Moli@ Posted February 22, 2021 Author Posted February 22, 2021 Odkopałam nas ,) Jeszcze muszę odkopać przedłużacz - doładowywałam akumulator w samochodzie Quote
Moli@ Posted February 24, 2021 Author Posted February 24, 2021 Zadzwoniła Pani zainteresowana adopcją Dianki. Mieszka sama w bloku (parter) w Sokółce. W okolicy dużo miejsc spacerowych - osiedle pod lasem. Przyjedzie do Białegostoku 03 marca, jesteśmy umówione na spotkanie. 1 Quote
Tyśka) Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 To pozostaje trzymać kciuki. Diana odnalazłaby się w bloku? Quote
Moli@ Posted February 24, 2021 Author Posted February 24, 2021 33 minuty temu, Tyśka) napisał: To pozostaje trzymać kciuki. Diana odnalazłaby się w bloku? Dianka prawdopodobnie mieszkała w bloku, ona do dziś zachowuje się jak pies typowo domowy. W mieszkaniu bezproblemowa. Nie lubi sama być na podwórku...., jedynie wyskoczyć na siusiu. Nawet latem drzwi otwarte a Diana z Julką w domu z nami..., wyjdą, pobiegają chwilę i wracają gwiazdy. Wychodzę z nimi do ogrodu... :( Quote
Moli@ Posted February 24, 2021 Author Posted February 24, 2021 1 godzinę temu, rozi napisał: Żartujesz. Kobita dzwoniła dwa razy + nagrała się na pocztę... oddzwaniałam - rozmawiałyśmy długo to trzeba sprawdzić .... nie słyszałam, padłam zmęczona - spałam a sierściuchy ze mną. Quote
Moli@ Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 Diana została dziś zaszczepiona - wścieklizna + zakaźne. Zapłaciłam 78zł / 01.03 (paragon) Quote
Moli@ Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 Wpłynęło 50 zł / 29.02 E.R. "psy i spółka" Dziękuję :) Na koncie "Psy i spółka" 250zł/04.02.2021 od E.R + 50zł / 29.02 od E.R ________________ 300zł / 29.02 - 78zł / 01.03 ____________________ 222 zł / 01.03 Quote
Moli@ Posted March 2, 2021 Author Posted March 2, 2021 43 minuty temu, Nesiowata napisał: A ja już zapomniałam jak wygląda śnieg... A ja nie mogę już na niego patrzeć..., mam serdecznie dość :( Rano byłam na spacerze z Dianką i Julką..., panny latały po polu / łące nad rzeką. Wszędzie śnieg..., mokro i zimno :( Wróciłyśmy przemoczone ale muszą się gwiazdy wybiegać. Quote
Moli@ Posted March 2, 2021 Author Posted March 2, 2021 Proszę o kciuki... Jutro zapoznanie..., Pani potwierdziła przyjazd. Quote
Tyśka) Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 Ojjj trzymam bardzo mocno! Oby zaiskrzyło :) Stresuję się juz od chwili, kiedy napisałaś o Pani... ;) Quote
Moli@ Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 Nie wierzę...., nie wierzę :) Dianka w piątek jedzie do DS przy okazji wizyta przedadopcyjna Proszę o kciuki !!!! Zapoznanie na neutralnym terenie..., w Białymstoku, wizyta w sklepie zoologicznym. 3 Quote
Moli@ Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 19 minut temu, Tyśka) napisał: Ogromne kciuki!!!! Raaany! Też nie wierzę ,) Pani mieszka z synem (pracuje zdalnie). Kameralne osiedle przy lesie - bloczki z 12 mieszkaniami. Rodzina miała sunię w typie labradora (umarła dwa lata temu)...., widziałam zdjęcia, dużo zdjęć. Quote
Tyśka) Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Dnia 3.03.2021 o 15:15, Moli@ napisał: Też nie wierzę ,) Pani mieszka z synem (pracuje zdalnie). Kameralne osiedle przy lesie - bloczki z 12 mieszkaniami. Rodzina miała sunię w typie labradora (umarła dwa lata temu)...., widziałam zdjęcia, dużo zdjęć. :) Boje się cieszyć, ogłoszeń nie zdejmuję, ale... Czy Dianka już się spakowała? Quote
Moli@ Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 59 minut temu, Tyśka) napisał: :) Boje się cieszyć, ogłoszeń nie zdejmuję, ale... Czy Dianka już się spakowała? Nie zdejmuj ogłoszenia :( Niestety..., Pani bardzo chciała Diankę ale syn nie wyraził zgody. Quote
Tyśka) Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 12 minut temu, Moli@ napisał: Nie zdejmuj ogłoszenia :( Niestety..., Pani bardzo chciała Diankę ale syn nie wyraził zgody. O nie... :( Radość przedwczesna. :( No nic, lepiej teraz niż później. Quote
Moli@ Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 16 minut temu, Tyśka) napisał: O nie... :( Radość przedwczesna. :( No nic, lepiej teraz niż później. Smutek :( Dianka podoba się w realu... :( Syn mówił - "stara, zacznie chorować" Quote
Moli@ Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 2 minuty temu, Aldrumka napisał: Oj dlaczego taka fajna sunia "Stara" :( Quote
Recommended Posts