Liska zrobiłyście. Pozdrawiam gorąco, Aldona. Quote
Nadziejka Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 zegnaj kochany najpiekniejsze lata spokojnosci miales piesiuniu u kikou Quote
Ajula Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 Nie zaglądałam dawno na dogo, dopiero dziś zobaczyłam na koncie zwrot mojej składki na Lisia :( Oczy zrobiły mi się mokre, tyle lat towarzyszyłam mu wirtualnie, pamiętam, jak był biedny i jak odżył u Kikou..... miał kilka lat dobrego życia, mam nadzieję, że zapomniał co było wcześniej. Wielkie dzięki Kasiu za opiekę nad Liskiem <3 my coś tam wpłacamy, ale to Ty dałaś mu opiekę i dom. W gruncie rzeczy to szczęściarz był z tego naszego Lisia. Żegnaj Lisiu [*] 1 Quote
ossa98 Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Witajcie po długiej przerwie. Wpadłam na chwilę zobaczyć co u Lisia, a tu taka przykra wiadomość. Przepraszam za brak wpłat. Ostatnie lata są dla mnie ciężkie ze względu na zmianę sytuacji osobistej i zawodowej. Staram się doraźnie pomagać, póki co. Jesteście wspaniałe! Całym sercem Was podziwiam za konsekwencję i zaangażowanie. Mam nadzieję, że i ja będę kiedyś mogła powrócić do Dogomaniackiej aktywności. Żegnaj Lisiu kochany! 1 Quote
mari23 Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Dnia 13.03.2019 o 11:10, bela51 napisał: Biedny staruszek. [*] Dobrze, ze przez ostatnie lata miał Ciebie , Kasiu. miałam możliwość poznania Lisia, gdy był u Kasi - wówczas jeszcze dziarski i energiczny..... dzisiaj ze smutkiem czytam, że odszedł Lisiniek :( :( Kasiu - przytulam Cię mocno, wiem, jakie trudne są te pożegnania <3 Lisiu [*] biegaj za TM młody i zdrowy, razem ze wszystkimi naszymi ukochanymi, które ciebie tam powitały... Quote
Kocurek Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 Lisku.....byles kochany....a to najwazniejsze.....:(((( Quote
Recommended Posts