BIANKA1 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Właśnie czekam , kiedy mu te zęby wylecą :evil_lol: Dziękuję za pamięć .:lol: Wszystkie moje zwierzaki żyją i mają się całkiem dobrze . Tofik córki ma wieczne problemy z nerkami . Ratują go cały czas . Miał już 2 operacje i kilka płukań . Cały czas jest na lekach . Przy tym jest tak słodki i rozpieszczony , że aż mdły :evil_lol: Gdyby Oktawia tu wpadła , to informuję , że żyją też ratlerki . W dobrym zdrowiu :lol:Choć Korenia pewnie wie , że Doda- Punia mojej mamy " nie chce jeść ":evil_lol: Mama się nią zamartwia , i co drugie zdanie dziękuje mi za tego pieska :razz: Żyją też i mają się dobrze wszystkie koty . Oczywiście " mają się dobrze " jak na swój wiek . U mnie to już odział geriatryczny . Co jakiś czas tradycyjnie odkarmiam kocięta , głównie ze schroniska , głównie dzięki Ulv :cool3: Aktualnie również mam maluszka . Nadal mam świnkę morską , która miała wadę śmiertelną , a żyje u mnie ponad 2 lata . Wszystkie zwierzaki ze względu na swój wiek wymagają już szczególnej troski . Zajmuje mi to sporo czasu . Mało zaglądam na dogo , jednak cały czas o Was pamiętam :lol::lol: Przesyłamy całą bandą miliony całusków . Bożena . Quote
Korenia Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='BIANKA1']Choć Korenia pewnie wie , że Doda- Punia mojej mamy " nie chce jeść ":evil_lol: [/QUOTE] Potwierdzam :) Bardziej moja mama spotyka się na spacerach z Twoją Mamą, ale zawsze mi poopowiada ;) Quote
Bella1 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Dziękuję ślicznie za obszerną relację :Rose: Bianko pisz częściej o swoich zwierzątkach Pozdrawiam wszystkie Twoje czworonożne istotki Quote
BIANKA1 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='Korenia']Co tam u Kobisia?[/QUOTE] Kobi żyje . Im starszy tym wredniejszy . Potrafi wyskoczyć spod krzesła i uchlać w nogę . Jako że ma 3 zęby na krzyż , to jakoś żyjemy . Za to nie żyje Doda mojej mamy . 2 tygodnie temu miała zaplanowany zabieg usunięcia ruszających się ząbków . Po zabiegu w nocy umarła . Mama w szoku i rozpaczy :-( Quote
BIANKA1 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Kobi nie żyje :-( Jeszcze go nie pochowaliśmy .Jakieś 2 godziny temu usną spokojnie na wieki na swoim posłanku . Myślałam , że śpi . Aż nie mogę uwierzyć :-( Quote
AMIGA Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Ojeeej, malutki [*] Śpij sobie spokojnie. Bianko, przykro mi bardzo :-( Quote
malagos Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='BIANKA1']Kobi nie żyje :-( Jeszcze go nie pochowaliśmy .Jakieś 2 godziny temu usną spokojnie na wieki na swoim posłanku . Myślałam , że śpi . Aż nie mogę uwierzyć :-([/QUOTE] O mój Boże, tak mi przykro........ U mnie 8 kwietnia odeszła Dalia, w tragicznych okolicznościach niestety........ Quote
Poker Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Ojej, biedny Kobi, chociaż właściwie nie biedny.Przeżył tyle wspaniałych lat u Was. Przykro mi bardzo. Usnął jak nasz Maksio przed laty. Najlepsza śmierć dla każdego. Quote
Bella1 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Kobisiu śpij spokojnie malutki Bianko współczuję i serdecznie dziękuję że dałaś tak wspaniały dom Kobiemu [IMG]http://www.hundefreunde-ich-will-leben.de/resources/ani$2520herz$2520kerze.gif[/IMG] [IMG]http://www.hundefreunde-ich-will-leben.de/resources/4572914.gif[/IMG] Quote
oktawia6 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [I]śpij Kobisiu spokojnie [*] :candle::candle:[/I] Quote
Recommended Posts