Sara2011 Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 Zanotowano nowe wpłaty od: -dorota1-10zł/stała pażdziernik -Aneta Stanisłwa I. -20zł/wpłata z FB -Anna N.-40zł/wpłata z FB Bardzo serdecznie dziękujemy:). Bonsai, podziękuj proszę darczyńcom z FB :). Quote
Nadziejka Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Rozliczam bazarus na dwa serduszka bez jednej ciotki kupujacej nie zglasza sie ma zatkana skrzyneczke Saro jak doleca to potwierdz prosze na bazareczku wysylam polowe czyli 38 zl 50 gr dla Felusia http://www.dogomania.com/forum/topic/333389-rozliczam-bez-licytacji-iryska-krabus-i-felus-zapraszajadezodorantzel-badzcie-z-nami-serduszka-do-27-wrzesien-g2200/ Quote
Sara2011 Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 Dziękuję ewciu, jak pieniążki dolecą potwierdzę natychmiast :) Quote
Bonsai Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Miałam dziś zabiegany dzień i nie zdążyłam z panią w spokoju porozmawiać. Umówiłyśmy się na jutro. Quote
Elisabeta Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Ale u Felusia ruch. ;) Dużo się dzieje... Niech będzie z tego coś dobrego. :) Quote
Bonsai Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Oj dziewczyny, trzymajcie kciuki. Możliwe, że Feluś będzie miał gości w weekend. Akurat Pani będzie w okolicach Wrocławia w ten weekend i jak się uda, chciałaby odwiedzić Felusia. Powiedziałam pokrótce jaki jest Feluś, jaką ma historię, czego się po nim spodziewać, że nie jest typem przytulaka, że wciąż jest w nim duży strach. Pani bardzo rozsądna, opowiadała mi o swojej suczce i kotach. Sunia owczarka niemieckiego jest młodziutka, około roku, więc dosyć energiczna - pytanie czy energią nie zestresuje Felusia za bardzo. Przy okazji ma nagrać mi filmiki z sunią, i zobaczymy. Oczywiście spotkanie zapoznawcze jak najbardziej z sunią wchodzi w grę. Nie spieszymy się z niczym, ale Pani jest generalnie zainteresowana, bo drugi pies i tak był w planach, pytanie tylko czy Feluś będzie się u nich dobrze czuł, czy te warunki są dla niego dobre. Quote
Bonsai Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 No dobra, spotkanie umówione. Trzymać kciuki!!!! :) Feluś, daj z siebie wszystko! Quote
Elisabeta Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Nasz Feluś się Pani bardzo spodobał... :) Sytuacja jest trochę skomplikowana... Dużo obaw... Zobaczymy. Trzymam kciuki za spotkanie. :) Bonsai, to jutro czy w niedzielę? Quote
Poker Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Ojej,ojej, wszystkie zaciśnięte kciuki na pokład !!! Felek, spisz się jak na przyzwoitego chłopaka przystało. Quote
Sara2011 Posted October 9, 2015 Author Posted October 9, 2015 Z bazarku ewy gonzales wpłynęło 38,5zł. Ewciu, Feluś bardzo dziękuje :-) Quote
Mela Jakimiuk Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Ojej i ja kciukam i zaraz robie przelew dla Felusia Quote
Nadziejka Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Kciuki mocno mocno Saro potwierdz jeszcze prosze na bazareczku ze calosc wplynela do Ciebie 38zl z gr plus wczesniejsze cegieleczki 73 zl 50 gr http://www.dogomania.com/forum/topic/333389-rozliczam-bez-licytacji-iryska-krabus-i-felus-zapraszajadezodorantzel-badzcie-z-nami-serduszka-do-27-wrzesien-g2200/ Quote
Elisabeta Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Niech wszystko będzie jak najlepiej dla Felusia. :) Quote
Nadziejka Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Kciuki mocno mocno Saro potwierdz jeszcze prosze na bazareczku ze calosc wplynela do Ciebie 38zl z gr plus wczesniejsze cegieleczki 73 zl 50 gr http://www.dogomania.com/forum/topic/333389-rozliczam-bez-licytacji-iryska-krabus-i-felus-zapraszajadezodorantzel-badzcie-z-nami-serduszka-do-27-wrzesien-g2200/ Saro serce znow ja jeszcze bedzie cegieleczka od naszej dorci 2 kochanej 10 zl na dwa serduszka wiec zaraz jak sie zjawia to ja Tobie przeleje 5 zlociszkow z bazareczku ps juz mam cegielke od kochanej dorci2 przelalam 5 czke pozdrawiam i kciukam za Felunia a kolejny bazarusio rozliczam Quote
LILUtosi Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Domek wygląda obiecująco. Pani ma dziś być koło 12.30 , Felek przez ten czas zrobił duze postępy , zaakceptował pana w trzecim tygodniu i przestał się chować. Za to chodzi za mną jak cień. I lize mnie po dloniach za każdym razem jak wracam np ze spacerów. Quote
Elisabeta Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Kochany Feluś. :) Czekamy z nadzieją. Kciuki za spotkanie.:) Quote
Sara2011 Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 Przywitam się i również czekam na dalszy rozwój wydarzeń. Quote
Bonsai Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 I jak wrażenia Lilu?Edit: nie wytrzymałam i zadzwoniłam. Wstrzeliłam się akurat w moment, kiedy pani odjeżdżała samochodem. Pani przyjechała z dwoma córkami. Dziewczynki wiedziały jak się zachować wobec psów, bo uczestniczyły w szkoleniu ich owczarki. Feluś był przestraszony, ale siedział na kolanach Lilu, a gdy ktoś chciał go pogłaskać, próbował uciec... Ale to nikogo nie zniechęciło. W zasadzie to nawet dziś już chcieli wziąć Felusia, ale Lilu słusznie zauważyła, że muszą się przygotować głównie pod względem ogrodzenia, bo Felusia możliwości ucieczkowe już znamy... No i wizyta przedadopcyjna, która sprawdzi głównie możliwości ucieczki Felusia, bo Pani z córkami zrobiły bardzo dobre wrażenie i jest to dom, jaki chcielibyśmy dla Felusia. :)Co teraz - Pani zajmuje się ogrodzeniem, ja szukam wizyty przedadopcyjnej. Zaproponowałam też Lilu, żebyśmy odkupili od niej klateczkę, w której mieszka Feluś - jak przeprowadzi się z nią, będzie mu łatwiej... Co Wy na to? Quote
edek Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Ta klateczka bardzo mu pomoże, będzie miał własne bezpieczne miejsce. Quote
Sara2011 Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 Ja też jestem za aby Felusia wyposażyć w klatkę jeśli dojdzie do adopcji. A Pani skąd jest? Quote
Poker Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Całość rokuje nieźle. Czy pani ma dużo pracy z ogrodzeniem? Żeby to jej nie zniechęciło. Co do klatki, to może wystarczy pożyczyć ją pani na jakiś czas,aż Feluś się zaaklimatyzuje. No i właśnie, gdzie pani mieszka. Należy przypuszczać ,że na Dolnym Śląsku albo niedaleko. Quote
Recommended Posts