Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 18.10.2022 o 20:06, dwbem napisał:

U mnie też leje i boję się, że jak nie przestanie to ta durna Kama nie wyjdzie i się nie wysika.

Rano (pierwsze wyjście) wychodzimy do ogrodu..., gdy leje to w locie sikają i pakują się do altany. Nieraz stoję jak ten lampion i moknę a towarzystwo siedzi po daszkiem i lampi się na mnie 🙃

Posted
Dnia 18.10.2022 o 20:06, rozi napisał:

U mnie tylko żółte maliny. W kwestii malin.

Nie uwierzysz ale nigdy nie widziałam żółtych malin..., w smaku różnią się od tradycyjnych?

Posted
Dnia 18.10.2022 o 20:17, Moli@ napisał:

Nie uwierzysz ale nigdy nie widziałam żółtych malin..., w smaku różnią się od tradycyjnych?

Uxmal mówi, że są delikatniejsze i to jest chyba dobre określenie.

Posted
Dnia 17.10.2022 o 14:58, Moli@ napisał:

Kupiłyśmy suchą karmę dla kotów Josera Catelux 10kg - 174,40zł / 17.10 (przelew)

64c2ed8b46d66dd9med.jpg

fdddbfd4ddd6a971med.jpg

Kurier dostarczył 10kg worek suchej karmy Josera dla kotów..., smakosze 😉

Posted

Mój Maks niechętnie ale wyskoczy choć na jedno siknięcie ale ta adoptowana Kama nie siknie ani kropelki, jak ją wyciągnę siłą to potrafi wyrwać się z obróżki i zwiać pod daszek na schodki do domu, mała zołza. I potrafi tak trzymać kilkanaście godzin bo w domu też nie siknie.

A żółte maliny znam, są równie pyszne jak czerwone.

Posted
Dnia 31.10.2022 o 20:47, Aldrumka napisał:

Ładne dni :), słoneczne zdjęcia miło popatrzeć 

Ostatnio nie mamy szczęścia do ładnej pogody, wczoraj trafił się piękny słoneczny dzień..., dziś już chłodno, pochmurno i mży 😞

Posted

Rozi, założyła wątek DOGOPSY..., myślę, że bardzo potrzebny, czas chyba zastanowić się / przedyskutować co dalej, jak przetrwać kryzys - nie tylko ekonomiczny

Ogólnie nie jest dobrze - topnieją zasoby finansowe ... wszyscy zaczynają oszczędzać inni obawiają się np włamań -

swoje psy na czas wyjazdu nie oddają do HOTELU ale proszą o wyprowadzanie - zaprzyjaźnionych sąsiadów, rodzinę itp , na noc zaciągnięcie zasłon, zapalenie światła

Padło na mnie wyprowadzanie cudzesów 😉

8dc7bda8ea169e62med.jpg

7495966913fe9c3emed.jpg

fbeb59f5c546d96bmed.jpg

Posted
Dnia 1.11.2022 o 11:06, Moli@ napisał:

Hmm 😉 to psy sąsiadów 🙂

To źle przeczytałam, nie Ty wyjeżdżasz i nie o psach pod Twoją opieką mowa  🙂

A wątek rozi - ciekawe czy zgromadzi wiele dogomanek .

Posted
Dnia 1.11.2022 o 15:17, Aldrumka napisał:

To źle przeczytałam, nie Ty wyjeżdżasz i nie o psach pod Twoją opieką mowa  🙂

A wątek rozi - ciekawe czy zgromadzi wiele dogomanek .

Zobaczymy, czasami życie zaskakuje.

Zastanowić się gdzie można ciąć koszty...

Przydałoby się dogadać z hotelikami / PDT..., przecież większość wyrosła z dogo np żeby przyjmowały po jednym piesku tylko za karmę + bez zmian opieka weterynaryjna.

Tak robi Jaaga tylko moim zdaniem przesadza z ilością przyjmowanych zwierzaków za Bóg zapłać 🙂