Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_Natalia_M_']:placz: Ohhh Pakusiu :(

Natalko patrz ze on miał u was dobrze, uratowaliscie go ze schronu...
ze te ostatnie chwile przeżył szczesliwie....
Moze zabranie innego pieska ze schronu tyle ich teraz w potrzebie wiem pisałas ze nie teraz ale wiedz ze te bidy tak samo rozpaczaja za domem.....
Decyzja musi byc zgodna z Twoimi rodzicami (wziecie innego psa nie zastapi Pako ale moze ukoic ból...)

Posted

Czy zrobicie mu sekcję zwłok, by ustalić przyczynę śmierci?
A może i bez tego ją znacie?

To dość dziwne, choć różne rzeczy się zdarzają... Ehh szkoda pieska :-(

• 3 weeks later...
Posted

_Natalia_M_ napisał(a):
no chyba ..nie wiem bo ja osobiscie z tym facetem nie gadalam...ale oni chyba jezdza na wystawy wiec papiery psy musza miec...

Nie muszą :shake: Jeśli facet puszcza lewe mioty... Oby nie.
A może po prostu ma jakieś szczenię niewystawowe, które jest faktycznie dużo tańsze :cool3: (a metrykę dostaje tak samo)

Posted

Ulaa napisał(a):
Nie muszą :shake: Jeśli facet puszcza lewe mioty... Oby nie.
A może po prostu ma jakieś szczenię niewystawowe, które jest faktycznie dużo tańsze :cool3: (a metrykę dostaje tak samo)

Wolalabym zabrac jakas sunie lub psiaka ze schronu...ale wmiare mlodego nie wiem do 7 miesiecy? nie wiecie nic ?? o jakis psinach w ciapki ?
No ja mam nadzieje ,ze to nie sa jakis pseudohodowcy... Nie znam ich osobiscie tak jak pislaam psiak jest zalatwiany przez znajomego rodzicow..ktory obiecal nam psine z "hodowli" taniej... Tylko rodzice nie gadali nic o cenie az sie boje .. Jak wyskoczy z 500zł mama by chyba zawalu dostala hyh Ostatnio wlasnie widzialam na ellegro sunie za 90zł z metryka ale miala zle ciapki i nie bedzie mogla byc wystawiana dlatego chcieli ja sprzedac ale az z WARSZAWY...nie bylo by wiec jak po nia jechac :(

Posted

500 zł to jest bardzo tanio jak za psa :-o Ile Wy byście chcieli dać? Sorry ale za 30 zł to od rolnika na targu.
Nieraz miesięczne leczenie kosztuje więcej, gdy zachoruje i trzeba się z tym liczyc.

Zwykle nawet pies niewystawowy (z metryką) kosztuje więcej. A ten na allegro mial 90zl minimalną, o kosztował 750 (pisałam i pytałam, czy hodowca nie boi się, że pies za taką cenę trafi w niepowołane ręce). Na szczęście pan wiedział "co jest grane"

Posted

Natala nie dostaniesz psa z papierami za 90 zł i to młodego jak juz to tylko z pseudohodowli a i tacy maja wymagania co do ceny....
czarno to widze....ze kupia ci rodzice psa z papierami tj. po prostu niemozliwe za 100 zł kupic psa.... i to jak wczesniej pisałąm szczeniaka....