Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zanotowano nowe wpłaty od:
-dorota1-10zł/stała pażdziernik
-Aneta Stanisłwa I. -20zł/wpłata z FB
-Anna N.-40zł/wpłata z FB

Bardzo serdecznie dziękujemy:). Bonsai, podziękuj proszę darczyńcom z FB :).

Posted

Rozliczam bazarus  na dwa serduszka 

bez jednej  ciotki kupujacej

nie zglasza sie 

ma zatkana skrzyneczke 

Saro 

jak doleca to potwierdz prosze na bazareczku

wysylam polowe czyli 38 zl 50 gr 

dla Felusia http://www.dogomania.com/forum/topic/333389-rozliczam-bez-licytacji-iryska-krabus-i-felus-zapraszajadezodorantzel-badzcie-z-nami-serduszka-do-27-wrzesien-g2200/

Posted

Oj dziewczyny, trzymajcie kciuki. Możliwe, że Feluś będzie miał gości w weekend. Akurat Pani będzie w okolicach Wrocławia w ten weekend i jak się uda, chciałaby odwiedzić Felusia. Powiedziałam pokrótce jaki jest Feluś, jaką ma historię, czego się po nim spodziewać, że nie jest typem przytulaka, że wciąż jest w nim duży strach. Pani bardzo rozsądna, opowiadała mi o swojej suczce i kotach. Sunia owczarka niemieckiego jest młodziutka, około roku, więc dosyć energiczna - pytanie czy energią nie zestresuje Felusia za bardzo. Przy okazji ma nagrać mi filmiki z sunią, i zobaczymy. Oczywiście spotkanie zapoznawcze jak najbardziej z sunią wchodzi w grę. Nie spieszymy się z niczym, ale Pani jest generalnie zainteresowana, bo drugi pies i tak był w planach, pytanie tylko czy Feluś będzie się u nich dobrze czuł, czy te warunki są dla niego dobre. 

Posted

Kciuki mocno mocno 

Saro potwierdz jeszcze prosze na bazareczku 

ze calosc wplynela do Ciebie 

38zl z  gr plus wczesniejsze cegieleczki

73 zl 50 gr http://www.dogomania.com/forum/topic/333389-rozliczam-bez-licytacji-iryska-krabus-i-felus-zapraszajadezodorantzel-badzcie-z-nami-serduszka-do-27-wrzesien-g2200/

Saro serce 

znow ja 

jeszcze bedzie cegieleczka od naszej dorci 2 kochanej 

10 zl na dwa serduszka 

wiec zaraz jak sie zjawia 

to ja Tobie przeleje 5 zlociszkow

z bazareczku

ps 

juz mam cegielke od kochanej dorci2

przelalam 5 czke 

pozdrawiam i kciukam za Felunia 

a kolejny bazarusio 

rozliczam 

Posted

Domek wygląda obiecująco. Pani ma dziś być koło 12.30 , Felek przez ten czas zrobił duze postępy , zaakceptował pana w trzecim tygodniu i przestał się chować. Za to chodzi za mną jak cień. I lize mnie po dloniach za każdym razem jak wracam np ze spacerów.

Posted

I jak wrażenia Lilu?

Edit: nie wytrzymałam i zadzwoniłam. Wstrzeliłam się akurat w moment, kiedy pani odjeżdżała samochodem. Pani przyjechała z dwoma córkami. Dziewczynki wiedziały jak się zachować wobec psów, bo uczestniczyły w szkoleniu ich owczarki. Feluś był przestraszony, ale siedział na kolanach Lilu, a gdy ktoś chciał go pogłaskać, próbował uciec... Ale to nikogo nie zniechęciło. W zasadzie to nawet dziś już chcieli wziąć Felusia, ale Lilu słusznie zauważyła, że muszą się przygotować głównie pod względem ogrodzenia, bo Felusia możliwości ucieczkowe już znamy... No i wizyta przedadopcyjna, która sprawdzi głównie możliwości ucieczki Felusia, bo Pani z córkami zrobiły bardzo dobre wrażenie i jest to dom, jaki chcielibyśmy dla Felusia. :)

Co teraz - Pani zajmuje się ogrodzeniem, ja szukam wizyty przedadopcyjnej. Zaproponowałam też Lilu, żebyśmy odkupili od niej klateczkę, w której mieszka Feluś - jak przeprowadzi się z nią, będzie mu łatwiej... Co Wy na to?

Posted

Całość rokuje nieźle.

Czy pani ma dużo pracy z ogrodzeniem? Żeby to jej nie zniechęciło.

Co do klatki, to może wystarczy pożyczyć ją pani na jakiś czas,aż Feluś się zaaklimatyzuje.

No i właśnie, gdzie pani mieszka. Należy przypuszczać ,że na Dolnym Śląsku albo niedaleko.