AgusiaP Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 zgodnie z zamówieniem jednak ..... ;) Dokładnie! Ale co za duzo to nie zdrowo. Misia prosze Cie opamiętaj sie ! Quote
ranias Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Misiula pożegnała pana, ale przyleciał Kuba, więc nastąpiła wymiana. Nie obszczekiwała go jak poprzednio, ale generalnie Misia jest przyjaźnie nastawiona do wszystkich odwiedzających nas osób i w przeciwieństwie do Puśki czającej się przy bramce z zamiarem capnięcia za nogę, to zołza radośnie wywija ogonkiem i kręci tłusta dupiną. Rano lady Misia opuściła apartamenty i udała się na podwórko. Dostojnie przemaszerowała parę razy tam i z powrotem, wróciła i dyskretnie walnęła kupsko w przedpokoju. I potem z godnością wpakowała się między fotele,żebym mogła przemawiać do jej obfitego tyłka.... A co... Quote
Panna Marple Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Czyżby wzrok zołzy na ostatnim zdjęciu wyrażał odrobinę skruchy za kupska? A swoją drogą, to kanał z tym kupaniem po domu :( Quote
ranias Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Misia opanowała skoki na sofę i urzęduje teraz w salunie. Może z czasem opanuje też kibel. Rano załatwiła się na podwórku, dostała ciasteczko. Przed chwilą poszłam do kuchni, a tam Misiul siedzi pod ławką z tyłkiem wystawionym i co się okazało. Zrobiła kupsko w salunie i nasikała na chodnik. Zołza dobrze wie,że tak nie wolno no to wlazła pod ławkę. Myślę,że do tej pory nie było problemu z załatwianiem się, bo drzwi były cały czas otwarte na podwórko, więc mogła wychodzić kiedy chciała. Teraz już jest za zimno na takie wietrzenie, a Misia nie sygnalizuje,że chce wyjść. Musimy nad tym popracować. Quote
Panna Marple Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Ja mam podobny problem z Romankiem-kiedy jest ciepło, drzwi do ogrodu są otwarte non-stop, więc nie ma problemu, ale teraz muszę go pilnować i mimo tego, że w nocy nigdy mu się nic nie zdarzyło, to w ciągu dnia (jak jestem w domu) co jakiś czas mu przypominam, a przed długimi wyjściami biorę na krótki spacerek... Quote
Neelith Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Oj Misia, ale z ciebie aparatka! :) A mój Ronnie ostatnio też kilka razy postawił klocka w domu - parę dni pod rząd! Już zaczęłam się martwić i nagle mu przeszło, tak samo niespodziewanie jak się zaczęło. No i o co w tym chodzi? Quote
Mysza2 Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 Martwię się bo to problem. Raniasku zadzwonię jutro bo dzisiaj już trochę późno. Dzisiejsza zołza Quote
AgusiaP Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Tak żarty, żartami, ale to juz nie jest śmieszne... Tez sie martwię, ale mam nadzieje, ze Misiuni to przejdzie. Quote
ranias Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Dzisiaj sesja zdjęciowa Misi w kocach. Zezol ma teraz bazę na sofie. Quote
AgusiaP Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 To czekamy na sesje. Misiunia błagam bądź grzeczna dziewczynka! Quote
AgusiaP Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Teraz zobaczyłam, ze sesja juz wstawiona! Quote
ranias Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Teraz zobaczyłam, ze sesja juz wstawiona! To dopiero są wczorajsze ujęcia bambaryłki Quote
Mysza2 Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 To ja wstawiam już dzisiejsze:) :) Misia w kocach 1 Misia w kocach 2 Misia w kocach 3 Misia w kocach 4 Misia w kocach 5 Reniu, rozumiem, że na ostatnim zdjęciu jest ten Twój biały osobisty kocyk, który mąż Misiulowi zapodał :):) 2 Quote
Mysza2 Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 Przecież to taki aniołek na zdjęciach! Rozmawiałam z Raniaskiem i to jest aniołek (poza małymi wpadkami) :):) Quote
ranias Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Mąż zwrócił mi uwagę,że nie powinnam pisać na forum takich rzeczy pod adresem Misi...No dobre sobie- żadnych uwag pod adresem bambaryły...a mój kocyk biały zabrałam grubasce, wystarczy,że króluje już w całym domu, niech chociaż kocyk będzie tylko mój.... Quote
AgusiaP Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Moze wie co piszesz i dlatego czasami pokazuje focha. Raniasku czasami, któraś z cioteczek moze podpowiedzieć co zrobić, bo przez to samo przechodziła. Mam jednak nadzieje, ze Misiunia nie bedzie juz robiła takich niespodzianek rano... Quote
Mysza2 Posted October 16, 2015 Author Posted October 16, 2015 Słusznie biały kocyk zabrałaś, Wszystko dla bambaryłki, a Ciebie na dywanik wyeksmitują:):) Misiul Quote
AgusiaP Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Misia widzę znowu zerka. Co teraz pani jej zabierze. Quote
ranias Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Miśka jest zołzą łakomą, wygodnicką i obrażalską. Łypie na mnie cały czas okiem i stroi miny.No i jest przekochana! 1 Quote
Recommended Posts