:: FiGa :: Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Przykro nam [`] Jestesmy z Tobą :calus: Quote
Diana S Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='_Natalia_M_']:placz: Ohhh Pakusiu :( Natalko patrz ze on miał u was dobrze, uratowaliscie go ze schronu... ze te ostatnie chwile przeżył szczesliwie.... Moze zabranie innego pieska ze schronu tyle ich teraz w potrzebie wiem pisałas ze nie teraz ale wiedz ze te bidy tak samo rozpaczaja za domem..... Decyzja musi byc zgodna z Twoimi rodzicami (wziecie innego psa nie zastapi Pako ale moze ukoic ból...) Quote
:: FiGa :: Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Zaden pies nie zastapi Pako, ale jest wiele psów które potrzebują domu, a kropków jest teraz wysyp :( Quote
Ulaa Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Czy zrobicie mu sekcję zwłok, by ustalić przyczynę śmierci? A może i bez tego ją znacie? To dość dziwne, choć różne rzeczy się zdarzają... Ehh szkoda pieska :-( Quote
_Natalia_M_ Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Lekarz mowil ,iz uwaza ,ze to skret jeli... A jesli tak to piesek reaczej nie przezyje... i mialam racje :(( A my sie ludzilismy ,ze mu jednak przejdzie ,ze to nie jest to :( ! Quote
jusstyna85 Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 _Natalia_M_ napisał(a):Wszyscy zapomnieli o moim kropku ['] Wszyscy pamiętają...już nie da sie nic zrobić. Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Wszyscy pamiętają i będa pamiętać... [`] Quote
Diana S Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Mozesz zapełnic ta pustke...innym psem wiem ze nie bedzie to samo ale ilez nowy pies moze radosci przyniesc.... Quote
_Natalia_M_ Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Diano ostatnio moi rodzice odbyli rozmowe z pewnym znajomym ktorego kolega ma hodowle Dalmatynczyków.. Obiecal mi szczeniaka za polowe ceny..Zobaczymy co bedzie .. Quote
_Natalia_M_ Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 no chyba ..nie wiem bo ja osobiscie z tym facetem nie gadalam...ale oni chyba jezdza na wystawy wiec papiery psy musza miec... Quote
Ulaa Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 _Natalia_M_ napisał(a):no chyba ..nie wiem bo ja osobiscie z tym facetem nie gadalam...ale oni chyba jezdza na wystawy wiec papiery psy musza miec... Nie muszą :shake: Jeśli facet puszcza lewe mioty... Oby nie. A może po prostu ma jakieś szczenię niewystawowe, które jest faktycznie dużo tańsze :cool3: (a metrykę dostaje tak samo) Quote
_Natalia_M_ Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Ulaa napisał(a):Nie muszą :shake: Jeśli facet puszcza lewe mioty... Oby nie. A może po prostu ma jakieś szczenię niewystawowe, które jest faktycznie dużo tańsze :cool3: (a metrykę dostaje tak samo) Wolalabym zabrac jakas sunie lub psiaka ze schronu...ale wmiare mlodego nie wiem do 7 miesiecy? nie wiecie nic ?? o jakis psinach w ciapki ? No ja mam nadzieje ,ze to nie sa jakis pseudohodowcy... Nie znam ich osobiscie tak jak pislaam psiak jest zalatwiany przez znajomego rodzicow..ktory obiecal nam psine z "hodowli" taniej... Tylko rodzice nie gadali nic o cenie az sie boje .. Jak wyskoczy z 500zł mama by chyba zawalu dostala hyh Ostatnio wlasnie widzialam na ellegro sunie za 90zł z metryka ale miala zle ciapki i nie bedzie mogla byc wystawiana dlatego chcieli ja sprzedac ale az z WARSZAWY...nie bylo by wiec jak po nia jechac :( Quote
Ulaa Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 500 zł to jest bardzo tanio jak za psa :-o Ile Wy byście chcieli dać? Sorry ale za 30 zł to od rolnika na targu. Nieraz miesięczne leczenie kosztuje więcej, gdy zachoruje i trzeba się z tym liczyc. Zwykle nawet pies niewystawowy (z metryką) kosztuje więcej. A ten na allegro mial 90zl minimalną, o kosztował 750 (pisałam i pytałam, czy hodowca nie boi się, że pies za taką cenę trafi w niepowołane ręce). Na szczęście pan wiedział "co jest grane" Quote
Diana S Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Natala nie dostaniesz psa z papierami za 90 zł i to młodego jak juz to tylko z pseudohodowli a i tacy maja wymagania co do ceny.... czarno to widze....ze kupia ci rodzice psa z papierami tj. po prostu niemozliwe za 100 zł kupic psa.... i to jak wczesniej pisałąm szczeniaka.... Quote
Recommended Posts