Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Misiula to tak tymi oczyskami czaruje,że szkoda gadać. W ogóle miny robi, nie wiem czy piesa może być aktorka, ale Misia jest nią z pewnością.

Ona jest bezbłędna, szczególnie jeśli chodzi o te oczęta!

Posted

Racja,lady Misia gwiazda ekranu. I pewnie dlatego uważa że powinna spać w łóżku..dobrze przynajmniej że nie chrapie jak Brodzio...wlazła pod kołdrę i lizała mnie po stopach. Dzisiaj wywalę ich z sypialni, zobaczę jaką zrobi minę

Posted

Wcale bym się nie zdziwiła...Misia zachowuje się tak jakby mieszkała z nami od zawsze. Szczeka przy bramce, doskonale orientuje się w topografii domu, bezczelnie pakuje się do łóżka ignorując poczciwego Brodzia. Jeszcze nie zdecydowała się zejść do piwnicy, nie była też na piętrze, ale to pewnie kwestia czasu.Po spacerku stała pod drzwiami sypialni..pokręciła się po kuchni, znowu poszła pod drzwi no i wreszcie położyła się u siebie..ale jak na mnie patrzyła...

Posted

To ja zademonstruję jak Misia patrzyła:):)

Raniasek zatytułowała zdjęcie

"Sypialnia zamknięta"

2zptqgn.jpg

Zobaczcie sami:):):)

Takiej miny się właśnie spodziewałam:):)

Mistrzyni mimiki, której podobno psy nie mają

Posted

Przylazłam podziękować Ranias za hojny dar dla Liska - bardzo bardzo dziękuję!!! :)

My z Agusią też bardzo pięknie Raniaskowi dziękujemy milosne27_%28www.e-gify.pl%29.gif

Najpierw wsparła naszą Sarunię kwotą 150 zł, a teraz Lisia 100 zł:)

A przy okazji zapraszamy na watek staruszka Lisia, bardzo nas tam malutko zostało a Lisio wymaga teraz leków na serducho i krucho się robi z finansami

http://www.dogomania.com/forum/topic/146295-staruszek-lisek-wiele-w-%C5%BCyciu-przeszed%C5%82-dorzu%C4%87-grosika-aby-mia%C5%82-szcz%C4%99%C5%9Bliw%C4%85-jesie%C5%84-%C5%BCycia/

Misul nam wybaczy to spamowanie

Posted

Misiunia pozdrawia. Dzisiaj pierwszy raz widziałam lady jedzącą suche chappi, czyżby głód do dupinki zajrzał.Jedli z Brodziem na wyścigi, ale coś mi się wydaje, że ryż i marchewka to nie tylko Brodzia kłuje w ząbki, Misia też zaczyna konsumować wybiórczo....

Posted

Misiunia pozdrawia. Dzisiaj pierwszy raz widziałam lady jedzącą suche chappi, czyżby głód do dupinki zajrzał.Jedli z Brodziem na wyścigi, ale coś mi się wydaje, że ryż i marchewka to nie tylko Brodzia kłuje w ząbki, Misia też zaczyna konsumować wybiórczo....

Pańcia na włościach, je teraz to co jej smakuje !

Posted

A jaki piękny głosik słychać !

No właśnie z tymi komentarzami przy nagrywaniu to jakoś tak zawsze jest,że zaczynam świergolić do piesów i potem mam doła,że ktoś słysząc to niuniowanie pomyśli,że jestem niezrównoważona....
Na dzisiejszym filmiku widać jak Misia z grację wbiega po schodach, a ja spróbowałam nie gadać.
Posted

A propos świergolenia-byłam dziś z Romankiem u weta i biedak z bólu i stresu przedziwne dźwięki wydawał, a wetka do niego "ktio tu jest świnką, cio?". Nie pozostałam dłużna i za Romanka odpowiedziałam: " to ja tak chrumkam, ja jeśtem świnką" :). Też świergolę do moich futrzaków i to jak debilnie :)

Posted

No to fajnie,że nie jestem w tym świergoleniu odosobniona. Synowie zawsze zwracali mi uwagę na gadanie do psów mijanych po drodze, stojących przy ogrodzeniu akurat jak przechodziliśmy...że już nie wspomnę co wygaduję i jak wygaduję do zwierzyńca domowego...