AgusiaP Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Misiula to tak tymi oczyskami czaruje,że szkoda gadać. W ogóle miny robi, nie wiem czy piesa może być aktorka, ale Misia jest nią z pewnością. Ona jest bezbłędna, szczególnie jeśli chodzi o te oczęta! Quote
Panna Marple Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Ja już jakiś czas temu pisałam, że Misia w poprzednim wcieleniu była aktorką :). Te oczy... Quote
ranias Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Racja,lady Misia gwiazda ekranu. I pewnie dlatego uważa że powinna spać w łóżku..dobrze przynajmniej że nie chrapie jak Brodzio...wlazła pod kołdrę i lizała mnie po stopach. Dzisiaj wywalę ich z sypialni, zobaczę jaką zrobi minę Quote
Panna Marple Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Minę urażonej niewinności, czyli foch jak stąd do Paryża :) 1 Quote
Mysza2 Posted September 1, 2015 Author Posted September 1, 2015 Masz rację Reniu, wywal sierściuchy, a potem cyknij nam zdjęcie jaką minę będzie miała Misia. Potrafi focha strzelić:):) Taka jestem wtorkowa Misia:) Quote
AgusiaP Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Jeszcze z tydzień i zajmie Ci raniasku poduchę ! Quote
ranias Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Wcale bym się nie zdziwiła...Misia zachowuje się tak jakby mieszkała z nami od zawsze. Szczeka przy bramce, doskonale orientuje się w topografii domu, bezczelnie pakuje się do łóżka ignorując poczciwego Brodzia. Jeszcze nie zdecydowała się zejść do piwnicy, nie była też na piętrze, ale to pewnie kwestia czasu.Po spacerku stała pod drzwiami sypialni..pokręciła się po kuchni, znowu poszła pod drzwi no i wreszcie położyła się u siebie..ale jak na mnie patrzyła... Quote
Mysza2 Posted September 2, 2015 Author Posted September 2, 2015 To ja zademonstruję jak Misia patrzyła:):) Raniasek zatytułowała zdjęcie "Sypialnia zamknięta" Zobaczcie sami:):):) Takiej miny się właśnie spodziewałam:):) Mistrzyni mimiki, której podobno psy nie mają Quote
brzośka Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Przylazłam podziękować Ranias za hojny dar dla Liska - bardzo bardzo dziękuję!!! :) Quote
Mysza2 Posted September 2, 2015 Author Posted September 2, 2015 Przylazłam podziękować Ranias za hojny dar dla Liska - bardzo bardzo dziękuję!!! :) My z Agusią też bardzo pięknie Raniaskowi dziękujemy Najpierw wsparła naszą Sarunię kwotą 150 zł, a teraz Lisia 100 zł:) A przy okazji zapraszamy na watek staruszka Lisia, bardzo nas tam malutko zostało a Lisio wymaga teraz leków na serducho i krucho się robi z finansami http://www.dogomania.com/forum/topic/146295-staruszek-lisek-wiele-w-%C5%BCyciu-przeszed%C5%82-dorzu%C4%87-grosika-aby-mia%C5%82-szcz%C4%99%C5%9Bliw%C4%85-jesie%C5%84-%C5%BCycia/ Misul nam wybaczy to spamowanie Quote
Nadziejka Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 :) :) :)Przeurocza cudna zniewalajace spojrzenia i minki pozdrawiam ogromnie raduje ogromnie 1 Quote
Mysza2 Posted September 2, 2015 Author Posted September 2, 2015 :) :) :)Przeurocza cudna zniewalajace spojrzenia i minki pozdrawiam ogromnie raduje ogromnie Odwiedzaj Ewuś Misiula, bo urokliwa zołza bardzo jest:):) Quote
elik Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Odwiedzaj Ewuś Misiula, bo urokliwa zołza bardzo jest:) :) Bardzo mocno urokliwa zołzetka jest, z naciskiem na bardzo :P 1 Quote
AgusiaP Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 raniasku jeszcze raz pięknie dziękujemy!!! Quote
Nadziejka Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 No przecie ze odwiedzam odwiedzam i raduje ale nie wszedzie pisze pozdrawiam sciskam calunkie lapeczkowo raniaskowo Quote
ranias Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Misiunia pozdrawia. Dzisiaj pierwszy raz widziałam lady jedzącą suche chappi, czyżby głód do dupinki zajrzał.Jedli z Brodziem na wyścigi, ale coś mi się wydaje, że ryż i marchewka to nie tylko Brodzia kłuje w ząbki, Misia też zaczyna konsumować wybiórczo.... Quote
Mysza2 Posted September 3, 2015 Author Posted September 3, 2015 Cwane bestie są i na wegetarian nie chcą dać się przerobić:):) Raniasek przesłała mi filmik , ale nie chce się mi wgrać przez TinyPic:(:( Quote
Nadziejka Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 sciskam i caluje w noski te bestyje przeurocze cudna dwie :) Quote
AgusiaP Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Misiunia pozdrawia. Dzisiaj pierwszy raz widziałam lady jedzącą suche chappi, czyżby głód do dupinki zajrzał.Jedli z Brodziem na wyścigi, ale coś mi się wydaje, że ryż i marchewka to nie tylko Brodzia kłuje w ząbki, Misia też zaczyna konsumować wybiórczo.... Pańcia na włościach, je teraz to co jej smakuje ! Quote
Mysza2 Posted September 4, 2015 Author Posted September 4, 2015 A w pracy się udało:):) Oto filmik z Misiulem http://pl.tinypic.com/r/52124p/8 Quote
Neelith Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 A w pracy się udało:) :) Oto filmik z Misiulem http://pl.tinypic.com/r/52124p/8 Super!!! Urocze towarzystwo! Quote
ranias Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015   A jaki piękny głosik słychać !  No właśnie z tymi komentarzami przy nagrywaniu to jakoś tak zawsze jest,że zaczynam świergolić do piesów i potem mam doła,że ktoś słysząc to niuniowanie pomyśli,że jestem niezrównoważona.... Na dzisiejszym filmiku widać jak Misia z grację wbiega po schodach, a ja spróbowałam nie gadać. Quote
Panna Marple Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 A propos świergolenia-byłam dziś z Romankiem u weta i biedak z bólu i stresu przedziwne dźwięki wydawał, a wetka do niego "ktio tu jest świnką, cio?". Nie pozostałam dłużna i za Romanka odpowiedziałam: " to ja tak chrumkam, ja jeśtem świnką" :). Też świergolę do moich futrzaków i to jak debilnie :) Quote
ranias Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 No to fajnie,że nie jestem w tym świergoleniu odosobniona. Synowie zawsze zwracali mi uwagę na gadanie do psów mijanych po drodze, stojących przy ogrodzeniu akurat jak przechodziliśmy...że już nie wspomnę co wygaduję i jak wygaduję do zwierzyńca domowego... Quote
Recommended Posts